Jelenlegi hely

Megnyitott Kecskeméten az IKEA átvételi pont

ÉÉs végre az IKEA kiszállít Kecskemétre is. A megfizethetőség és az elérhetőség jegyében az IKEA folyamatosan fejleszti a szolgáltatásait, így mostantól Kecskeméten is elérhetővé válik a "Kattints és Vedd át" szolgáltatás.

Okés, tudom, mindenki (férjeken kívül) azt várja, hogy nyisson Kecskeméten is egy IKEA, na de jobb híján ez is megteszi nekünk. 2024. április 2-től Kecskeméten Mobil Átvételi Pont nyílt, szóval már most leadhatjátok a rendeléseiteket az IKEA.hu weboldalon vagy telefonon és chaten keresztül. Az átvételi pontra a házhoz szállításnál kedvezőbb árszabással rendelhetitek meg kedvenc IKEA termékeiteket, ahol meghatározott időpontban vehetitek át csomagjaitokat.

A kecskeméti átvételi pont címe 6000 Kecskemét, Talfája tanya 1., ahol a nyitvatartási idő hétfőn 16:30–18:00, csütörtökön pedig 14:00–15:30 között van.

Április 2-től 6 városban nyíltak Mobil Átvételi Pontok: Dunaújvárosban, Hatvanban, Jászberényben, Kecskeméten, Székesfehérváron, Szolnokon és Tatabányán.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Miért nem tudsz fogyni? Dr Gyöngy Andrea belgyógyász, diabetológus tanácsai

Miért nem tudsz fogyni? Dr Gyöngy Andrea belgyógyász, diabetológus tanácsai

"Miért nem tudok fogyni?" Nézzük, van-e jó válasz, szakértői válasz a kérdésre!
Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Mire jó a családi kiruccanás?

Mire jó a családi kiruccanás?

Pihenünk, szórakozunk, felfrissülünk, új élményeket szerzünk. Emlékeket gyűjtünk, együtt van a család. De mire tanít még az utazás?
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Ugrás az oldal tetejére