Jelenlegi hely

Mit csináljunk a hétvégén Kecskeméten? Vigyázz, kész, rajt!

Már javában szeptember közepén járunk, ezt mutatja az időjárás is, de ennek ellenére nem kell otthon ülnünk, hiszen sok-sok érdekes programban lehet részünk.

Részletes programokért kattints a címekre!

Nőnek lenni jó! Konferencia - Az Álmaink

Időpont: 2017. szeptember 22. 13:00-18:00
Helyszín: Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Kecskemét (Árpád krt. 4.)

Hamarosan elérkezik egy Konferencia, amikor kizárólag csak a nők kerülhetnek a középpontba. Idén ősszel az álmaink témáját járhatjuk körbe sok-sok érdekes előadás keretén belül egy inspiráló környezetben. Történetek, kérdések és válaszok, amelyekből tanulhatunk, amelyekben magunkra ismerhetünk és amelyek akár segíthetnek elvezetni a problémáink megoldásának útjára.


Disputa az Új Nemzedékben

Időpont: 2017. szeptember 22. 15:00-18:00
Helyszín: Új Nemzedék Közösségi Tér, Kecskemét (Horváth Döme krt. 12.)

Az első alkalom a Világ Legnagyobb Tanórájához (VLT) kapcsolódva valósul meg. Központi téma a tudatos táplálkozás. Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire fontos az, hogy mit, hogyan és milyen mértékben fogyasztunk. A rendszertelen vagy nem megfelelő étkezés igencsak nagy problémákat okoz a mai rohanó világban. Beszélj róla! Gyere és mondd el a véleményed, gondolataid! 

XIII. Hunyadivárosi Napok

Időpont: 2017. szeptember 22-23.
Helyszín: Kecskemét, Hankovszky Zsigmond tér

Főzőverseny, labdarúgó kupa, asztfalt rajzverseny, veterán járművek találkozója és még sok más, színes program vár mindenkit Hunyadivárosban pénteken és szombaton4


KockaFeszt Kecskeméten - Lego rajongók kötelező programja

Időpont: 2017. szeptember 23.-24.
Helyszín: Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ Kecskemét, Deák Ferenc tér 1.

A KOCKAFESZT egy családi hétvége LEGO® rajongóktól LEGO rajongóknak. Két nap, amikor minden a műanyag kockákról és Rólad szól. Neked is itt a helyed!
A KOCKAFESZTen megcsodálhatod egyedi tervezésű és építésű terepasztalainkat. Gyűjts otthonra ötleteket, fényképezz le nyugodtan bármit, ami megtetszik! Miután láttad a kiállítást, felkeresheted a tematikus játszóházak egyikét és Te magad is alkothatsz. Kreativitásodat építőversenyeken is megmutathatod. Ha a börzébe is ellátogatsz, azonnal beszerezheted legújabb LEGO készletedet.


Szüreti fesztivál és Oktoberfest

Időpont: 2017. szeptember 23.
Helyszín: Kecskemét Petőfiváros

Megéri ellátogatni szombaton a Petőfivárosba, hiszen a vigasságnak nem lehet majd határt szabni. Mindenkinek ott a helye, aki részt szeretne venni ebben az őszi mulatságban.


Jóga a Dombtetőn szeptemberben

Időpont: 2017. szeptember 23. 16:00-18:00
Helyszín: Benkó Zoltán Szabadidőközpont, Kecskemét

Szeptember 23-án kerül sor a négyalkalmas Jóga a Dombtetőn programsorozat utolsó alkalmára, ahol Kundalini jógán és Meditációra felkészítő jóga gyakorláson vehetnek részt a jóga iránt érdeklődők. 
A program mindazokak szól, akik valamilyen szinten érdeklődnek a jógázás iránt, és szeretnék ezt egy különleges természeti környezetben kipróbálni vagy gyakorolni a Domb tetején.


Szívünk Napja 2017 - Kecskemét

Időpont: 2017. szeptember 24. 15:00-18:00
Helyszín: Kecskemét Főtér

A Szívünk Napja rendezvényén ingyenesen vehetők igénybe azok a szűrővizsgálatok, amelyek révén az emberek megtudhatják, hogy az adott pillanatban milyen állapotban is van szívük valójában. Az érdeklődők koleszterinszint, vércukorszint, vérnyomás, BMI, testzsír-százalék, haskörfogat mérésen, valamint obezitás vizsgálaton vehetnek részt. Így megtudhatják, hogy mit lehet, mit érdemes tenni a rizikófaktorok csökkentése érdekében. Emellett például még fitness bemutató, illetve közös torna is várja az érdeklődőket.


Előzetesünk:

Jótékonysági Fitnesz Est Bazsika megmentésére

Időpont: 2017. szeptember 29., 17:00–20:00 (Gyülekező 17:00)
Helyszín: Kecskemét, Kereskedelmi és Iparkamara, Árpád krt. 4.
Facebook esemény, ha ott csatlakoznál már: Jótékonysági Fitnes Est

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!