Jelenlegi hely

„Háztáji Termékek” üzlet nyílt a Budai utcai Piaccsarnokban

A Budai utcai Piaccsarnokban nyílt „Háztáji Termékek” elnevezésű üzlet kifejezetten a házi, hazai minőségre épül. Varga-Fekete István üzletvezető elsődleges célja, hogy a termékek kizárólag természetes alapanyagokból készüljenek, adalékanyag mentesen és a házias ízeket képviseljék.

Jelenlegi kínálatát képezik az érlelt, füstölt húskészítmények, tej, tejtermékek, fűszerek, lekvárok.

A húsáruk hagyományos eljárással, pácolással és füstöléssel készülnek. Az üzletben található készítmények nagy részben Tóth László hentes nevéhez fűződnek, az újszilvási családi gazdaságának köszönhetően. Húskészítményeinek minőségét mi sem tükrözi jobban, mint a saját receptúra alapján előállított szarvashúsból készült Vadász szalámija, mely 2010 augusztusában vad kategóriában világbajnoki címet nyert.

A húskészítmények másik része Papp József hentes tiszaalpári gazdaságához fűződik. Az ő termékei között található a hagyományos pörzsöléssel készült szalonna, vagy az ízletesen fűszerezett májpástétom.

A házi tej, tejtermékek között megtalálható a Tejszín Vaj, a Kézműves Kistermelői sajt és a Termelői friss túró. Valamint a kínálatot képezik még a tartósítószer és cukormentes lekvárok, az ételízesítő krémek és a Fűszerkuckó széleskörű fűszerválasztéka. Az üzlet terméklistája ezzel még nem ér véget, folyamatosan bővül majd az igényeknek megfelelően.

Varga-Fekete István törekvése nem csupán a kereskedelemnek szól, szeretné azon termelők válláról is levenni a terhet, akiknek sem idejük, sem energiájuk nincs arra, hogy termékeiket maguk kínálják a fogyasztói közönségnek.

Puskás Tünde

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

Ha felerősödik a vágy, hogy segíts másokon, akkor itt egy remek lehetőség, amivel bizony nagy mosolyt csalhatsz egy gyermek arcára! Nincs más dolgod, csak egyszerűen december 6-ára készíts egy mikulás csomagot, és rakd le egy padra, egy párkányra, bárhová, ahol egy kisgyermek megtalálhatja.
Fénylő ablakok nyílnak – Világító adventi kalendárium

Fénylő ablakok nyílnak – Világító adventi kalendárium

Élő adventi naptárrá változnak azok a települések, ahol a házak ablakait ünnepi fénybe és díszbe öltöztetik, számmal jelölve a napokat december elsejétől karácsonyig. A várakozás izgalma igazi közösségi élménnyé válik. Testi-lelki egészséget szolgáló program lehet ilyenkor az esti séta lakóhelyünk utcáin.
Sorozatfüggő, gasztromán, kirakós vagy kitalálós... adventi kalendárium ötletek

Sorozatfüggő, gasztromán, kirakós vagy kitalálós... adventi kalendárium ötletek

Avagy last minute adventi kalendáriumok. Míg határidők léteznek, a last minute kifejezés örök szóhasználatban marad. Percek alatt kell megoldanunk 24 egyformát és a belevalókat. Hidd el, nem olyan nagy ördöngősség, már ha van inspiráció.
Beszélgetős padok a magány ellen

Beszélgetős padokkal a magány ellen

Ez egy egyszerű, de jól működő kezdeményezés, ami több országban is elterjed: a „Happy to chat" padok arra ösztönzik az embereket, hogy beszélgessenek egymással.
Ugrás az oldal tetejére