Jelenlegi hely

4+1 házi praktika mosogatógép tablettával

Mit tegyünk, hogy a mosott ruha illatos, a mosógépünk pedig hosszú életű legyen?

 

Rengeteg, nagyanyáink féle házipraktika és világcégek termékeit hirdető reklámkampány próbálna a fenti kérdésben segítségünkre lenni.

A régmúlt idők javallatai talán e modern gépekkel és mai szennyeződésekkel kapcsolatban nem relevánsak, a híres márkák termékei meg sok esetben mégsem adnak tökéletes megoldásokat.

Így, az elkeseredett háziasszony, az illatos ruhák helyett büdös textileket adó, egyébként szeretett mosógépe fölött tanácstalanul állva, kétségbeesve mindenképp megoldást keresne. Pedig a probléma megoldása viszonylag egyszerű, igazán csak egy kis séta segít majd. Séta a konyha felé...

Mindazon hölgyek, akik mosogatógépet használnak a mindennapokban, pár másodperc alatt megoldhatják a már nem túl tökéletesen teljesítő mosógépük sorsát, ha elhiszik, hogy a mosogatógép tabletta lesz az, amely megoldja a megoldhatatlant, azaz tisztává varázsolja a mosógépünk belsejét, rendszereit.

Egyszerűen csak két kapszulát kell a gép dobjába rakni, és egy üres mosás lefuttatása után a mosógépünk tökéletesen megújulva, zsírtalanítva, baktérium és penészmentesítve várja, hogy friss, illatos ruhákat szolgáltatva kápráztathasson el bennünket.

És még...

Mire jó még a mosogatógép tabletta?

Nem hinnéd, de:

  • a konyhai, fürdőszobai lefolyók szennyeződéseit oldja
  • a falra kifröccsent zsírt, olajgőzt kiválóan leszedi
  • a sütő belsejében lévő lerakódásokat is feloldja

Ezekhez csak annyit kell tenned, hogy egy tálban forróvízzel feloldasz egy tablettát és utána ronggyal, szivaccsal megtisztítod az adott felületeket.

És...

És, a híres cirkuszi bohóc, Eötvös Csöpi bácsit idézve még mindig "vaaan máááásiiiik", azaz a tartályban egy éjszakára ott hagyott tabletta lehúzás közben még a WC-t is tisztítja...

Nos, mit gondolsz?! Egy próbát megér? :)

T.R. 

- Pécsimami - 

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hogy valóban élményekkel teli legyen a nyár!

Hogy valóban élményekkel teli legyen a nyár!

Mostanra már nyakig vagyunk a nagy nyári szünet kellős közepében. Mindenki elképesztően várta, a szülők talán már el is felejtik a holazalvókám-elfelejtettükalogopédiafüzetet-beposhadtazúszáscucc kombinációját, a gyerekeknek pedig egy ideje nem kell a szülők gyengéd (vagy épp agyvérzésközeli hangvételű-keljmárfelmertelkésünk!!!) ébresztésére kelniük. Szóval mit csinálnak? Hát még az ébresztőóra megcsörrenése ELŐTT természetesen közlik, hogy felkeltanaaaap, éhesvagyooook, kakiltaaaaam :D Én nem tudom, hogy vannak kódolva, de egyszerűen félelmetes, hogy a tanév idején 7kor sírva nyalábolom ki az ágyból az ovist, bezzeg a szünidőben 6kor már arcon pörögnek a testvérével együtt… Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Rázva, keverve... jeges tea és kávé italok forró napokra

Rázva, keverve... jeges tea és kávé italok forró napokra

A nagy nyári melegben gyakran úgy érezzük, hogy könnyebb lenne egy kávéval, vagy teával. Forró helyzetekre jól jön néhány jeges korty akár mindkettőből.
Bolhazsákok és könyvmolyok

Bolhazsákok és könyvmolyok

Emlékszel még gyerekkorodból az összebújós meseolvasásokra? Az első kiböngészett betűkre, mikor végre összeállt egy szó? A takaró alatt zseblámpával olvasott regényekre? A könyvek világába belépés élménye egy életre elkísér bennünket.
Így lesz ügyes kezű gyereked

Így lesz ügyes kezű gyereked

Sok szülő csak az iskolaérettségi vizsgálatok során szembesül azzal, hogy óvodás gyermekének a rajzkészsége, vonalvezetése még nagyon távol áll attól, amilyen készségekre az első osztályban szüksége lesz. Kézenfekvőnek tűnhet ilyenkor színezők és feladatlapok garmadájával elárasztani a gyereket, ám a mozgások finomodásához nem erre van szükség.
Ugrás az oldal tetejére