Jelenlegi hely

A te gyermeked már úgysem fogja hasznát venni? – tanszer adományozás Kecskeméten

Tegyünk jót azokért a gyermekekért, akiknek nem természetes, hogy minden szeptemberben vadiúj tanszerekkel kezdik a tanévet. Adományozzunk akár csak egy darab ceruzát is, hogy jobbá tehessük egy gyermek tanévkezdését!

Akár csak egy füzet, egy radír, vagy egy vonalzó is számít. Többet, mint gondolnánk, mert ugye sok kicsi sokra megy. Ha csak egyetlen kis apróságnak is köszönhetően, de jobban megtelik egy gyermek iskolatáskája, már jót tettünk. Segítsünk azoknak a családoknak, amelyeknek tényleg nagy nehézség az iskolakezdés..mert kellenek új ceruzák, füzetek és zsírkréták.

Lehet, hogy van nálatok elfekvőben pár olyan dolog, amit a te gyermeked nem fog már használni, másnak viszont még nagy szüksége lehet rá. Nem baj az sem, ha kicsit poros, vagy van egy kis szakadás rajta. Nyugodtan add oda, hogy örömöt jelentsen egy gyermeknek.

Tegyünk együtt azért, hogy minden gyermeknek meg legyenek azok a tanszerek, amikre szüksége lesz az iskolában. Segítsünk, de gondoljunk egészen kis dolgokra.

A tanszerek adományozására a Védőháló Karitatív Adománybolt udvarán kerül majd sor augusztus 11-én 18 órától. Kővágó Gyula és barátai bográcsosát ki ne hagyjátok majd!  

A szervezők mindenkit szeretettel várnak.Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!