Jelenlegi hely

Isteni Női minőség megélését akadályozó lelki blokkok oldása

Időpont: 2018. Július 19. csütörtök 17:30
Helyszín: Eyva Ház (Kecskemét, Hoffmann J. u. 10.)

Női minőségünk sérüléseit a legjobb mihamarabb meggyógyítani, hogy ki tudjunk teljesedni és mindezt az isteni minőségében tegyük.
Ez mindannyiunkban ott van, mind a nőkben, mind a férfiakban.
A legjobb, amikor a férfi minőséggel egységben, egyensúlyban működik bennünk.
A befogadó, a körülölelő, a tápláló, az anya, a ragyogó, a feltétel nélküli.
A puha lágyság, melyben benne lakozik az erő.

Mindezt vagyunk hivatottak helyreállítani önmagunkban, hogy egy csodás egyensúlyi állapotot hozhassunk létre önmagunkon belül, majd pedig kívül a körülöttünk lévő világban.

Várunk szeretettel.

Gyöngyös

***
Az Arkane Energetics meditációk:

Egyedi meditációs technikák, melyeket Thuróczy Róbert spirituális tanító hozott le mediális úton tiszta képességei segítségével, aki orvosokkal is együttműködve tanít és gyógyít. 
Jómagam 13 éve indultam el az úton. Tanultam sokféle modalitást, de az egyik leghatékonyabbnak tartom ezt a módszer együttest, ezért ezzel foglalkozom a legintenzívebben mind a magam, családom életében, mind pedig a hozzám fordulókkal.
Ezekkel a technikákkal 5 éve kezdtem el ismerkedni intenzíven 4 éve tanulom őket, ami tart a mai napig is.

A meditációk segítségével, elmélyedünk önmagunk szentélyében, ahol tiszta információkat kaphatunk. Kitisztíthatjuk mindazon mintázatainkat, melyek többé nem szolgálnak bennünket.
Tisztán kapcsolódunk Felső mesterünkkel, letisztítjuk, elmélyítjük a vele való kapcsolódásunkat, kifinomítjuk a vele való kommunikációnkat.

Feltérképezzük csakráinkat, fokozatról, fokozatra tisztítjuk, erősítjük, feltöltjük őket. Optimalizáljuk működésüket. Mély érzelmi energiákkal dolgozhatunk, melyek csakrák szerint különböző életterületekre hatnak, és megláthatjuk mindezek, hogyan függnek össze.

Fokozatról fokozatra emeljük frekvenciáikat folyamatos odafigyeléssel, önmunkával, és az Arkangyalok erejének segítségével.

Hiszen a csakrák tisztasága kulcsfontosságú, mert a beáradó tiszta isteni Fény a csakrák prizmáin törik meg és nem mindegy mit sugárzunk ki az univerzum felé, amit megteremtünk magunk körül. Minél tisztább ez a prizma, annál letisztultabb általunk kedves teremtések születnek meg az életünkben. Fontos, hogy azt tudjuk teremteni az életünkbe, amit valójában szeretnénk, ahelyett hogy a blokkok által kivetült torz kívánságok jelenjenek meg. Ha tiszta a csakrád, tiszta a teremtésed. Márpedig egyre erősebbé válnak a beáradó energiák a Földön, így erősebbé válnak teremtéseink, tehát igencsak fontossá válik ezzel intenzíven foglalkoznunk. A fejlődés nem áll meg, így saját érdekünk folyamatosan fejleszteni magunkat.

Felélesztjük magunkban, csakráinkban az őselemek erejét. Meditációk folyamán folyamatosan mélyítjük el a kapcsolódásunkat velük és integráljuk magunkba csodálatos, erőteljes minőségeiket. Kialakítjuk az őselemek egyensúlyát bennünk, hiszen önmagunk, teremtéseink, és életünk így válnak kiegyensúlyozottá.

Minden meditáció az Emberiséget és a Földet kristálytisztán támogató hat Arkangyali család energiája által támogatva zajlik, egy tiszta, transzformatív, biztonságos térben,

Az Ő (Mihály arkangyal, Gábriel arkangyal, Rafael arkangyal, Uriel arkangyal, Metattron arkangyal, Raziel arkangyal) energiájukban fürdőzve tisztulunk, oldódunk, emelkedünk, és ébredünk minden alkalommal magasabb és magasabb szinteken.

A meditációk kb két hetente hétköznap kerülnek megrendezésre.

A kiírások a Facebook: Eyva Ház, gyongyok.viraga oldalon, illetve awww.foldanyaszive.blogspot.com oldalon követhetők, illetve, ha valaki kér hírlevelet, ezek az információk e-mailen is elérhetők.
17.30-tól kb 19.00-ig tartanak.
A meditációs program ára: 3000 Ft/alkalom
Bejelentkezés fontos, az előkészületek miatt: 
gyongyok.viraga@gmail.com e-mail címen,
Facebook: gyongyok.viraga címen,
vagy a 06-70-621-2100 telefonszámon.

Megköszönöm, hogyha megtisztelsz azzal, hogy végigvezethetlek egy-egy meditációs mély átalakulási folyamaton, és azon leszek, és vagyok, hogy a legnagyobb hozzájárulás lehessek Mindannyiótok számára.

Amennyiben megszólított a meditáció ezen formája, várunk Téged is.

Tiszta szeretettel és áldással: Pajer Gyöngyös

Program időpontja: 
2018. július 19. (csütörtök) 17:30
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!