Jelenlegi hely

Június végén nyit a kecskeméti csúszdapark?!

Jaj úgy élvezem én a strandot, ottan annyira szép és jó... Bizony, nagyon vártuk már az infót, hogy mikor nyílik meg a kecskeméti strand. Rengeteg fórumon, posztban jöttek mindenféle kósza, felháborodott, csalódott vagy épp nem túl biztató hozzászólások, miszerint idén nem nyit majd ki. Úgy látszik még sem lett igazuk, én személy szerint nagyon szeretek oda járni és a gyerekeim is imádják.

Alig várják már, hogy betöltsék azt a korosztályt, hogy lecsúszhassanak végre a nagy csúszdákon is, persze tudom, ezt csak azért mondják mert nem csúszhatnak :). Szóval, várhatóan június 30-án, szombaton nyitja meg kapuit a strandolók előtt a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark - olvashatjuk a Hiros.hu-n.

A Kecskeméti Sportiskola vízilabda szakosztálya sportfejlesztési programjának keretén belül megújuló medence nemcsak a sportolás, hanem a strandolás kedvelőinek igényeit is kielégíti majd.

A nyitás az előző évek strandszezonjaitól eltérően későbbi időpontra esik, a késedelemért a megújuló 50 méteres medence fogja kárpótolni a vendégeket.

A nagymedence mára már elhasználódott és korszerűtlenné vált. A munkálatok során egy megerősített medencetest készült el, korszerűsödnek a gépészeti alap-berendezések, modernizálják a fűtési és vízforgatási rendszert, és csempe burkolatot kap a medencetest. Mindezek magas színvonalú kivitelezése, és a biztonságos használatba vételhez szükséges technológiai idők kivárása elengedhetetlen, ami nem teszi lehetővé az idén különösen hamar beköszöntött nyári idő kihasználását.

Június utolsó szombatjától azonban a medence nemcsak szép, higiénikus, és modern, hanem szezonálisan hosszabb igénybevételre is alkalmas lesz.
Ezenkívül az üzemeltető más – most még meglepetésnek szánt – újdonsággal is szeretné megörvendeztetni a vendégeket.

Forrás: Hiros.hu

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!