Jelenlegi hely

Így dobjuk fel LED szalagokkal a gyerekszobát!

A LED szalagok jelenleg az egyik legtrendibb lakberendezési dekornak és fényforrásnak számítanak. Egyrészt megfizethetőek, rendkívül sokáig világítanak és akár többféle színt is beállíthatunk, ha smart LED-ről van szó. Praktikusak, hiszen öntapadós szalagokként bárhová felrakhatóak könnyedén. Pont ezért remekül használhatóak a kicsik szobájában is.

LED szalagok, mint éjszakai jelzőfények

Léteznek fényerősség-szabályozós smart LED-ek is, amelyek remekül funkcionálnak például a kicsik hálószobájában, akár a padlószintre, akár a plafonhoz rögzítjük őket. Ráadásul, amelyik több színben is világít, az csodás hangulatvilágítást adhat a szobának. Kislányunk kedvenc színe a rózsaszín? Egy rózsaszín világítású LED szalaggal az egész szobát a kedvenc színére „festetjük”, míg ha gyenge fényerősségre állítjuk, kellemes és relaxáló hangulatot kölcsönöz az alváshoz.

LED dizájn a videójátékhoz

Ha csemeténk a VR vagy a konzoljátékok híve, vagyis imádja az ilyesmiket, akkor igazán menő hangulatot teremthetünk neki azzal, ha a tévé mögé LED világítást rejtünk. Ez a fényforrás pont elég ahhoz, hogy a sötétben való játékhoz valamilyen minimális megvilágítást adjon. Továbbá feldobja az egész játék hangulatát is. Hasonlóan járhatunk el a gyerek asztali számítógépével. Habár ebben az esetben bőven elég rábízni a szerelést. A LED szalagok világában ugyanis olyanok is léteznek, amelyek vághatóak. Ha sikerül ilyen szalagot beszerezni, akkor csemeténk már ő maga is dizájnolhatja a saját számítógépházát is akár.

LED-et a szekrénybe és a gardróbba

A hagyományos ledes lámpa típusaival ellentétben ezeket a szalagokat csupán be kell dugni a konnektorba, onnantól kezdve bárhová felrögzíthetjük őket. Még a szekrénybe is varázsolhatunk hangulatvilágítást, amely segítségével könnyebben átláthatják a kicsik a ruhájukat. Nem kell a sötét szekrényzugokban keresgélniük. Ez a praktikus tulajdonsága remekül kihasználható a gardróbok esetében, hiszen a tükörhöz, vagy a szekrény szegélyéhez is rögzíthetünk LED szalagokat. Ez nem csak modern és hangulatos látványt ad, de megvilágítja azokat a sötét zugokat is, ahová lehet pont a gyerek kedvenc zoknija esett.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.
A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

Május első vasárnapja Anyák napja mellett a nevetés világnapja is. Egy szívből jövő nevetés jót tesz az egész testnek és léleknek. Nem csupán a stresszt csökkenti vagy az immunrendszert erősíti, hanem segít megelőzni a depressziót és javítja az önértékelést is.
Munkások vagy a munka ünnepe? Mióta ünnepeljük május 1-ét Magyarországon?

Munkások vagy a munka ünnepe? Mióta ünnepeljük május 1-ét Magyarországon?

Itthon május elsejéről először 1890-ben emlékeztek meg, az első felvonulást a Városligetben tartották. De miért május 1-én ünneplünk?
Ugrás az oldal tetejére