Jelenlegi hely

Aranyhaj Bölcsőde (Lánchíd utcai)

Cím: Kecskemét, Lánchíd u. 14.
Tel: 06-76/475-711
E-mail: bolcsode.lanchid@alapellatas.hu
 

 

Aranyhaj Bölcsőde

Férőhelyek: 136
Bölcsődevezető: Kapásné Nagy Hajnalka

Az Aranyhaj bölcsőde Kecskemét legnagyobb lakótelepén, a Széchenyivárosban épült fel. 1978-ban nyitotta meg kapuit 120 férőhellyel. 2010-ben 16 férőhellyel bővült, így az engedélyezett létszám 136 fő lett. 12 csoportszobában fogadjuk a hozzánk érkező kisgyermekeket. Fás udvarainkon, árnyékolt homokozókkal biztosítjuk a szabad levegőn a mozgást és a vidám játékot.

A világos csoportszobákat a kisgyermeknevelők által készített dekorációk díszítik. Bölcsődénk integrált csoportban gondozza, neveli a sajátos nevelési igényű gyermekeket, amely az egészséges és sérült gyermekek együttélési előnyeire építkezik. A bölcsődei integráció az együttes élmény megélésén keresztül új szocializációs helyzetet teremt a csoport tagjai számára. A másként fejlődő gyermeknek segítséget nyújthat az érdeklődés kibővítésében, az utánzásos tanulás lehetőségeinek megteremtésében.

Bölcsődénk tárgyi feltételeit a szakmai követelményeknek megfelelően, egységes szempontok alapján alakítottuk ki. A gyermekek életkorának, fejlettségének megfelelő bútorzattal, gondozási eszközökkel, korszerű játékokkal rendelkezünk. Tágas, derűs csoportszobákban játszhatnak kedvük szerint, a változatos és pedagógiai szempontból is igényesen megválogatott játékokkal, könyvekkel és egyéb eszközökkel. A kialakított játéksarkok segítik a gyermeki utánzó és szerepjáték kibontakoztatását.

A játékszereket, eszközöket csoportosítva kínáljuk a gyermekeknek, a tér funkcionális tagolódásának megfelelően. Ügyelünk arra, hogy a csoport dekorálása ne öncélú legyen, hanem kapcsolódjon az évszakokhoz, a csoport életéhez, és a gyerekek alkotásai is helyet kapjanak ebben. A szabad mozgást, játékot lehetővé tevő, biztonságos környezetben neveljük a gyermekeket.

Célkitűzésünk, hogy gyermekeink önálló, erős akaratú, határozott, a célok eléréséért küzdeni tudó, kitartó, öntudatos egyéniségekké váljanak. Ennek nélkülözhetetlen forrása a szeretet, mely az őszinte érdeklődésen és egymás teljes elfogadásán alapul. Mindezeket csak úgy vagyunk képesek megvalósítani, ha munkánkat elhivatottsággal, szakmai hozzáértéssel végezzük. A bölcsődénk olyan szolgáltató intézmény, mely biztonságot, nyugalmat, szeretetteljes légkört biztosít azon kisgyermekek számára, akiket a szüleik a mi gondjainkra bíznak. Bölcsődénk szolgáltatást működtet, lásd az előzőekben.

eszii.hu

Hozzászólások

Nagyon szeretjük a bölcsit, türelmesek, kedvesek, kitartóak a gondozó nénik. Mindig készítenek vmit (festenek, ragasztanak, stb.).Köszönet a kitartó munkáért :)!Egy cica csoportos anyuka 

Imádjuk minden nap van valami. Játékos foglalkozások szeretet türelem odafigyelés a gondozó néniktől.Nagyon családias kedves a hangulat.Mindig vannak remek kis művek rajz festés ragasztás. Egy cica csoportos anyuka

.

