Jelenlegi hely

Milyen SUP-ot vegyek a család legfiatalabb tagjának?

A felnőtt SUP deszkák túl nehezek, túl nagyok, és más módon is megnehezítik az evezést a kisebb felhasználók számára. A gyerekek egészen más módon fogják élvezni az életkorukhoz és erejükhöz optimalizált SUP sebességét és mozgékonyságát, mint amikor egy nagy családi deszkán próbálják elsajátítani e sportág rejtelmeit. Add meg a gyermekednek a lehetőséget, hogy a megfelelő felszereléssel élvezhesse a sportolást, mert egy ilyen első benyomással teljesen más lesz a későbbi SUP attitűdje is.

Fontos, hogy csakis gyerek SUP-ban gondolkodjunk

A SUP deszka olyan, mint egy kerékpár, amelyet a használó életkora és paraméterei szerint kell kiválasztani. Ezért ha gyermekeinket kiskoruktól kezdve meg akarjuk fertőzni ezzel a fantasztikus vízi sporttal, akkor a megfelelő gyerek SUP deszka jó kezdet lesz. Ez az egyik legbiztonságosabb deszkasport. Mindenképpen kardinális fontosságú, hogy kifejezetten gyerekeknek jóváhagyott táblát válasszunk – vagyis csakis a gyerek SUP kategóriából.

Milyen egy gyerek SUP deszka?

Egy ilyen deszka könnyebb, kisebb az elmozdulása, aminek köszönhetően a kisgyermek egyszerűbben tudja majd mozgásba hozni és hatékonyan manőverezni. A felhasználók ezen csoportjának táblái általában SUP allround deszkák, de vannak túratáblák is. A gyermekeknek szánt sokoldalú deszkák szélesek, stabilak és sok helyet biztosítanak a fedélzeten.

Egy másik fontos elem a speciális gyerek lapát. Ultrakönnyűnek kell lennie, és lényegesen rövidebbnek, mint egy felnőtt evezőnek. Ennek köszönhetően a pici nem fog annyira könnyen elfáradni, és nem riasztja el gyorsan egy ilyen fizikai tevékenység. Éppen ezért a jellemzően felnőtteknek szóló táblák kölcsönadása helyett javasoljuk a legkisebbeknek ebből a kategóriából történő SUP vásárlás folyamatát, mert ennek hála garantáljuk a megfelelő képességek elsajátítását és a fejlődést, és idővel a nagyobb táblára való átállást. Ha problémád adódna a megfelelő SUP kiválasztásával, érdemes felkeresnetek egy SUPokat áruló boltot, ahol gyermeked méretéhez mérhetitek a SUP deszkát, valamint tanácsot is kérhettek a tapasztalt eladóktól.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

A jó szó öröme

A jó szó öröme

Hiánycikk. Semmibe sem kerül, mégis nagyon sokat ér. Nélküle nehezen lehetne túlélni a hétköznapokat.
Tippek, hogyan legyen élményekkel teli már az utazás is vonattal, ha gyerekkel indultok el

Tippek, hogyan legyen élményekkel teli már az utazás is vonattal, ha gyerekkel indultok el

Évek óta vonattal megyünk nyaralni. Először csak kettesben a férjemmel, majd csatlakozott a fiúnk 12 éve, 7 éve a lányunk is. Ehhez hoztam jól bevált „praktikákat”, hogy stressz helyett valóban élményekkel legyen teli már az utazás is.
Irány vonattal és busszal a nyaralás! - Foglalkoztatók, kvízek, mesék, animált videók a különleges élményhez

Irány vonattal és busszal a nyaralás! - Foglalkoztatók, kvízek, mesék, animált videók a különleges élményhez

Ha vonattal, busszal tervezitek a nyaralást, és van gyerkőc a családban, érdemes felkeresni a MÁV-Volán-csoport weboldalát. Foglalkoztató füzetek, kivágható makettek, kvízjátékok, mesék  várják a legkisebbeket, hogy vidáman ismerkedhessenek a közösségi közlekedési eszközökkel, és az utazás is különleges élményt jelentsen.
Munkába visszatérés anyaszemmel – „amikor meetingen a “Boci-boci tarka” ütemes dallama zakatol a fejedben és azon izgulsz, nehogy megszólítsanak, mert képes leszel hangosan folytatni”

Munkába visszatérés anyaszemmel – „amikor meetingen a “Boci-boci tarka” ütemes dallama zakatol a fejedben és azon izgulsz, nehogy megszólítsanak, mert képes leszel hangosan folytatni”

Nem foglalkozunk eleget az "egy szempillantás alatt - mármint a cirka 9 hónap alatt - anyává váló nők lelkével"! -hallom sokszor, sok helyről, amivel abszolút egyet tudok érteni. Jómagam is a pokol legmélyebb bugyrait éltem meg elsőszülöttem érkezésével, és még azt hiszem finoman fogalmaztam. - Mezeiné Kovács Kitti írása.
Ugrás az oldal tetejére