Jelenlegi hely

Jóka Alexandra: Nálam a vendég teljesen ellazul és megpihen

Név: Jóka Alexandra
Született: Budapest 1993.01.20.
Csillagjegy: bak

Család: 2 gyermek
Tevékenység: Lomi lomi masszázs, kismama masszázs, gyermek masszázs, aromaterápia
Kapcsolat: www.jokaalexandra.hu, 06306896498 https://www.facebook.com/lomilomimasszazs

Mesélj magadról, mivel foglalkozol?

Masszőr vagyok. Családommal Lakiteleken élünk, 2 gyermekem van, Fanni és Zsombor.

Önismereti utam kezdetén találkoztam a Lomi lomi masszázzsal, ami a Hawaii szigetekről származik, egy szakrális masszázs technika, ami a test-lélek-szellem egységét segíti elő. Azonnal éreztem, hogy ezt az élményt szeretném megosztani másokkal is ezért megtanultam.

Számomra nagyon fontos a női életút és annak örömteli megélése és kibontakoztatása. Anyaként, nőként és feleségként sokszor nehéz lavírozni a szerepeink között úgy, hogy közben ne veszítsük el önmagunkat.
Hiszem, hogy a nők képesek egymást emelni és támogatni. És nekem van egy szuper eszközöm erre, az érintés.

A gyermekeim születésével új kapuk nyíltak meg előttem és nagyon erős vonzást éreztem a várandósság-születés iránt, ezért megtanultam a kismama masszázst is, ahol lényegében a kismamák az oldalukon fekszenek.
Szerencsére egyre több kismama tisztel meg, és a várandósságukat én is végig kísérhetem, sőt, a szoptatás időszakában is visszatérnek megpihenni.

Nagyon vonz a dúlaság és minden, ami ehhez kapcsolódik. A következő években ilyen irányba szeretném képezni magam, hogy egy mélyebb tudásból merítve lehessek a Nők segítője.

Hogyan kapcsolódsz a születésünnephez és miért fontos ez számodra?

Résztvevőből váltam programadóvá.

Zsombor születése után találkoztam a Születésünnep programjaival és nagyon tetszett, hogy egy ilyen meghatározó esemény, mint a szülés és az azt követő időszak, külön figyelmet kap.

Úgy gondolom, az anyává válás pozitív megélése nagyon fontos egy család életében és minden egyes tagjára kihat. Ehhez könnyedséget és egy támogató közeget teremt meg a rendezvény és azt az érzést hogy nem vagy egyedül.  Mivel teljesen ingyenes, ezért mindenki számára egyenlőek a lehetőségek.
Örömmel tölt el, hogy ma már én is a csapat tagjaként, támogatást nyújthatok az Édesanyáknak.

Mi az amiben segíteni tudod a kismamákat, anyukákat?

Anyaként tudom, hogy mennyit jelent a magadra fordított idő, vagy éppen ennek a hiánya…

Olyan teret igyekszem megteremteni, ahol a vendég teljesen ellazul és megpihen, tetőtől-talpig kényeztetve van. Ahol minden csak Róla szól, hiszen az anya mindenkit táplál és nagyon fontos a töltekezése is.

A lomi lomi mozdulatai áramlóak, gyengédek, de mégis erőteljesek. Tényleg tetőtől-talpig megmozgat, elringat és feltölt.

A masszázs segít kapcsolódni belsőnkkel, várandósság idején a kisbabánkkal. Mindeközben fantasztikus érzés a bő olaj hatására a gyengéd, de mégis mély érintésben felszabadulni, elengedni a feszültséget.

A masszázst terápiás illóolajokkal teszem teljessé, imádom használni őket, hiszen a természet kincsei, a növények gyógyító esszenciái. Kizárólag tiszta és természetes anyagokat használok, amik a bőrnek is mély táplálást nyújtanak, csak pár példa: kakaóvaj, mandulaolaj, barackmagolaj…

A masszázst a várandósság 12. hetétől és a szoptatás ideje alatt is biztonsággal élvezhetjük.

Mi az amit nem tudnak rólad?

6 testvérem van, én vagyok a középső.
Fiatalon lettem anyuka, bár akkor már a férjemmel 7 éve alkottunk egy párt, Fanni igazi szerelem gyermekként született 21éves koromban.

Rendszeres programjaim/szolgáltatásaim:

  • Lomi lomi masszázs
  • Kismama masszázs
  • Gyermek masszázs
  • Aromaterápiás kezelések

 

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.
A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

Május első vasárnapja Anyák napja mellett a nevetés világnapja is. Egy szívből jövő nevetés jót tesz az egész testnek és léleknek. Nem csupán a stresszt csökkenti vagy az immunrendszert erősíti, hanem segít megelőzni a depressziót és javítja az önértékelést is.
Munkások vagy a munka ünnepe? Mióta ünnepeljük május 1-ét Magyarországon?

Munkások vagy a munka ünnepe? Mióta ünnepeljük május 1-ét Magyarországon?

Itthon május elsejéről először 1890-ben emlékeztek meg, az első felvonulást a Városligetben tartották. De miért május 1-én ünneplünk?
Május első vasárnapja: a nevetés világnapja is

Május első vasárnapja: a nevetés világnapja is

Tudtad, hogy május első vasárnapja a nevetés világnapja is? És azt, hogy először 1998-ban Indiában egy úgynevezett nevető klubban tartották meg?
Ugrás az oldal tetejére