Jelenlegi hely

Zöldebb lett a föld! - Kecskeméti alkotói pályázat

Pályázat típusa: alkotói
Korosztály: 3 -18 éves - 4 korcsoportban
Beküldési határidő: 2021. május 20.

Zöldebb lett a föld! Kecskemét Megyei Jogú Város és a Hírös Agóra Nonprofit kft. alkotói pályázati felhívást tett közzé az 51. föld napján:

MUTASD BE AZ ELMÚLT ÉV JÓ OLDALÁT: AZT, HOGY BOLYGÓNK HOGYAN „PIHENHETETT” MOST EGY KICSIT! A járvány sok negatív hatása mellett - a termelés, a fogyasztás és a közlekedés visszafogottsága miatt - az
elmúlt évben csökkent az emberiség széndioxid kibocsájtása, és a kertészkedésnek, fásítási programoknak köszönhetően nagyobb lett a Föld zöld területe is!

Te mivel járultál hozzá, hogy zöldebb lett a Föld?

  • Kevesebbet utaztál?
  • Kevesebbet vásároltál?
  • Virágokat ültettél vagy facsemetét gondoztál?
  • Esetleg szelektíven gyűjtötted a szemetet?

Mit tettél, amivel csökkentetted az ökológiai lábnyomod?

Rajzold le, fesd meg, formáld agyagba vagy bármi más anyagba, montírozd össze, készítsd el hulladékból! Légy kreatív és válassz szabadon technikát az alkotáshoz, mi teljesen szabad kezet adunk!

KÜLDD EL alkotásod nagyfelbontású fotóját (.jpg formátumban) és a kitöltött adatvédelmi nyilatkozatot az alábbi címünkre: foldnapja@hirosagora.hu

BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ:     2021. május 20. a Méhek világnapja
EREDMÉNYHIRDETÉS:       2021. június 5. a Környezetvédelmi világnapon

Négy korosztályban díjazzuk a legjobb munkákat:

- óvodások (3-6 évesek)
- kisiskolások (6-10 évesek)
- felső tagozatosok (10-14 évesek)
- középiskolások (14.18 évesek)

A nyerteseket e-mailben értesítjük!

Egy pályázó legfeljebb két pályaművel pályázhat!

Zöld partnereink nyeremény felajánlása a pályázat lezárásáig zajlik, a nyereménylista az eredményhirdetésig folyamatosan frissül a www.hirosagora.hu oldalon.

Letöltöm az adatvédelmi nyilatkozatot.
A pályázaton való részvétel feltétele, hogy a résztvevők és hozzátartozóik hozzájárulnak a megadott személyes adataik kezeléséhez a csatolt nyilatkozat kitöltésével és beküldésével. Ezzel elfogadják, hogy az alkotásokat a Hírös Agóra Nonprofit Kft. az internetes felületein közzéteszi, illetve a nyertes alkotások képeit a sajtó felé továbbítja.

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Májusi bakancslista

Májusi bakancslista

Ebben a szép tavaszi hónapban új élmények, új lehetőségek, várnak: a szürkeséget megtöri a napfény, végre meleg van, virágillattal telik meg a levegő. A hosszú bezártság után jól esik kimozdulni, szabadtéri programokat tervezni, felfedezni természet szépségeit. Ehhez adunk néhány pofonegyszerű tippet!
Zöldebb lett a föld! - Kecskeméti alkotói pályázat

Zöldebb lett a föld! - Kecskeméti alkotói pályázat

Pályázat típusa: alkotóiKorosztály: 3 -18 éves - 4 korcsoportbanBeküldési határidő: 2021. május 20.
Egyedülálló lehetőség óvodáknak, iskoláknak: Várépítő pályázat! Ezt kár lenne kihagynod!

Egyedülálló lehetőség óvodáknak, iskoláknak: Várépítő pályázat! Ezt kár lenne kihagynod!

Ha a Ti ovitokra is ráférne a felújítás, vagy az iskolai mosdót kellene rendbetenni, akkor itt a nagy lehetőség: pályázzatok! Az idei évben több, mint 20 vállalat és szervezet csatlakozott a Várépítő pályázat felajánlói közé. Ezzel összesen 13,6 millió forint + ÁFA értékű termékre, 1,9 millió forint készpénzre, és számokban ki nem fejezhető, önkéntes munkában felajánlott szolgáltatásra lehet pályázni. 
Még hasznos is lehet, ha játszik a gyerek? – ezekkel a videojátékokkal tanulhat nyelvet

Még hasznos is lehet, ha játszik a gyerek? – ezekkel a videojátékokkal tanulhat nyelvet

Digitális bennszülötteknek hívjuk a Z generációs - 1990 után született – gyerekeket, ők már az internettel együtt nőttek fel, és annak minden előnyével és hátrányával meg kell küzdeniük. Nekünk, akik még előtte voltunk gyerekek, és a gyerekkori emlékeink a valós világról szólnak, sok esetben nehéz elfogadni, vagy épp támogatni gyerekünket a számítógépes világ kapcsán. Pedig számos előnnyel is járhat, csak ki kell nyitnunk a világra! - Dezsőfi Beatrix középiskolai angoltanár írása.
Ugrás az oldal tetejére