Jelenlegi hely

Nem az a kérdés, hogy rúzs vagy szájfény…a #Nemluxustáska kampánnyal most Te is segíthetsz Kecskeméten!

Van otthon egy megunt és régen félre dobott női táskád?

SEGÍTSÜNK EGYÜTT NŐTÁRSAINKON!

A minap a híradóban lettem figyelmes egy kifejezésre „nem luxus táska”, egyből felkaptam a fejem és jobban odafigyelve rájöttem, hogy egy újabb nagyszerű kampányról van szó.

Karácsony előtti időszakban számos adományozási lehetőségünk nyílik, utána viszont nem csak alább hagy a kedv, de a lehetőségek is csökkennek, a szervezők ezt megragadva hozták létre a Nem luxus táska névre hallgató kampányt. Mely arra hivatott, hogy rászoruló, hajléktalanná vált nők meg tudják őrizni a nőiességüket ebben a helyzetükben is.

Számukra nem adatik meg, hogy a fürdőszoba polcról levéve ott van a kezükben egy sampon vagy tusfürdő, nem a márkák között válogatnak, nem az a kérdés, hogy rúzs vagy szájfény, az alapvető élelmiszerre sem telik sokszor nekik. Számunkra elképzelhetetlen érzés lenne, ha menstruációs napjainkon nem használhatnánk azokat a bizonyos "eszközöket", nekik bizony a legtöbbször ez luxus cikk és nélkülük kell átvészelni azokat a bizonyos napokat...

A kampány lényege az, hogy vegyél elő egy olyan női táskát, amit már nem használsz, és töltsd tele alapvető higiéniás szükséglethez szükséges dolgokkal. Pl: fogkefe, fogkrém, fésű, szappan, tusfürdő, intim betét, papírzsebkendő, nedves törlőkendő, zokni, bugyi, bugyi, bugyi, bugyi,…..stb.

Ezt juttasd el egy gyűjtőpontra, Ők eljuttatják a budapesti Miklós utcai Máltai Szeretetszolgálat intézményébe, ahol kiosztásra kerül.

A GYŰJTÉS JANUÁR 31-IG TART.

A kampánynak kecskeméti vonatkozása is van, a két főszervező közül egy egyikük kecskeméti lány, Huszka Ági testvére Huszka Barbi sminkesként dolgozik többek között Kecskeméten is. Barbi is részt vesz a nem luxus táskák gyűjtésében Kecskeméten, további információkat, jan.21-től találhattok a www.facebook.com/huszkabarbaramakeup oldalon (ADDIG KÉSZÜLJETEK RÁ :) ).

Kapjátok elő azokat a rég nem használt táskákat és töltsétek meg, nem luxus – hanem alapvető higiéniához szükséges eszközökkel, adjátok le a Huszka Barbinál Kecskeméten, vagy küldjétek postán a honlapon megadott címre.

További információk:

www.nemluxustaska.hu

A kampány főszervezői:

Atkári Márti - Kecskemétimami

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!