Jelenlegi hely

Megnyílt a piaci Univer Abc! Nagyon szép lett!

Közel két hónapos felújítási munkát követően 2018. június 5-én újranyitotta kapuit a piaci Univer ABC. Ott jártunkkor mi is csak ámultunk, valóban csodaszép és kellemes környezetben sikerült elintéznünk a nagybevásárlást, és ami szuper, hogy megmaradtak a helyi termelők portékái!

A bolt megnövelt eladótérrel, modern belső kialakítással, tágas terekkel igyekszik kényelmes vásárlási élményt biztosítani minden régi és újdonsült vásárlónak. A műszaki kialakítás folyamán fontos szempont volt a környezetbarát megoldások alkalmazása, jó példa erre az energiatakarékos LED világítás és az inverteres hűtéstechnológia.

A bolt áruválasztékát úgy igyekeztek kialakítani, hogy az megfeleljen egy belvárosi vásárló környezet által támasztott elvárásoknak. Megnövekedtek a frissáru felületek, valamint szélesebb kihelyezést kaptak a funkcionális élelmiszerek, a BIO, a gluténmentes illetve a csökkentett energiatartalmú termékek.

Az Univer továbbra is kiemelt fontosságúnak tekinti a helyi beszállítókkal való együttműködést, így a megnövelt zöldség-gyümölcs kínálat jelentős részét Kecskemét és annak vonzáskörzetében működő termelőktől szerzi be.

A cég saját üzeme által gyártott Lipóti pékáru kínálat komoly hányadát adják a helyben sütött termékek, mint a kifli, zsemle, pogácsák, melyek frissen, melegen, ropogósan várják a vásárlókat.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!