Jelenlegi hely

Ahova örömmel jár minden kisdiák - a kecskeméti MátrixSuli Általános Iskolája

Harmadik tanévével indult szeptemberben Kecskeméten a MátrixSuli magán általános iskola. Farkas Dóra tagintézmény vezető, a legapróbbak tanító nénije, aki Lázár Dóri tanító nénivel és Sóvágóné Pesti Mónika pedagógiai asszisztenssel karöltve, szívvel-lélekkel építik az iskolát, alakítják a közösséget és teszik szerethetőbbé és szebbé a világnak azt a kis részét.

Az elmúlt két évben már számtalan kisgyermek megtapasztalhatta, milyen jó érzés egy elfogadó közösség részének lenni, ahol a pedagógusok egymást segítve emberségre, alázatra és szeretetre tanítják a gyerekeket.

Az iskola különlegessége a családias, stressz mentes hangulat. Az alacsony osztálylétszámok mellett mindenkire jut kellő idő, szeretet és figyelem. A tananyag elsajátítása mellett olyan készségek fejlesztésére is van lehetőség, mint

  • kreativitás,
  • probléma megoldási képesség,
  • kooperációs készségek,
  • önálló tanulás képessége, az
  • önismeret, a
  • kíváncsiság vagy
  • vállalkozói szemlélet.

Mindezt különböző, változatos tanítási eszközök, módszerek használatával valósítják meg a tündérlelkű pedagógusok. Minden osztály, minden nap találkozik az angol nyelvvel. Az osztályokba angol anyanyelvű diákok is járnak. Első és második osztályban csak játékos formában, de később is beszéd centrikusan folyik az angol nyelv oktatása, aminek köszönhetően az iskola befejeztével nyelvvizsga is kerülhet a bizonyítvány mellé.

Évközben folyamatosan lehet átjelentkezni 1-5. osztályokba, a leendő elsősöknek pedig izgalmas programokkal, fejlesztő foglalkozásokkal készülnek az iskola pedagógusai.

Kéthetente hétfőnként egy Iskola-előkészítő foglalkozással váruk az ovis gyerekeket, ahol Farkas Dóri tanító és Tumbász Judit tanító és gyógypedagógus segítik az iskolakezdéshez szükséges készségek, képességek fejlesztését, magabiztosságot adnak és elűzik az iskolával kapcsolatos félelmeket. A csoporthoz folyamatosan lehet csatlakozni.

Iskola-előkészítővel kapcsolatban bővebb információ és jelentkezés.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, Te is elsődleges célként tűzted ki, hogy gyermeked iskolás éveit örömtelin, élményekkel gazdagon élje meg, vedd fel velük a kapcsolatot és tekints be iskolájuk mindennapjaiba.

Kérdéseitekkel forduljatok hozzájuk bizalommal telefonon, vagy előre egyeztetett időpontban személyesen:.

Mátrix Suli Általános Iskola

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Te mit viszel a játszótérre? Hasznos tippek és vélemények anyukáktól.

Te mit viszel a játszótérre? Hasznos tippek és vélemények anyukáktól

Kezdő anyukák első játszóterezéseik előtt gyakori kérdés: - Ti mit vesztek fel? Mit visztek magatokkal? Mi kérdeztünk, ti meséltetek. Néhány hasznos tipp gyakorlott játszóteres anyukáktól.
A játszótér ingyenes képességfejlesztő, tudtad?

A játszótér ingyenes képességfejlesztő, tudtad?

Játszótér, fejlesztés, iskolaérettség... Gondolnád, hogy ezek a szavak szoros összefüggésben vannak egymással?
A játszótér ingyenes képességfejlesztő - és melyik játék miben fejleszt?

A játszótér ingyenes képességfejlesztő - és melyik játék miben fejleszt?

Játszótér, fejlesztés, iskolaérettség... Hol az összefüggés? Nézzük meg, melyik játék miben fejleszt!
Zöldséges tócsni - mert nem csak krumpliból lehet

Zöldséges tócsni - mert nem csak krumpliból lehet

Zöldséges tócsni (neve tájegységenként változik): úgy készül, hogy a krumpliból készült tócsnitól eltérően a krumpli helyett különféle zöldségeket használunk. Felhasználás egyik feltétele, hogy a zöldség reszelhető legyen
Ugrás az oldal tetejére