Jelenlegi hely

Rotary klub jótékonysági estje a „KÖLYÖKDOMB” INTEGRÁLT JÁTSZÓTÉR LÉTREHOZÁSÁÉRT

Időpont: 2022. október 22. szombat 18:00
Helyszín: Hotel Három Gúnár Rendezvényház emeleti bálterme - Kecskemét, Festő u. 8.

A ROTARY CLUB KECSKEMÉT 2022. október 22-én (szombaton) 18 órától jótékonysági színházi estet rendez a „KÖLYÖKDOMB” INTEGRÁLT JÁTSZÓTÉR LÉTREHOZÁSÁÉRT.

Bemutatásra kerül az „Oda vagyok magáért!...” című életrajzi vígjáték és Fényes Szabolcs-koncert.

Előadói: 

  • Nagy Ibolya Déryné-díjas operettprimadonna és
  • Csengeri Attila eMeRTon-díjas musical és operettszínész

A műsor irodalmi anyagának szerzője és a zenei füzér szerkesztője: Klemen Terézia.

Az est helyszíne: Hotel Három Gúnár Rendezvényház emeleti bálterme (6000 Kecskemét, Festő u. 8.).

A támogatói jegy ára: 3.000.-Ft, mellyel a mozgássérült fiatalok részére Kecskeméten épülő “KölyökDomb” integrált játszótér létrehozását támogatják segítőink és pártolóink.

Az est után lehetőség van jótékonysági vacsora elfogyasztására is a Rendezvényház földszintjén, melynek komplett ára: 6 000.- Ft/fő.

Jegyrendelés és asztalfoglalás: info@haromgunar.hu;  Tel: +36 76 483-611.

Rövid ismertető: Klemen Terézia a szlovákiai Révkomáromban él, pedagógus, zenetörténész, író. A Rotary Club Komárom tagja. A Lehár Ferenc Polgári Társulás és a Szlovákiai Civil Becsületrend alapítója. A csallóközi magyarság többszáz éves kulturális örökségének népszerűsítőjeként 2018-ban nagysikerű életrajzi könyvet jelentetett meg Házy Erzsébet énekművészről; a kötet Előszavát: Szinetár Miklós operaművész, a legendás színi direktor írta. Az „Oda vagyok magáért...” zenés életrajzi vígjáték Fényes Szabolcs (Nagyvárad, 1912 – Budapest, 1986) életéről. A történet felöleli a múlt század legnagyobb részét. Csodálatos szerelem volt Fényes Szabolcs és felesége, Csikós Rózsi (Budapest, 1913-1992) színművész, neves szubrett között, amely egészen halálukig tartott. A darabban a vidám és mindemellett történelmileg is hű próza mellett híres zeneszámok, majd utána egy koncert következik, ahol a legismertebb Fényes-slágerek hangzanak el.

Előadók: Nagy Ibolya operettprimadonna, színésznő és Csengeri Attila operett-és musical énekes operettszínész. - A szereplők több személyt is megszemélyesítve vezetik végig a nézőket, ennek a fantasztikus zseni életújának állomásain. -A darab 110 perces.

Információk a Kecskeméten 1998 tavaszán alakult jószolgálati közösségről: https://www.rotarykecskemet.hu/  - Számlaszám: 10405073-50526757-81681009.

Kapcsolat és képviselő: Tari Jenő elnök; jtari21@gmail.com; telefon:36 30 207 26 33

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

A népmese napja és apró történetek a meséről

A népmese napja és apró történetek a meséről

Idén 17 éve, hogy szeptember 30., Benedek Elek születésnapja a népmese napja. Hoztunk Nektek sok apró érdekességet a népmesékről.
3 tipp, hogy szinten tartsuk a szeretettankunk!

3 tipp, hogy szinten tartsuk a szeretettankunk!

Vajon mennyire figyelünk oda, hogy tele legyen a saját és társunk szeretettankja? Mennyire befolyásolják a külső események, hírek a saját szerelmi életünket? Mit tehetünk azért, hogy boldogan éljünk, szeretetben? Van még ilyen? – Ihász Anita párkapcsolati tréner írása.
Amikor gördeszkától zajos a tér - legújabb kamaszoknak szóló könyvéről beszélgettünk Egressy Zoltán íróval

Amikor gördeszkától zajos a tér - legújabb kamaszoknak szóló könyvéről beszélgettünk Egressy Zoltán íróval

Nem sok közöm volt valaha a gördeszkás sporthoz, persze hogy deszkás fiatalokról szóló könyvet sem olvastam. Ahogy felnőttként kamaszoknak szólót se. Így igazi üdítő könyves kaland volt Egressy Zoltán új, (nem csak) kamaszoknak szóló könyve, A virágot jelentő deszkák.
Hogyan meséljünk a kamaszoknak? Létezik közös pont a szuperhősök és a mitológia között?

Hogyan meséljünk a kamaszoknak? Létezik közös pont a szuperhősök és a mitológia között?

Kamaszoknak mesélni? Kell nekik egyáltalán a mese? És a felnőtteknek? Zalka Csenge Virággal beszélgettünk a mesélés titkairól. Csenge maga is egy tüneményes mesélő. Főállásban mesevilág uralkodónője, mellékállásban pedig A MESEVILÁG nagykövete.
Ugrás az oldal tetejére