Jelenlegi hely

Pénteken megnyitja kapuit a Tulipános kert Tázláron

„Aki a Virágot szereti, rossz ember nem lehet.” Idén áprilisban 13 tulipános helyszínen, már összesen több mint 1 millió tulipán fog virágozni az országban.

Pénteken nyit a Tázláron található Homokhátsági TulipGarden, hogy első alkalommal nyissa meg kapuit a virágszerető emberek előtt.

Az igazi vidéki hangulatot a 90 ezer tulipán, a több ezer tő nárcisz, és jácint látványa és illata hozza el nekünk. Természetesen a virágzás pontos időpontját az időjárás határozza meg, de a „szedd magad” szüret április 15-étől biztosan indulni fog.

A kert csak hétvégente lesz nyitva az egyéni látogatók előtt, bejelentkezés nélkül lesz látogatható péntektől vasárnapig, de ne halogassátok, hiszen a virágzás rövid ideig tart, így körülbelül május 8-i hétvégén lesz nyitva utoljára. Bejelentkezésre hétköznap csoportokat is fogadnak.

A tulajdonosok –egy fiatal házaspár - mindenképp a gyerekeket célozzák meg, hiszen a céljuk, hogy a gyerekeket megtanítsák a felelős állattartásra. Először egy állat simogató volt tervben, ami által a gyerekeket oktathatnák, majd erre a gondolatra jött a tulipános kert ötlete, hogy így még színesebbé tudják tenni a családok kirándulását. A kert egy zárt telken van, így a gyerekek számára teljesen biztonságos. A kicsiket az állatsimogató mellett még várja egy kis játszótér, az elfáradt látogatók pedig a szalmabálára heveredhetnek le.

Nyitvatartás április 15-től: (húsvétkor péntektől-hétfőig).

  • Szombat: 10:00-17:00
  • Vasárnap: 10:00-17:00

Ha szeretnétek tulipánt is szedni, akkor vigyetek magatokkal metszőollót és kosarat. És nem csak a gyerekbarát, de kutyabarát hely is, így szeretettel várnak minden kutyabarátot kis- és nagy-kedvencével a tulipánszüretre. Természetesen, az ott tartózkodás ideje alatt gondoskodjatok a póráz használatáról! 

Belépő: 18 év felett 1000 Ft/fő, mely levásárolható vágott virágra.

Címük:TulipGarden - Tázlár, 0231/40 Hrsz, Tázlár-Felsőtelep

Makai Marianna - Kecskemétimami

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

Május első vasárnapja Anyák napja mellett a nevetés világnapja is. Egy szívből jövő nevetés jót tesz az egész testnek és léleknek. Nem csupán a stresszt csökkenti vagy az immunrendszert erősíti, hanem segít megelőzni a depressziót és javítja az önértékelést is.
Munkások vagy a munka ünnepe? Mióta ünnepeljük május 1-ét Magyarországon?

Munkások vagy a munka ünnepe? Mióta ünnepeljük május 1-ét Magyarországon?

Itthon május elsejéről először 1890-ben emlékeztek meg, az első felvonulást a Városligetben tartották. De miért május 1-én ünneplünk?
Május első vasárnapja: a nevetés világnapja is

Május első vasárnapja: a nevetés világnapja is

Tudtad, hogy május első vasárnapja a nevetés világnapja is? És azt, hogy először 1998-ban Indiában egy úgynevezett nevető klubban tartották meg?
Anyai küldetések – te melyik film műfajába illessz be?

Anyai küldetések – te melyik film műfajába illessz be?

Egy kisgyermekes anya napja egy akciófilmbe illő kihívások sorozata: reggeltől estig pelenkacsaták, katasztrófaelhárító műveletek, békítő bírák testületi ülései és mentőexpedíciók sokasága a játszótéren. Sok sírással, bizonytalansággal, puszival és öleléssel.
Ugrás az oldal tetejére