Jelenlegi hely

Indul a jelentkezés a Logiscool kecskeméti kurzusaira

A Logiscool már négy éve üzemel Kecskeméten, és rengeteg diákot oktatott és oktat most is különböző programok használatára a 7-18 éves korosztályban.

Iskolánkban október elején kezdődik az oktatás, amelyre még lehet jelentkezni

Kurzusok tekintetében igen széleskörű a kínálatunk, így nem csak a nagyobb diákok, hanem már a 2. vagy 3. osztályos diákok is megtalálják a nekik való kurzusokat.

A régi kínálat mellett egy újdonsággal is szolgálunk, amely Magyaroszágon egyetlen partnerünk kínál csak, ez pedig az angol nyelvű programozói kurzusunk. A teljes kurzuskínálatunk és ajánlatunk elérhető az iskola facebook vagy weboldalán.

A kurzusok oktatása jelenléti oktatással zajlik és a Kecskemét Csányi utca 1-3. 2.emelet (Piramis Udvarház) cím alatt található.

Utolsó nyílt napunkat október 2-án 10-órai kezdettel tartjuk, ahová minden érdeklődőt szeretettel várunk! A nyílt nap ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztrálni az alábbi linre kattintva tudtok.

Most ősszel az alábbi kurzusok indulnak:

  • Programozás 2-3.osztályosok, 4-5.osztályosok számára ANGOL nyelven!
  • Programozás 2-3.osztályosok, 4-5.osztályosok, 6-8.osztályosok számára
  • Programozás - Unity 6-8. osztályosok számára
  • Robotika - mBot 5-8. osztályosok számára
  • Video Production 5-8. osztályos tanulók számára
  • Python Programming 6-8. tanulók számára

A kurzusokra itt lehet jelentkezni.

A kurzusokról részletes tájékoztató a Logiscool Kecskemét oldalán érhető el.

Időpontok:

Hétköznap délutánonként 15:00 és 16:40 órai kezdéssel valamint szombaton 09:00, 10:40, és 12:30 órai kezdettel kezdődnek a kurzusaink, míg a Programozás angol nyelvű kurzusaink az alábbi időpontban kerülnek megtartása:

2-4 osztályosok számára: kedd 15:00-16:30-ig

4-5 osztályosok számára: kedd 16:40-18:10-ig

Árak:

Október elején induló kurzusokra az Imami olvasók 10% kedvezménnyel jelentkezhetnek. Jelentkezéskor a megjegyzés rovatba írd be, hogy IMAMI2021. Más kedvezménnyel nem vonható össze.

A tanév teljes díja havi 14 000 Ft-os részletekben fizethető. 

Programozás 2-3.osztályosok számára ANGOL nyelvű kurzusunk díja havi 18 000 Ft-os részletekben fizethető.

További információk:

LOGISCOOL KECSKEMÉT Facebook oldalon vagy 06 30 5828 390 -es telefonszámon.

Nagy változás az iskola életében, mégpedig a régi vezető megváltozott családi állapota miatt, miszerint megszületett a harmadik babája, egy nagyon komoly és felelősségteljes döntést kellett hoznia, ezáltal átadva nekünk az iskola vezetését. A tulajdonosváltástól függetlenül az iskola teljesen zavartalanul működik tovább, ugyanúgy, mint eddig.

Pár gondolat rólunk, új vezetőkről:

Tóth Anita vagyok, a kecskeméti Logiscool iskola új vezetője és az oktatásban dolgozom közel 10 éve. Informatikát és matematikát tanítva. A diákok tanítása, oktatása, szemükben visszatükröződő csillogás, az elsajátított tudás jelenti számomra a sikert. Informatika tanárként tisztában vagyok azzal, hogy a korai informatikai oktatás mennyire fontos a mai modern világunkban. Többek között azzal, hogy a gyerekek életük korai szakaszában ösztönösen tanulnak gátlások, szorongás és félelem nélkül. Tanárként, a Logiscool segítségével szeretném olyan környezetben és olyan oktatókkal tanítani a gyerekeket, hogy hétről hétre azt érezzék, hazajárjanak hozzánk.

Dr. Tóth László vagyok a kecskeméti Logiscool másik vezetője, az informatikai tudományok doktora. Több mint 12 éve dolgozom az oktatásban és az itt eltöltött évek alatt végig jártam az oktatás minden szintjét. Dolgoztam tanárként általános iskolától az egyetemig, informatikai és gépészeti tantárgyakat egyaránt oktatva. Az iskolai oktatásban mindig igyekeztem játékosan, stresszmentesen vezetni az óráimat. Számomra a Logiscool egy új kihívást jelent, ahol egy jó csapatban, baráti környezetben, játékosan oktatunk, sikerélményt nyújtva a gyerekeknek.

Modern, gyermekközpontú oktatás a Logiscoolban

Ha azon töprengsz, milyen készségekkel kellene felvértezned gyermekeidet ahhoz, hogy igazán felkészültek legyenek a jövő kihívásaira, akkor a digitális írástudásnak és a programozásnak biztosan a lista élén kell szerepelnie. Ez a két terület  magában foglalja a technikai tudást és a kognitív képességek fejlesztését is, így hatékonyan segít nekik boldogulni az élet minden területén.

Nem mindegy azonban, hogy miként zajlik ezeknek a fontos készségeknek az elsajátítása. A Logiscoolban odafigyelünk a tanulási folyamat minden kritikus részletére, hogy egész életen át tartó tudást alapozzunk meg, amivel könnyebben boldogulnak a jövőben. Élményalapú módszertanunk alapköve a játékosság: hiszünk abban, hogy a gyerekek így tanulnak a legeredményesebben és a legnagyobb örömmel.

