Jelenlegi hely

Minden, amit a CSOK-ról tudni kell! Részletes tájékoztató előadás!

A Hunyadivárosi Baba-mama klub és a Hunyadivárosi Tanácsadó Testület tisztelettel meghív minden kedves érdeklődőt a Családok Otthonteremtési Kedvezményeit (CSOK) bemutató részletes tájékoztatóra.

A tájékoztatót Engert Jakabné Kecskemét MJV Önkormányzat Esélyteremtési Bizottságának elnöke nyitja meg. Az előadó Gyarmati Ilona, pénzügyi szakértő lesz. Továbbá vendégek lesznek Nagy Márta és Gyarmati Károly, a Sweet Home Ingatlaniroda vezetői, ingatlanszakértők. A tájékoztató közben és után készségesen válaszolnak minden kérdésre. Amennyiben már lenne konkrét kérdés, kérdéskör, elküdhetitek a hunyadibabamama@gmail.com E-mail címre, vagy jelezhetitek a 06-70/671-9436-os telefonszámon, ezzel is elősegítve a célirányos ismertetést.

Minden érdeklődőt várnak a Gáspár András Kollégium dísztermébe! 

Helyszín: Kecskemét, Hunyadi János tér 4.
Időpont: 2016. május 20. 18:00

A részvétel díjmentes!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

A debreceni Ünnepi Könyvhét valamint új könyvsorozatának első kötetének megjelenése miatt látogatott el Debrecenbe Kovács Attila avagy Holden Rose. Vele beszélgettünk gyerekekről, motívációról, és nem utolsó sorban kamaszoknak szóló 10 pluszos könyvéről, a Lapátos fickóról.
Ti ünneplitek még a pedagógusnapot?

Ugye ti is ünneplitek még a pedagógusnapot?

Idén 70 éve, pontosan 1952 június 7-e óta ünnepeljük Magyarországon június első vasárnapján a Pedagógusnapot. Belépünk az óvoda ajtaján és akár évtizedekig elkísérnek minket, velünk vannak, míg tanulunk. Sőt, sokszor tovább. Köszönjük!
Mese csecsemőkortól: napi tizenöt perc felolvasás akár két év előnyt jelenthet?

Mese csecsemőkortól: napi tizenöt perc felolvasás akár két év előnyt jelenthet?

Tapasztalatok szerint már az anyuka hasában lévő magzatnak is érdemes verseket olvasni. Az itt hallott ritmusokkal, később az adott korosztály számára készült könyvek segítségével akár másfél-két év előnyre is szert tehetnek a gyerekek az iskola első évére kortársaikhoz képest.
Nyáron is tanuljon a gyerek?

Nyáron is tanuljon a gyerek?

Buta kérdés, igaz? Hiszen iskolaidőben sem tanul! Titkos (és aljas de jó szándékkal vezérelt) szülői trükkök, praktikák az észrevétlen nyári tanuláshoz nem csak szülőknek.
Ugrás az oldal tetejére