Jelenlegi hely

Főzz be még egy üveggel! Minden gyereknek szüksége van gyümölcsre!

Egy újabb nagyon jó kezdeményezés, amit a kecskeméti Védőháló Karitatív Egyesület és Adománybolt és a Rév Szenvedélybeteg-segítő Szolgálat indított a napokban, Főzz be még egyet! elnevezéssel! Hát kérem főzzünk be még egyel többet!

Ki-ki régi családi recept, vagy éppen legújabb trend szerint főzi be a szörpöt, lekvárt, savanyúságot, amit olyan jó lesz felbontani télen és élvezni a tavaszi-nyári ízeket.
Sok családnak azonban nincs lehetősége nemhogy befőzésre, de sok esetben még idényjellegű zöldségek, gyümölcsök megvásárlására sem, pedig a nehezebb sorsú gyerekeknek ugyanúgy szüksége lenne vitaminra, zöldségre, gyümölcsre.

Akciónk célja, hogy a tavaszi-nyári befőzések során azok a magánszemélyek, akik megtehetik, főzzenek be még egy üveggel a lekvárból, befőttből satöbbiből, hogy nehezebb sorsú családok is hozzájuthassanak ezekhez a zöldségekhez, gyümölcsökhöz.

A gyűjtést megvalósító szervezetek: Védőháló Egyesület, Rév Szolgálat

A gyűjtés időtartama:
2018. június 1-2018. szeptember 30.
Gyűjtőpont:
Védőháló Egyesület telephelye (6000, Kecskemét Zápolya J. u. 8.)

Információ:
Az akció során az első húsz adományozónak egy-egy kiló cukorral és/vagy vászonszatyorral„háláljuk meg” azt, hogy egy-egy üveg étellel támogatja rászoruló családjainkat.
A felajánlott üvegeken pontosan fel kell tüntetni valamilyen formában a befőzés időpontját.
Egészségügyi okok miatt,csak 2018-ban befőzött termékeket tudunk befogadni, vagy megfelelő szavatossági dátummal rendelkező bolti befőtt termékeket.

Ha megosztod, több befőzőhöz eljutunk! Ha tehetitek, gondoljatok azokra is akik nap mint nap szegénységben élnek és főzzetek be egy üveggel nekik is!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!