Jelenlegi hely

Bíró Lili - fontos feladatnak érzem az anyukák támogatását

Név: Bíró Lili
Született: Dunaújváros, 1983. 01. 31. 
Csillagjegy: Vízöntő

Család: házas, négy kisgyermek

Tevékenység: Viselkedéselemző, Coach, családi – és pár tanácsadás, egyéni – és csoportos gyász feldolgozás, tréningek, Identity önismereti társasjáték, Családállítás vezetés

Kapcsolat: info@birolili.hu, 06-20/44-65-394, www.birolili.hu

Mesélj magadról, mivel foglalkozol?

Az élet írta a történetemet. Ahogy szoktam fogalmazni. Kecskeméten élek férjemmel és 4 gyermekünkkel. Fontos feladatnak érzem az anyukák támogatását, saját tapasztalatból is tudván, hogy ez mennyire nem könnyű időszak. Ez indított el engem is az önismeret útján. Kerestem a kérdésekre a válaszokat…. Egyéniben dolgozom édesanyákkal, nőkkel, férfiakkal, akik szeretnék megérteni, hogy miben vannak, miért úgy történik az életük, ahogy. A coachinggal és az identity játékkal egy felszíni önmagunkra ránézést tudunk megtenni, amivel a későbbiekben lehet tovább dolgozni, ahogy haladunk, egyre mélyebbre az önismeret útján. A családállítás vezetést ezért tanultam meg, hogy amit már a felszínen nem lehet kipucolni, és feloldani, azt a mélyben, a transzgeneráción keresztül lehet oldani, és tisztítani. Az egyéni- és csoportos gyász feldolgozást is azért tanultam meg, mert a munkám során azt tapasztaltam, hogy nagyon sok veszteség ér bennünket, naponta, hetente…. és ezt nem mindegy, hogyan éljük meg. Növekszünk belőlük, vagy elindulunk a lejtőn lefelé….

Hogyan kapcsolódsz a Születésünnephez és miért fontos ez számodra?

A Születésünnepen évek óta részt veszek programtartóként, előadóként, Oh kártya instruktorként, és az Identity játék kinyitásával. Nagyon örülök, hogy nyitottan, érdeklődve hallgatják az anyukák az előadásokat. A Születésünnep nekem is fontos, szívügyem, hiszen 4 gyermekem van, és átéltem 4* a születés csodáját, és annak minden nehézségét. Igazán mi bele nőttünk a nagycsaládba, és a sok gyerekbe. Sok nehézséggel kellett nekünk is megküzdenünk, és napi szinten helyt kell állni, hogy a 4 gyermek logisztikája sikeres legyen. Próbálok mindig az életből hozni példákat az előadásokra, hogy érthető legyen az, amiről beszélek, próbálom átültetni a szakmai anyagot.

Mi az, amiben segíteni tudod a kismamákat, anyukákat?

Az Identity – önismereti társasjáték kinyitásával lehetőséget adok, hogy rá tudj nézni önmagadra, hogy most miben vagy. A Life coachinggal az aktuális élethelyzetedben tudunk javulást hozni, és erőforrásokat tudunk keresni, ami támogat téged. A coachinggal a MOST-ban tudunk dolgozni.

Az egyetem elvégzése közben pedig a családállítást is megtanultam, hogy a gyermekeink már ne vigyék tovább a generációs mintákat, ne örököljék a traumákat. Az egyéni – és csoportos gyász feldolgozással egy-egy aktuális veszteség feldolgozásban tudom segíteni a hozzám fordulókat, hiszen az életünk több területén, és több szakaszában megjelenik a gyász, a veszteség.

+1 Mi az, amit sokan nem tudnak rólad?

Aktívan sportolok, kondi terembe járok. Hosszú távokat imádok biciklizni. És, imádom az extrém sportokat is.

Rendszeres programjaim:

  • Identity – ingyenes alkalom – havi 1*
  • Identity 5 alkalmas mini önismereti kurzus
  • Családállítás havonta 1*
  • Egyéni konzultációk
  • Pár-család konzultációk
  • Csoportos gyász feldolgozás – havonta 2 alkalom
  • Kamasz tréning
  • Női kör - havonta 2 alkalom

 

Várlak sok szeretettel, ha úgy érzed, hogy tudok segíteni, ha megszólított az írásom, és úgy érzed, szimpatikus vagyok. 

Helyszín: 6000 Kecskemét, Széchenyi krt. 29.  4. emelet – Biró Lili

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Karácsonyi fényárban úszó csodaházak, avagy a legszebb karácsonyi kiránduló helyek

Karácsonyi fényárban úszó csodaházak, avagy a legszebb karácsonyi kirándulóhelyek

Karácsony gondolatán, nincs az a fényár, amitől besokallnék, még ha az egész ország egy csillogó villogó nagy meseházzá öltözne, én azt is gyönyörűnek látnám. Lassan a porták ünnepi kivilágításba borulnak, ám vannak, akik igazán kiemelkedő módon öltöztetik fel házaikat, és turistalátványossággá növik ki magukat kicsik és nagyok örömére egyaránt.
Országos Adventi vásár és programajánló

Országos Adventi vásár és programajánló

Nagyon sok városban a megszokottól eltérően alakulnak az adventi időszakra tervezett vásárok, programok, beleszól a rezsigrincs. Tartsatok velünk országos adventi vásári körképünkön!
A Föld szineitől a glamourig: Karácsonyi trendek 2023

A Föld színeitől a glamourig: Karácsonyi trendek 2023

A legnagyobb karácsony témájú vásár minden év februárjában mutatja be a legújabb trendeket. Talán elrugaszkodottnak tűnnek ezek a stílusok az átlagembernek, de a vásár látványvilága akkor is lenyűgöző és kihagyhatatlan.
Már látogatható a Vörsi Betlehem

Egy kicsi falu különleges látnivalója – Idén is látogatható a Vörsi Betlehem

Tudtad, hogy egy Balaton melletti kis faluban látható Közép-Európa legnagyobb betleheme? Idén 73. alkalommal építette fel Vörsön a falu apraja-nagyja Jézus születésének pillanatát megörökítő bibliai jelenetet, aminek csodájára járnak a világ minden részéről.
Ugrás az oldal tetejére