Jelenlegi hely

Milyen SUP-ot vegyek a család legfiatalabb tagjának?

A felnőtt SUP deszkák túl nehezek, túl nagyok, és más módon is megnehezítik az evezést a kisebb felhasználók számára. A gyerekek egészen más módon fogják élvezni az életkorukhoz és erejükhöz optimalizált SUP sebességét és mozgékonyságát, mint amikor egy nagy családi deszkán próbálják elsajátítani e sportág rejtelmeit. Add meg a gyermekednek a lehetőséget, hogy a megfelelő felszereléssel élvezhesse a sportolást, mert egy ilyen első benyomással teljesen más lesz a későbbi SUP attitűdje is.

Fontos, hogy csakis gyerek SUP-ban gondolkodjunk

A SUP deszka olyan, mint egy kerékpár, amelyet a használó életkora és paraméterei szerint kell kiválasztani. Ezért ha gyermekeinket kiskoruktól kezdve meg akarjuk fertőzni ezzel a fantasztikus vízi sporttal, akkor a megfelelő gyerek SUP deszka jó kezdet lesz. Ez az egyik legbiztonságosabb deszkasport. Mindenképpen kardinális fontosságú, hogy kifejezetten gyerekeknek jóváhagyott táblát válasszunk – vagyis csakis a gyerek SUP kategóriából.

Milyen egy gyerek SUP deszka?

Egy ilyen deszka könnyebb, kisebb az elmozdulása, aminek köszönhetően a kisgyermek egyszerűbben tudja majd mozgásba hozni és hatékonyan manőverezni. A felhasználók ezen csoportjának táblái általában SUP allround deszkák, de vannak túratáblák is. A gyermekeknek szánt sokoldalú deszkák szélesek, stabilak és sok helyet biztosítanak a fedélzeten.

Egy másik fontos elem a speciális gyerek lapát. Ultrakönnyűnek kell lennie, és lényegesen rövidebbnek, mint egy felnőtt evezőnek. Ennek köszönhetően a pici nem fog annyira könnyen elfáradni, és nem riasztja el gyorsan egy ilyen fizikai tevékenység. Éppen ezért a jellemzően felnőtteknek szóló táblák kölcsönadása helyett javasoljuk a legkisebbeknek ebből a kategóriából történő SUP vásárlás folyamatát, mert ennek hála garantáljuk a megfelelő képességek elsajátítását és a fejlődést, és idővel a nagyobb táblára való átállást. Ha problémád adódna a megfelelő SUP kiválasztásával, érdemes felkeresnetek egy SUPokat áruló boltot, ahol gyermeked méretéhez mérhetitek a SUP deszkát, valamint tanácsot is kérhettek a tapasztalt eladóktól.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.
Ugrás az oldal tetejére