Jelenlegi hely

Indul a Szerelmi kalandtúra: egy játékos párkapcsolat-építő program Kecskeméten

Ha szeretnéd felfrissíteni a kapcsolatodat, új lendületet és közös élményeket szerezni a pároddal, akkor ne hagyd ki a Szerelmi kalandtúrát, amelyet 2024-ben immár 12. alkalommal rendeznek meg Kecskeméten. 

A Szerelmi kalandtúra egy több héten át tartó, ingyenes párkapcsolat-építő játék, amely számos helyszínnel és feladattal várja a résztvevőket. A játék célja, hogy a párok a mindennapok rohanásában a játékos feladatok segítségével egy kicsit közelebb kerüljenek egymáshoz, felidézzék szerelmük történetét, ami által kapcsolatuk erősödhessen.

A 2024-es kalandtúra február 10-én a Házasság hete kecskeméti nyitónapján kezdődik és március 25-ig tart, így akár március 20-ig érdemes jelentkezni a túrára. Hívd a barátaidat is! A kalandtúra záróestjén értékes nyereményeket sorsolnak ki több százezer Ft értékben azok között, akik legalább 10 állomást teljesítettek. 2024-ben is számos szuper állomással várnak, amiket online is lehet teljesíteni, így más városokból vagy akár külföldről is jelentkezhettek!

A Szerelmi kalandtúra weboldalán megtalálhatók a játék részletes leírása, a feladatok listája, a pontszámítás módja, a nyeremények bemutatása, a gyakran feltett kérdések, a kapcsolatfelvételi lehetőségek, valamint a játékhoz kapcsolódó hírek, fotók és videók. A weboldal címe: szerelmikalandtura.hu

Ha te is szeretnél részt venni a Szerelmi kalandtúra programon, akkor ne habozz, jelentkezz be a weboldalon, és élvezd a játékot a pároddal. Hidd el, jó érzés lesz!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Mindjárt itt az Apák napja! Magyarországon az Apák napját június harmadik vasárnapján tartjuk, idén június 16-ra esik. Ez az a nap, amikor végre a kedves édesapák is kapnak egy kis figyelmet és törődést, rukkoljunk hát elő valami emlékezetessel! Hiszen megérdemlik, hogy ezen a napon kicsit lazítsanak és jól érezzék magukat. Ha egy kis inspirációra van szükséged, íme 5+1 tuti ötlet, hogyan töltsétek el ezt a napot.
Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Mókás könyv az étkezésről a 105 éve született Richard Scarry rajzaival.
Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Csakis olyat, amit Te magad is elfogadnál! Belegondoltál már, mit jelenthet neki hazacipelni 3 tálcát az osztály nevével feliratozvam 2 vázát és számtalan bögrét minden évben? 
Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Az olvasás maga, a titkok és kalandok világába való repülés. De hogy repüljön egy, az olvasást most kezdő gyerek? Különlegesen szerkesztett könyvekkel segíthetünk nekik. Segítünk a választásban!
Ugrás az oldal tetejére