Jelenlegi hely

Aranykapu Magánóvoda

6000 Kecskemét, Mikszáth Kálmán Krt. 86.
Tel.: 06-76/484-410
E-mail: drcsertoaranka@t-online.hu

Fenntartó: CSERIARI Nevelő, Oktató és Szolgáltató Nonprofit Kft.

Képviseli: Dr. Csertő Aranka ügyvezető

www.aranykapuaprokfalva.hu

Hozzászólások

A lányom a Süni csoport tagja ! :)

A két ovónéni, nagyon jó munkát végeznek. Az óvoda rendkívüli kislétszámos hely, nem összevont csoportos.

A programjaik Kecskeméten kiemelkedőek. Én csak jót tudok mondani, mind az oviról, mind az óvo nénikről. :)

Egészen családias, és barátságos.

Találékonyak, kedvesek, türelmesek az óvónénik és jó a hangulat az oviban, ez egy jóóóó dolog, de szeretik is a gyerekeket és így hatékony a közös munka!!! Még mindig örülök, hogy ezt választottuk, ez egy értékes közösség tüneményes Sünikékkel!

Számomra minőséget jelent. Az óvónők, a dadusok mindegyike remek munkát véget. Odafigyelnek a gyermekeim fejlődésére, fejlesztésére. Rendkívül sok programot szerveznek, többe bevonják a szülőket is. Akármikor megyek a lányaimért, szerintük mindig korán érkeztem.

A legjobb választás az ovoda kiváló!Az összes ott dolgozó munkája tökèletes!

Kisfiam imád ebbe az oviba járni! Szereti az óvonéniket és dadusokat és ami nagyon fontos, hogy ők is viszont szeretik! Sok a program, a foglalkozás, van játék és tanulnás is! Figyelnek a fejlődésükre, bármilyen problémát észlelnek, szólnak és segítenek megoldást találni! Örülünk, hogy ilyen jó közösség tagjai lehetünk!!

A családias légkőr, valamint a személyre szabott törődés, figyelem felül ír mindent! 

További sok-sok elégedett gyermeket és szülőket kívánok, mert ennél jobb vissza igazolás nem is kell! 

Mielőtt kiválasztottuk kisfiunk jövendőbeli óvodáját, legfőképp azt tartottuk szem előtt, hogy ne csak "ellegyen" a gyerek, míg mi dolgozunk. Fontosnak tartottuk, hogy reggeltől késő délutánig olyan intézményben, közösségben legyen, ahova minden reggel szeret visszatérni. Úgy gondoljuk, jól döntöttünk. Ebben az óvodában nagyon sok odafigyelést, törődést, nevelést, szeretetet kapnak a gyerekek, minden óvodással külön-külön is foglalkoznak az óvónénik. A gyerekek nem csak játszanak, hanem ügyesednek, fejlődnek, tanulnak, okosodnak egy családias hangulatú, kis csoportlétszámú intézményben.

Eddig még nem kérdeztem a kisfiamat, hogy miért is szeret ő oviba járni, de mielőtt leírtam ide a gondolataimat, rákérdeztem:

- Miért szeretsz oviba járni?

-Mert jó játszani!

Mondjátok, van ennél megnyugtatóbb? :) Hiszen minden csak egy játék, ugye?... de micsoda csodák vannak azokban a (sok sok óra munkával előkészített) játékokban! Mennyi élmény és mosoly, mennyi kívácsiság és öröm amikor sikerül megcsinálni és megtanulni, mennyi magabiztosság és (talán az egyik legfontosabb) mennyi szép barátság! Köszönjük Emese néni és Viki néni! Köszönjük Kati néni, köszönjük Anna néni!

 

A kislányom 2,5 évesen kezdett oviba járni. Előtte váltottunk lakóhelyet, ezért azt gondoltam zaklatottan indul a közösségi élete. De nem így történt. A szeretetnek,és a gondos odafigyelésnek köszönhetően első pillanattól jól érzi magát az oviban. Én pedig biztonságban tudhatom , az értelmi, érzelmi a fizikális, és a szociális fejlődését, mert tudom olyan óvónénikkel, fejlesztő pedagógusokkal, dajkanénikkel tölti a napjait akik értéket közvetitenek, akiknek a legfontosabb a gyermek egyedi igényeinek és képességeinek megfelelő gondozás és a boldog felhőtlen gyermekévek megélése.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Anyai bűntudat, meg amit akartok

Anyai bűntudat, meg amit akartok

Van az úgy, hogy a szakember is csetlik-botlik... ;-) Elrontja, elfelejti, elbizonytalanodik, megkérdőjelezi magát, sőt segítséget is kér. Kis-Kovácsné Vancsa Barbara írása.
A lelkét is tápláld! – 30 megerősítő szülői mondat

A lelkét is tápláld! – 30 megerősítő szülői mondat

A pozitív megerősítések, dicsérő szavak a felnőtteknek is fontosak, de a gyerekeknek szárnyakat adnak, növelik az önbizalmukat. Néhány egyszerű szó, mondat, amit érdemes kipróbálni. A szokásos kérések, fegyelmezések után íme a pozitív lista:
Színes Állatvilág Rajzpályázat

Színes Állatvilág Rajzpályázat

Pályázat típusa: alkotópályázatBeküldési határidő: 2023. október 1.Korcsoport: 4 - 12 éves gyerekeknek
Ásd bele magad!

Ásd bele magad!

Pályázat típusa: alkotópályázatBeküldési határidő: 2023. október 15.Korcsoport: 9. - 12. osztályos diákoknak
Ugrás az oldal tetejére