Jelenlegi hely

Jótékonysági Fitnesz Est Bazsika megmentésére

A napokban olvashattátok cikkünket, amiben megírtuk, hogy:  Az életéért küzd a kecskeméti Bazsika a szegedi klinikán. Sokan írtatok, sokan kérdeztétek milyen segítség jönne még jól a családnak. De jött egy nagyon kedves levél, írója azt kérdezte, hogy csinálhatna-e egy jótékonysági estet Bazsi megmentésére.

Vidám Marcsi a Happy Mozgás&Szépség Centrum alapítója azonnal cselekedett, ahogy olvasta nálunk a hírt. Két nap alatt leszervezte, a helyszínt  elintézte, én már most így ismeretlenül is büszke vagyok rájuk. Több, mint két éve vannak a belváros szívében, ahol személyi és csoportos edzések zajlanak. Fő küldtesük, hogy megtanítsák az embereket az okos edzésre és a komfortzónán túli kezelésre! Ebből kifolyólag  Bazsi megmentéséért egy Jótékonysági Fitnesz Estet szerveznek, ahol két edzés órán is részt vehettek és az Aero Fit Dance bemutatóját is megnézhetitek.

Az est teljes bevételét a Stúdió, Balázs családjának adja. Lehetőség lesz támogatói jegyet vásárolni, 1500, 1000 és 500Ft értékben. Természetesen, aki teheti, van lehetőség nagyobb összeggel is támogatni őket. Persze, ha megindult a szíved és nehézséget okoz az összeg, ajánlj fel annyit, amennyit bírsz. A gyűjtés célja, hogy a család Bazsika életéért folytatott küzdelmét ne nehezítsék anyagi problémák.
Támogatói jegyeket jövő héttől a Happy Mozgás Centrumban (Kecskemét, Dobó krt. 3. 1. em. terasz)  tudjátok megvásárolni, illetve a helyszínen is tudtok majd venni.

Időpont: 2017. szeptember 29., 17:00–20:00 (Gyülekező 17:00)
Helyszín: Kecskemét, Kereskedelmi és Iparkamara, Árpád krt. 4.
Facebook esemény, ha ott csatlakoznál már: Jótékonysági Fitnes Est

Mit hozz magaddal?

  • Váltó sport ruhát (kényelmes ruhát)
  • folyadékot
  • és törcsit!
  • Ha van polifómod azt se hagyd otthon!
  • És a jókedvedet egy közös mozgásra!

Előre is köszönjük mindenkinek a támogatást, segítséget és együttműködést! Kérlek, ha úgy is mennétek egy jó edzésre, támogassátok Bazsi családját, hisz nincs ennél nehezebb küzdelem, mint amikor családunkat ilyen tragédia éri. Gyertek, legyünk minél többen!

Már egy megosztással is segítesz, hogy minél többen értesüljenek az eseményről.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!