Jelenlegi hely

Újra indul a kecskeméti WoT nő klub közösség! Tartozz közénk!

Hogy miért találtuk ki a kecskeméti WOT klubot?
Mert a személyes kapcsolatokon alapuló bizalom szerepe, az online jelenléttől független ma is megkérdőjelezhetetlen nemcsak a magán, de az üzleti életben is. A kapcsolatépítés nem felesleges időtöltés, hanem fontos üzleti feladat és döntéssegítő mechanizmus.

Manapság annyi vállalkozó nőtől hallom, hogy nekem nagy a kapcsolati tőkém, hiszen a Facebook oldalamnak legalább x ezer lájkolója van, és neki is rengeteg ismerőse van a privát oldalán. Valóban helyettesíti a közösségi média a kapcsolati tőkét, valóban olyan könnyen kiépítjük a bizalmat ezeken a platformokon? Természetesen nem vitás ezeknek a kommunikációs csatornáknak a fontossága sem. De a személyes kapcsolat során lehetőség nyílik informális beszélgetésekre, lehetőség van azonnal visszacsatolásra, és lehetőség van erősíteni az online térben felépített hitelességünket.

A WoT klub segít a személyes bizalmon alapuló kapcsolatok fejlesztésében, pont ezért valósítottuk meg, hogy ismerkedjünk, legyen lehetőségünk bemutatni magunkat és megismerni olyan nőket, akik valamilyen formában érdekesek lehetnek számunkra.
Szeptember 27-ei klubestünkön vendégünk Nádas Mária a Magyar Gordon Iskola Egyesület pedagógiai elnöke, vezető-képző trénere. 1991 óta vezet tréningeket kapcsolatépítés, kommunikációs területen. Fő tevékenysége tréning és képző programok kidolgozása, megvalósítása, mentorálása, kommunikációs trénerek képzése. Cégeknek, intézményeknek kommunikáció, kapcsolatépítés tudatosítása, optimalizálása a rogersi, gordoni, berni elvekre építve.

Ha fontos számodra a kapcsolatépítésed fejlesztése, tarts velünk Szeptember 27-én 17 órától.
A részvétel díja: 4000 Ft - a harapnivalót és az italt is tartalmazza :)
Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:
http://www.marketingmenu.hu/wg5/form.php?f=424a16a9fe
Szeretettel várunk!
Papp Zsuzsanna és Makai Mariann

Ha tetszik a kezdeményezésünk, oszd meg, hogy mások is tudjanak róla! köszönöm!

Nemcsak tanulhatnak és fejlődhetnek, de kapcsolataikat és lelküket is ápolhatják a kecskeméti üzletasszonyok: Elindult Kecskeméten a WoT

Nemcsak tanulhatnak és fejlődhetnek, de kapcsolataikat és lelküket is ápolhatják a kecskeméti üzletasszonyok: Elindult Kecskeméten a WoT

Eddig Kecskeméten még nem volt olyan kezdeményezés, ami nemcsak a nőiességet, de a szakmai fejlődést, a képzéseket is magába foglalná.

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!