Jelenlegi hely

Szereted a Kecskemétimamit? Ha igen, így nem maradsz le a cikkeinkről!

Szóval, ha szereted a Kecskemétimamit, ha érdekesnek találod a cikkeinket, ha fontosak számodra a családokat érintő helyi híreink, vagy ha nem szeretnél lemaradni egy jó kecskeméti családi programról, akcióról, lehetőségről, akkor jelöld be Facebook oldalunkat, hogy követed, egyébként sajnos nem fogsz tudni értesülni ezekről a hírekről. Tudjátok a Facebook megváltoztatta az elérési lehetőségeket, ezért már nem elég, ha tetszikelsz egy oldalt, követőként elsőként kell jelölnöd.

Ha kell segítség, így csináld, hogy továbbra is olvashass minket:

Felmész a Kecskemétimami Facebook-oldalunkra, a „Követés” lenyíló fülre rákattintva legördül egy lista, és ott választd ki a „Megjelenítés elsőként”-et. Ennyi.

Tudod, csak is olyanokat osztunk meg, amik vagy nőket, vagy anyákat, vagy gyerekeket érintő érdekes tartalmak. Hisz szeretnénk neked megmutatni milyen Kecskemét, ha már gyermeked van és milyen itt élni gyermekkel családosan, megmutatni úgy, ahogy mi látjuk, és mindent benne, ami értéket képvisel egy édesanyának.

Köszönjük, hogy lassan hat éve az olvasóink vagytok! Maradjatok velünk továbbra is és szóljatok hozzá posztjainkhoz, természetesen inkább segítő szándékkal, mint vita kiváltása képen!

Szeretettel:
Makai Marianna

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!