Jelenlegi hely

Pörgessük fel a kapcsolatunkat, indul a Szerelmi kalandtúra

A Parázs Központ 2018-ban immár 6. alkalommal rendezi meg a kecskeméti Szerelmi kalandtúrát, amely több héten át tartó párkapcsolat-építő játék számos helyszínnel és feladattal. A feladatok között szép számmal akad szabadon választott időpontban teljesíthető is 2018. február 10. és március 24. között.  Pörgessük fel a kapcsolatunkat és vegyünk részt az izgalmas, romantikus, szórakoztató és feltöltődő állomásokon!

 

 

Az eddig is népszerű helyszínek mellett idén több új lehetőséget is találhattok, csatlakozott pl. a: DiVino Borbár, a Dekor-Art Művészellátó Szaküzlet, a Zwack Kecskeméti Pálinkamanufaktúra..., lesz Ciklus-show és Szabadulószoba is!

Többek között mi is várunk benneteket egy izgalmas online álomással a Kecskemétimamin! Az állomás izgalmas: írj egy szerelmes verset párodnak a megadott szavakból....

JELENTKEZNI már most lehet, de legkésőbb március 20-ig érdemes.

A jelentkezés után a résztvevők e-mail-ben tájékoztató levelet kapnak az összes állommásról.
Az állomások teljesítését a párok egy papír alapú útlevélben igazolhatják, a helyszíneken kapott matrica beragasztásával.

Az útlevél átvehető a kalandtúra alábbi helyszínein február 10-től:
Katona József Megyei Könyvtár, Bozsó Gyűjtemény, Ciróka Bábszínház, Otthon Mozi, Hírös Agóra Ifjúsági Otthon, Cifrapalota, Aranyhomok Szálloda Wellness részlege, DiVino Borbár, Alibi kávézó, Fűszerkuckó, Dekor-Art Művészellátó Szakűzlet, Korda Könyvkereskedés, Zwack Kecskeméti Pálinkamanufaktúra, lajosmizsei Családi Kiss Cukrászat.

A kalandtúra záróestjét, amit március 24-én 18 órától 19.30-ig tartanak a kecskeméti Ifjúsági Otthonban, értékes nyereményeket sorsolnak azok között a párok között, akik legalább 10 állomást teljesítettek. Ízelítő a nyeremények sorából: a Ciróka Bábszínház 2 személyre szóló belépője, a Korda Könyvesbolt 5.000 Ft-os utalványa, a Kiss Cuki Családi Cukrászat tortautalványa, a TANDEM Kapcsolatműhely párkapcsolati coachingra szóló utalványa, a Fűszerkuckó 10.000 Ft-os utalványa, és a FŐDÍJ:
2 éjszaka a Catherine's Cottages romantikus szálláshelyeinek egyikén!

JELENTKEZNI itt lehet!

Szerelmi kalandtúra 1. választható ÁLLOMÁSAI:

Február 10. szombat 13.00

   Flashmob a Malom Központban  

"Tápláld a kapcsolatodat!" címmel pár perces vidám, romantikus akcióra várjuk mindazokat a párokat, akik vallják, hogy a házasság jó dolog, életre szóló szeretetszövetség, így érdemes tenni érte.
A flashmob után a résztvevők között értékes nyereményeket sorsolunk ki a helyszínen, a Malom Központ 3. emeletén! Többek között éttermi ajándékutalványokat és a Malom Parkolóház 8000 Ft értékű parkolókártyáját, amely 1 évig használható fel.
Jelentkezz az alább látható Szerelmi kalandtúrára, amelynek a flashmob is egyik állomása, és megkapod a szükséges infókat! Szeretettel várunk!

Február 17. szombat 17.30-20.30

  Szerelem Íze Vacsoraest

Elegáns gyertyafényes vacsorára várják az előzetesen jelentkező párokat az Aranyhomok Szállodában.
A négyfogásos menük mellé közös élményeket főztek ki ismét! Idén élőzenés este lesz, az alkalom végén lehetőség lesz táncolni is.
JELENTKEZNI és menüsort választani itt lehet.
 

A Házasság hete

Szívvel- el jelölt programjai a Szerelmi Kalandtúrán pontot érnek.
Ízelítő a Házasság heti programokból, amik a Szerelmi kalandtúrán pontot érnek:

Február 13., kedd 17 óra
A Család Háza
Fórum a LELKESÍTŐ Ökumenikus Családterápiás Műhely családterapeutáival a CSALÁDI SZEREPEKRŐL.
Hogyan lehet valaki egy személyben jó feleség, jó anya és jó nő? Mit kell tennie egy férfinek, hogy apaként is helyt tudjon állni, s még önmagára is legyen ideje?
Helyszín: Református Újkollégium díszterme (Szabadság tér 7.)

Február 16., péntek 18 óra
Hit, család, kisugárzás - Házaspárként a közösségek és az evangelizáció szolgálatában
Vendég tanúságtevők: Dr. Dabóczi Kálmán, a Budapesti Közlekedési Központ vezérigazgatója és felesége, hétgyermekes szülők
A KDF ökumenikus egyesület által szervezett rendezvényen mutatkozik be Kecskeméten a 72 Tanítvány katolikus értelmiségi mozgalom is.
Helyszín: Evangélikus templom

Február 17-én, szombaton 11.00-14:00
Elfogadás és tudatos jelenlét a házasságban
Pintér József és felesége, Gajdos Viktória családterapeuta előadása párkapcsolati műhely keretében. Az éttermi ebéd díja 1000/fő
Helyszín: Zimay utca 4. sz. alatti Görögkatolikus Kápolna 

Február 18. vasárnap 17 óra
A lepkeoroszlán című előadás felnőtteknek és gyerekeknek
Helyszín: Ciróka Bábszínház, Budai utca 15.
Előjegyzés, jegyvásárlás: 76/ 482-217; ciroka@ciroka.hu

A Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtár állomásai február 10-től március 24-ig

Szívünk ritmusa
Játék a slágerekkel Lackfi János és Vörös István dalszöveg átiratainak segítségével.

Aphrodite választása
Bízzátok a véletlenre, melyik könyvet szánják nektek az égiek!
Szerelmes témájú tini könyvek ajánlása. Aphrodite (szerelem istennő) egy dobókocka segítségével ajánl olvasnivalót az érdeklődőknek. Cserébe várja a szerelmes ifjak könyvajánlását.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!
ITT JELENTKEZZ, és e-mailben érkezik a többi állomás infója is február 10-ig!

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!