Jelenlegi hely

3 in 1, ami a Nők a Neten titka és különlegessége - Utasi Melinda, Nagy Ágnes és Dr. Illés Nóra

3 Nő, 3 Vállalkozónő, akik sok éve támogatják saját szakterületükön a Vállalkozó Nőket, 1 évvel ezelőtt úgy döntöttek, EGYÜTT-MŰKÖDVE dolgoznak tovább a mindennapokban. Ennek eredményeképp a Vállalkozó Nőket 3 oldalról, egyszerre térben és időben kísérik az útjukon.

Innovációjuk, hogy hárman együtt képzik a Vállalkozó Nőt, a Vállalkozását, fejlesztik az Ügyfelét és utat mutatnak ahhoz, hogy az Értékajánlatát hogyan képviselje, értékesítse eredményesen az online üzleti világban.

Új, életcélra, küldetésre alapozott, stabil alapokat tesznek le a Vállalkozó Nővel, terveznek majd cselekszenek, dolgoznak vele együtt. Amit ez a koncentrált, Vállalkozó Nőre irányuló figyelem eredményez: a tehetség számokban is mérhető megvalósulása. Aki pedig készen áll rá, megtanítják számára a valódi, szintlépést megteremtő együtt - működést.

Jelmondatuk ugyanis: Versengés helyett együttműködés!

A Nők a Neten szakértői:

  • Utasi Melinda a Nők a Neten Vállalkozásfejlesztési és Pénzügyi Mentora
  • Nagy Ágnes a Nők a Neten Online Vállalkozói Mentora
  • Dr. Illés Nóra a Nők a Neten Harmónia Mentora

Küldetésünk:

Hiszünk abban, hogy a jelenleg működő világunk sokkal kiegyensúlyozottabb és fenntarthatóbb lenne, ha nők mernék és akarnák a döntésekben képviselni azt az óriási tapasztalatot, tudást és megoldásokat, aminek a birtokában vannak.

A vállalkozásuk értékteremtése a megoldásokról szól, hiszen egy-egy termék, szolgáltatás a problémákra adott nőies, sajátos válasz.

Minél többen tesszük ezt és minél több női vállalkozás van jelen, támogatásul hívva az online világ adta kommunikációs és értékesítési lehetőségeket, annál nagyobb mértékben tudják a nőies megoldásokat képviselni és ezáltal formálni, jobbá tenni a világot.

A víziónk az, hogy a NŐk mindennapjaikat értékrendjük szerint élik meg, ez megmutatkozik jól működő időbeosztásukon is. Ezzel harmóniát, egyensúlyt teremtve önmaguk, családjuk és vállalkozásuk számára egyaránt.

Szívügyünk, hogy a Nőket ebben a folyamatban támogassuk, számukra saját példánkkal is utat mutassunk.

A női összefogás/közösség erősíti a nőt és a szerepüket is, ami által biztonságban és támogatva érzik magukat a benne lévők, valamint a célokat is könnyebben és gyorsabban elérik, együttműködve.

Mindenki számít! TE IS!

A Nők a Neten megtartó és emelő keretrendszerébe több ponton be tudnak csatlakozni a Vállalkozó Nők:

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Anyai bűntudat, meg amit akartok

Anyai bűntudat, meg amit akartok

Van az úgy, hogy a szakember is csetlik-botlik... ;-) Elrontja, elfelejti, elbizonytalanodik, megkérdőjelezi magát, sőt segítséget is kér. Kis-Kovácsné Vancsa Barbara írása.
A lelkét is tápláld! – 30 megerősítő szülői mondat

A lelkét is tápláld! – 30 megerősítő szülői mondat

A pozitív megerősítések, dicsérő szavak a felnőtteknek is fontosak, de a gyerekeknek szárnyakat adnak, növelik az önbizalmukat. Néhány egyszerű szó, mondat, amit érdemes kipróbálni. A szokásos kérések, fegyelmezések után íme a pozitív lista:
Színes Állatvilág Rajzpályázat

Színes Állatvilág Rajzpályázat

Pályázat típusa: alkotópályázatBeküldési határidő: 2023. október 1.Korcsoport: 4 - 12 éves gyerekeknek
Ásd bele magad!

Ásd bele magad!

Pályázat típusa: alkotópályázatBeküldési határidő: 2023. október 15.Korcsoport: 9. - 12. osztályos diákoknak
Ugrás az oldal tetejére