Nagyon szeretnünk a Napocska csoportba járni,kedvesek, türelmesek és tündériek a gondozónők. Azt hiszem, mindent elmond az, hogy még hétvégén is menni szeretne a Kisfiam :-)

Ákos szeptember óta jár oda játszócsoportba. Imádja! Orsi és Mariann nagyon jól végzik a munkájukat. Mi szülők is nagyon szeretjük őket. Bízunk abban, hogy az óvoda is ugyanennyire fog tetszeni neki.

Köszönjük!

Gyerekcentrikus bölcsöde

Hálás köszönet a Bölcsőde Vezetőjének, kiemelt elismerés, köszönet és hála a Méhecske csoport, valamint a Napocska csoport minden dolgozójának! Kivételesnek mondhatjuk magunkat, hogy Kislányunk ennyire lelkiismeretes, odaadó, szeretetteljes és családias környezetben cseperedhetett! Már óvodába jár, de a mai napig visszajárunk látogatóba a szívünknek oly kedves közösséghez! (katicabogár 2013-2015)

Kisfiammal másfél évesen a Napocska csoportban kezdtünk, majd a Méhecske csoportban folytattuk, ahová még a mai napig is járunk. Hálás vagyok mindkét csoport gondozó nénijeinek az odaadó munkájukért, hogy mindig nagy szeretettel bánnak a gyerekekkel, türelmesek és kedvesek! Rengeteget tanult a kisfiam nap mint nap, tényleg sokat köszönhetünk nekik. Mindig nagy kedvvel megyünk reggel, szeretünk oda járni. Szeptemberben nagyon fogjuk sajnálni, hogy ott hagyjuk őket, mert már óvodába megyünk.  Külön köszönet és gratuláció a vezetőnőnek! Egy jól felszerelt, szép bölcsi, szuper gondozónőkkel.

Nagyobbik lányom a Méhecske csoportba jár.  Vivi néni és Ildi néni nagyon kedves, odaadó bölcsis nénije. A legjobb választás volt a lányomnak. Minden nap tanul valami újat,  szépet.  Imád oda járni.  Sok szeretetet, babusgatást kap mindenkitől. A mellette lévő Napocska csoportba Mariann és Orsi is csodálatosan végzik munkájukat, csak ajánlani tudom mindkét csoportot. 

Kisebbik lányom a Csiga csoport tagja, Katika, Mónika és Anikó nagyon lelkes,  türelmes gondozónő, egy percig sem kellett aggódnom, jó kezekben van a kislányom. 

Hajni az óvodavezető kedves, segítőkész, szuper csapat az övék.  

Sziasztok!

Mi nagyon meg vagyunk elègedve a bölcsivel. Látom a folyamatos kis munkájukat a csöppeknek a faliújságon, ès olyan örömmel tölt el mikor megyek èrte ès a kis keze ügyessège ki van rakva. 

Sziasztok! Szèp napot kívánok mindenkinek!

mind három unokám idejárt,a napocska csoportba,maximálisan meg vagyunk velük elégedve!!!

 

Napocska csoportra szavazok!

Napocska csoport a legszuperebb!nekünk volt alkalmam már Orsival a másik csoportban is találkozni de nagyon szeretjük a mai napig!!Csak ajánlani tudom mindenkinek!!

Napocska csoportba jártunk, nagyon szerettük. A gondozónők maximálisan végzik munkájukat. Gyerek, szülő számára megfelelő ellátásban részesültünk.

Sziasztok !Gyermekem napi szinten játszócsoportba járt!A gyermek számára a legjobb volt !Köszönjük.

Nagyon örültünk férjemmel, hogy egy ilyen bölcsödében kezdhette el élete fontos részét gyermekünk. A napocska csoportban dolgozó kisgyermek nevelők a szakma példaképei. Nemsokára a második gyermekünk is bölcsödébe indul. Nem is kérdés hova visszük. Köszönünk mindent!

