Jelenlegi hely

Segítség kitört a nyár! Hová tegyük a gyereket - Fiatalos pedagógus gyerekfelügyeletet vállal Kecskeméten!

Segítség kitört a nyár! Hová tegyük a gyereket, hogy ő is jól érezze magát és mi is nyugodtan indulhassunk minden nap a munkába, tudván, hogy jó helyen van és vigyáznak rá?

Van, aki könnyedén megoldja, de van, aki nem… viszont most hoztunk nektek egy megoldást egy fiatalos pedagógus személyében, aki szívesen vállalná a gyerekek körüli teendőket!

„59 éves, fiatalos, sportos, pedagógus szívesen vigyázna gyerekekre.

Gyermekfelügyeletet vállalok Kecskeméten az örömteli idő eltöltéséhez, biztonság, nyugalom, és közös játék során.

Óvodás és iskolás korosztályú gyerekeket is vállalok, illetve pedagógus mivoltomból, nyári szünetben szinten tartás és korrepetálást is vállalok, illetve iskolára felkészítést.

Akár hétvégi és késői időpontban is vigyázok a gyerekekre, hogy a szülők ki tudjanak kapcsolódni és egy kicsit kettesben is elmehessenek otthonról.

Autót nem vezetek, de busszal nem probléma az utazás.

Több nyáron át vezettem csoportokat a táborban. Ismerem a rugalmas időbeosztást a nyári szünetben is, a kulturált elfoglaltságot.

Szeretnék segíteni önöknek, ha feltornyosul a teendő az életükben.
 

Szeretettel: Rita néni
Tel: 06 30/3937294
Email:  agoston_rita@citromail.hu "

 

Segítetek? Hisz nagyon sok család szenved attól, hogy nincs, aki vigyázzon a gyerekeikre. Ha van olyan ismerősöd, akinek jól jöhetne a segítség, oszd meg, hogy könnyebben meg tudják oldani a nyári szünetet!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!