Gyermekközpontú módszertanunk alapelvei

Élményalapú tanulás

Hatékony, élményalapú módszereinknek köszönhetően évek óta komoly sikereket érünk el az oktatásban. Gyakorlatias megközelítésünknek hála iskoláinkban egyszerre szórakoztató és izgalmas a tanulás az órákon.

Projektekben gondolkodunk

Célunk, hogy a diákjaink minden óráról annak az örömével térjenek haza, hogy aznap is valami újat hoztak létre. Ez sikerélményt ad és büszkeséggel tölti el a gyerekeket, az elkészült projektet pedig a barátaikkal és a családjukkal is megoszthatják. A tananyagunk tömör, izgalmas projektekre oszlik, amelyek állandó motivációt és életkoruknak megfelelő kihívásokat jelentenek minden diák számára.

Együttműködés és kommunikáció

Kislétszámú csoportjainkban a diákok az önálló munka mellett közösen is dolgoznak egyes feladatok megoldásán, ami egyaránt fejleszti a problémamegoldó- és a kommunikációs készségeiket is.

Verhetetlen tananyag és felszerelés

Annak érdekében, hogy a gyerekek könnyedén és örömmel tanulhassanak programozni, létrehoztuk saját, világszínvonalú oktatási platformunkat. A diákok digitális blokkokból építik fel programjaikat, később pedig saját fejlesztésű rendszerünknek köszönhetően zökkenőmentesen válthatnak át az írott kódra.

Azzal, hogy megtanulnak programozni, a gyerekek a digitális eszközök passzív felhasználóiból aktív alkotókká lépnek elő. Folyamatosan bővülő, kreatív és professzionális tananyagunk jelenleg több mint 800 tanórát foglal magában, szórakoztató kihívásaival pedig hatékony tanulási folyamattá fordítja át a gyerekek természetes kíváncsiságát.

Felkészült, egyetemista oktatók

Fiatal oktatóink a legkülönfélébb tudományterületekről csatlakoztak csapatunkhoz, vannak köztük például programozók, matematikusok és fizikusok is. Az viszont mindannyiukban közös, hogy közel állnak a digitális világhoz, és szívügyük a jövő generációjának oktatása. A gondos kiválasztás, az alapos képzés és a folyamatos fejlesztés garantálja, hogy oktatóink minden helyzetben feltalálják magukat, és képesek legyenek hosszú távon is motiválni a gyerekeket.

Inspiráló, támogató környezet

Hisszük, hogy a közvetlen oktató-diák kapcsolat, a közösségi élmény és a gyakorlatorientált feladatok mind-mind hozzájárulnak a gyerekek gyors fejlődéséhez. Iskoláinkban modern környezetben, irodaszerű hangulatban folyik az oktatás, ahol a szülőket is szívesen látjuk nyílt napjaink, óráink alkalmával, hogy osztozzanak gyermekük örömében. Mindemellett a Logiscool élő online órái is modern, biztonságos és inspiráló környezetben zajlanak.

A közösségi életérzésnek és a kreativitásnak digitálisan is teret engedünk a MyLogiscool diákportálon. Ezen a platformon a Logiscool diákjai izgalmas kihívásokban vehetnek részt, szórakoztató vetélkedőkkel tesztelhetik tudásukat, illetve kipróbálhatják egymás projektjeit is.

Nem csak programozást oktatunk

A digitális világban (és azon kívül is) kulcsfontosságú a folyamatos fejlődés és a nyitottság az új dolgokra. A programozástanulás számos értékes készséggel jár együtt, amiknek az élet minden területén hasznát veszik a gyerekek. Mindemellett a Logiscoolban a diákok nem csak kódolni tanulhatnak, bátran kipróbálhatnak más területeket is, mint például a robotika, a videószerkesztés, a digitális grafika vagy a játéktervezés. A különböző kurzusok és táborok egymás után vagy párhuzamosan is végezhetőek, így a tanulási folyamat teljes mértékben a gyerekek aktuális érdeklődéséhez igazítható.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

Ha felerősödik a vágy, hogy segíts másokon, akkor itt egy remek lehetőség, amivel bizony nagy mosolyt csalhatsz egy gyermek arcára! Nincs más dolgod, csak egyszerűen december 6-ára készíts egy mikulás csomagot, és rakd le egy padra, egy párkányra, bárhová, ahol egy kisgyermek megtalálhatja.
Fénylő ablakok nyílnak – Világító adventi kalendárium

Fénylő ablakok nyílnak – Világító adventi kalendárium

Élő adventi naptárrá változnak azok a települések, ahol a házak ablakait ünnepi fénybe és díszbe öltöztetik, számmal jelölve a napokat december elsejétől karácsonyig. A várakozás izgalma igazi közösségi élménnyé válik. Testi-lelki egészséget szolgáló program lehet ilyenkor az esti séta lakóhelyünk utcáin.
Sorozatfüggő, gasztromán, kirakós vagy kitalálós... adventi kalendárium ötletek

Sorozatfüggő, gasztromán, kirakós vagy kitalálós... adventi kalendárium ötletek

Avagy last minute adventi kalendáriumok. Míg határidők léteznek, a last minute kifejezés örök szóhasználatban marad. Percek alatt kell megoldanunk 24 egyformát és a belevalókat. Hidd el, nem olyan nagy ördöngősség, már ha van inspiráció.
Beszélgetős padok a magány ellen

Beszélgetős padokkal a magány ellen

Ez egy egyszerű, de jól működő kezdeményezés, ami több országban is elterjed: a „Happy to chat" padok arra ösztönzik az embereket, hogy beszélgessenek egymással.
Ugrás az oldal tetejére