 Minden nap van valami: játékos foglalkozások szeretet ,türelem, odafigyelés a gondozó néniktől.Nagyon családias kedves a hangulat.  Kivételesnek mondhatom magunkat, hogy a Kisfiam ennyire lelkiismeretes, odaadó, szeretetteljes és családias környezetben nevelkedhet...Köszönjük Emesének és Annának..<3 a Pillangó csoportból....

:)

Abigélem fél éve jár a játszócsoportba. Kezdettől zökkenőmentesen fogadta. A dajkák kedvesek, barátságosak, gyermek centrikusak. Rengetgete segítettek a beszoktatásnál. Mindig teljes nyugalommal hagyom ott kislányomat, mert tudom, hogy szakszerű és családias környezetben lesz. Rengeteg játék van a csoportban, a gyermekek sosem unatkoznak. Az udvar különösen teszik. Az ünnepeket pedig nagy gondossággal ünneplik meg a gyermekek a bölcsiben. Nagyon szeretjük :D

Nagyon sokat tanult fejlődött a kis drágám.Rendkívül kedvesek és türelmesek a gyerekekkel :-) Méhecske csoport ❤

A méhecske és a napocska csoportról tudok véleményt alkotni, de az elég megalapozott, mert jelenleg harmadik kislányom jár oda, és az idősebb gyermekeim is ezekbe a csoportokba jártak. A bizalmam már 8 éve elnyerték és azóta is tart. Rugalmas, lelkiismeretes őszinte gondozónőkre bízhatom a gyermekem napi nyolc órában, akik szeretgetik, tanítják, a gyerekeinket. A gondozási feladatokon túl énekelnek, festenek, ragasztanak, gyurmáznak, mesélnek a kicskkel. Ezúton is köszönöm a munkájukat!

Andris fiam a Csibe csoportba jár, nagyon szereti a bölcsit is és a dadusokat is. Mariann és Edó nagyon sokat segítettek a beszoktatásnál, a szobatisztaságnál is. Csak jót tudok mondani, aki bölcsőde választás előtt áll, csak ajánlani tudom. Jó lehetőség a játszócsoport, a beszoktatási folyamat elkezdésére mind a babának mind anyukának. :) Ezúton is köszönjük!

 

Tavaly a játszòcsoportba jártunk, idén a Méhecske csoportba. Nagyon kedvesek a dadusok, nagyon könnyen ment a beszoktatás. Kisfiam imád járni. Csak ajánlani tudom!!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Régi idők karácsonya Budapesten

Régi idők karácsonya Budapesten

Milyen volt az ünnepi készülődés az elmúlt évszázadban a fővárosban? Régi képekkel mutatjuk be, hogy milyen is volt egykor a karácsonyi forgatag.
Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Eta néni 2021-ben ismét sok szeretettel vár mindenkit! Nyitva a ház az adventi időszakban.Dabason van egy ház, ami varázslatos ünnepi fényárban úszik. De nem egyszerűen tujákra aggatott fényfüzéreket kell elképzelni, hanem egy olyan színes csillogást, mintha becsöppentél volna egy karácsonyi Hollywoodi rajzfilm közepébe. Eta néni több mint tíz éve díszíti fel házát és udvarát az ünnepek közeledtével.
Országos adventi programajánló

Országos adventi programajánló

Adventi ablaknaptár, gyertyagyújtások, vásári és betlehemes programok.. a várakozás, a csodák, a meglepetések időszaka. Különleges adventi programok készülődnek szerte az országban, válogattunk belőle.
Már látogatható a Vörsi Betlehem

Idén újra látogatható a Vörsi Betlehem

Tudtad, hogy egy Balaton melletti kis faluban látható Közép-Európa legnagyobb betleheme? Idén 72. alkalommal építette fel Vörsön a falu apraja-nagyja Jézus születésének pillanatát megörökítő bibliai jelenetet, aminek csodájára járnak a világ minden részéről.
Ugrás az oldal tetejére