Jelenlegi hely

Húsvéti nyitvatartás a kecskeméti piacokon

Húsvét közeledtével sokan tervezik a hagyományos ünnepi menüt, amihez friss hozzávalók beszerzése nélkülözhetetlen. Összegyűjtöttük a környékbeli piacok húsvéti nyitvatartását, hogy időben beszerezhesd az ünnepi asztalhoz szükséges friss alapanyagokat.

• A Budai utcai Piaccsarnok nagypénteken, 2024. március 29-én, 6.00-12.00-ig, nagyszombaton, március 30-án, 6.00-13.00-ig várja a látogatókat.
• A Széchenyivárosi Kispiac nagypénteken és szombaton ugyancsak nyitva tart 6.00-14.00 óráig.
• Húsvét vasárnap, 2024. március 31-én, a Budai utcai piac friss pékáru, hús, tejtermék, virág, zöldség kínálattal 6.00-12.00-ig nyitva tart. A Széchenyivárosi Kispiac vasárnap, 6.00-14.00 óráig várja az
érdeklődőket.
• A Szent László körúti Zsibpiac szombaton és vasárnap, 2024. március 29-én és 30-án 6.00-14.00 óráig nyitva tart.
• Húsvét hétfőn a Szent László körúti nagybani zöldség-gyümölcs piac zárva tart, helyette kedden, április 2-án fogadja 7.00-12.00 óráig a vásárló közönséget.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.
Ugrás az oldal tetejére