Jelenlegi hely

2018-ban indul a Coerver® Coaching FociSuli Kecskeméten

Eddz úgy, mint a profik, és szórakozz úgy, mint egy gyerek! Ez a mottója a Coerver® Coaching FociSulinak, amely az idei évtől Kecskeméten is elérhető. Az új módszer segítségével olyan világsztárok mozdulatait és képességeit sajátíthatják el a gyerekek, mint Cristiano Ronaldo, Messi, Bale, vagy Özil. 

A Coerver® Coaching FociSuli a világ első számú utánpótlásképző rendszere. Jelenleg 55 országban van jelen. A 2017-es évben több mint 1500 játékos vett részt a programjain nagy sikerrel.


Fotó: coerver.hu

- Ez egy dinamikusan fejlődő, átfogó és játékorientált képzési program, amely az egyéni készségek és képességek fejlesztésére, valamint a kis csoportos játékokra fókuszál – mondja Marton Gábor, a kecskeméti iskola edzője.

– Célunk kiválóan képzett, magabiztos és kreatív játékosok nevelése. Amellett, hogy sportszerűségre és tiszteletre tanítjuk növendékeinket, fontosnak tartjuk, hogy élmény legyen számukra a foci, élvezzék a játékot.

A Coerver® Coaching számos előnnyel jár a játékos szemszögéből is. Fejleszti az ügyességet, a technikát és a játékkészséget, és megtanítja a világ legjobb játékosainak mozdulatait, cseleit. Az ifjú focisták gyorsabbak lesznek labdával és labda nélkül, és tehetségtől függetlenül sokkal inkább élvezik majd a játékot.

- A cél minden korosztályban ugyanaz: magabiztos, kreatív, gondolkodni tudó játékosok nevelése – foglalja össze a módszer lényegét Marton Gábor. - Fontos, hogy a játékosok a pálya bármely részén, a lehető legjobb döntést hozzák meg, a legrövidebb idő alatt.
 


Fotó: coerver.hu

A  programot egyaránt ajánlják olyan játékosoknak, akiknek nincsen klubjuk, de edzéslehetőségre vágynak, és csapattal rendelkező, de fejlődni és tanulni vágyó focistáknak is. 

Jelentkezés:

A Coerver® Coaching FociSuli edzések, klubtól és képzettségtől függetlenül várják az U7-U12-es korú (2006-2011 között született fiúk és lányok) jelentkezését. Az edzésekre regisztrálni lehet a marton.gabor@coerver.hu e-mail címre küldött levéllel, melyben a játékos nevét és korosztályát kell feltüntetni. Érdeklődni a +36 70 319 23 04-es telefonszámon!

Helyszín:

Neumann János Egyetem Pedagógusképző Kar
6000 Kecskemét, Kaszap u. 6-14.
Edzés időpontok vasárnaponként
Edző: Marton Gábor
További információ a www.coerver.hu oldalon

Forras: Hiros.hu

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.
Ugrás az oldal tetejére