Jelenlegi hely

„Irodalmi állomás” - 100 új kötet jön a kecskeméti mozaikos kultúr-váróba!

A Rotary Tékát április elején „nyitották” meg a MÁV Pályaudvarán, amelynek a népszerűsége töretlen, hiszen a hosszú várakozási időt egy kis könnyed olvasással csak jobban ki lehet bírni.

Az önálló könyvszekrény állományát a helyi jószolgálati egyesület és barátaik rendszeresen gondozzák.  A kollekció nyári gyarapításában ezúttal a Rotary Club Kecskemét egykori tagjainak és elnökeinek egyike: a jelenleg Budapesten élő CSEH GÁBOR ÉS CSALÁDJA jeleskedik. 

Július 18-án, csütörtök délután Gábor és két kiskorú gyermeke 100 kötet könyvvel ajándékozza meg a vasútállomás „mozaikos kultúr-váróját”. 

A szervezők ehhez új kezdeményezés gyanánt egy rövid könyves délutánt is társítanak: kedvelt helyi szerzőket szólítanak meg „Állomás irodalom – Irodalmi állomás” címszóval. Elsőként PÁSZTOR ANDREA „A platánfa álma” című könyvéből hangzik el néhány rövid részlet; a közösen olvasós délutánon jelen lesz a képes könyv illusztrátora: NAGY-BÁN KITTI is.

A vonatmentes időben: július 18-án, 14.15 és 14.40 között tartandó könyvátadós találkozóra ezúttal hívunk és várunk szeretettel, - gyermeket, unokát, kultúr-táborozó kicsiket és nagyokat egyaránt!

A szervező rotaristák nevében: Varga Tibor ötletgazda és dr. Kriston Vízi József projekt felelős

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!