Jelenlegi hely

Kecskeméten szültél? Mondd el, milyen élmény volt számodra...

Kedves Édesanya! Ha az új szülészeten szültél Kecskeméten, és szívesen beszámolnál arról, mit tapasztaltál, az alábbi űrlap segítségével kiírhatod magadból! Bármennyi szöveget írhatsz! 

 

A nevedet nem kell megadnod és mások nem látják a válaszokat! 

A kórházzal együttműködve azonban időről időre összesítjük a beérkező véleményeket, és egy-egy összefoglalót küldünk belőle az egyes osztályoknak. Így véleményedet bizalmasan kezeljük, amellett, hogy pozitív vagy negatív visszajelzésed felhasználhatóvá válik a kórház számára, hogy egyre jobb legyen Kecskeméten szülni.

Kérünk, hogy a régi, Izsáki úti szülészettel kapcsolatos véleményedet ne oszd meg itt, szeretnénk az új helyre és az új infrastruktúrára, az ebből adódó lehetőségekre koncentrálni.

 

Melyikről szeretnél véleményt mondani? (Ne kérdőívre számíts, hanem olyan irányított nyitott kérdésekre, amelyeknél annyit és azt írsz le, amennyit szeretnél.)

Az alábbi témákra kattintva éred el a hozzá tartozó űrlapot, amit ki lehet tölteni. (1 űrlapot csak egyszer tudsz kitölteni és beküldés után automatikusan erre az oldalra jutsz vissza!)

    

 

  

 

  

Ahogy időd, élethelyzeted és mondanivalód diktálja, írhatsz mindegyikhez vagy csak az egyikhez is.