Hozzávalók:
- 15 dkg kókusz zsír
- 15 dkg barna cukor
- 1 cs. vaníliás cukor
- 1 citrom reszelt héja
- 1 tojás
- 20 dkg zabkorpa
- 15 dkg teljes kiőrlésű liszt
- ½ tk. szódabikarbóna
- fahéj ízlés szerint
- aszalt gyümölcs
Elkészítés:
1. A vajat a cukorral kikeverjük, majd hozzátesszük a tojást és az összes száraz hozzávalót
2. A tésztát 0.5 cm vastagra nyújtjuk, kiszaggatjuk és sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük
3.A sütit 180 C fokon 10 perc alatt halvány barnára sütjük
Minél több aszalt gyümölcs kerül bele, annál finomabb, de legjobb, ha mindjárt két adagot készítesz, mert lehet, hogy elfogy, mire bármi más az asztalra kerül!
Jó étvágyat!
Hegedűs Hanga 10 éves a Konyhafőnök Junior nyertese
Gyere és tarts velem a Facebookon is!
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges