Jelenlegi hely

Segítségre van szüksége a Reno Kutyaotthonnak! Nélkülünk esélyük sincs, minden segítség jól jön a hontalan kutyusoknak

A jelenlegi koronavírus helyzet kiszámíthatatlan, nem csak számunkra, hogy meddig lesz elegendő ételünk, de a menhelyek számára is, ahol most még inkább nehéz a helyzet, nincs menza, lejáratközeli élelmiszer, otthoni maradék.

Nélkülünk esélyük sincs,

hiszen ez nem egy vállalkozás, ami termeli a bevételt, ez egy olyan végtelen szeretet és tiszteletet-övező helyzet, ami emberfeletti küzdelemmel jár. A szerető gazdik fogynak, a felelőtlen állattartók száma pedig egyre inkább nő, végtelenül ki vannak téve az ártatlan kis jószágok a mi emberi hibáinknak, sokszor pedig ördögi gonoszságunknak…

Valószínűleg  ezekben a hetekben sokszor gondolsz arra, hogyan tovább. Bizonytalanság dolgozhat Benned, esetleg félted a munkád, tele lehetsz te is kétséggel.

Van egy nő, akinek ezek az érzések a mindennapjai részei. Aki közel 100 éhes szájat etet, s nem tudja előre, ezt hogyan oldja meg, mert nem hogy A terve, de B terve sincs. Aki retteg, h senkit ne kelljen orvoshoz vinni, s ne jöjjön a meglévő tetejébe váratlan kiadás.

Adrinak hívják, és 64 éves. Ő a Ladánybenei Reno Kutyiotthon vezetője. Fáradhatatlan segítőjével, Szilvivel azon dolgoznak, hogy a kutyusok semmiben ne szenvedjenek hiányt. Mindezt önzetlenül, pénzbeli fizetség nélkül.

Március 18-án a vírus miatt kénytelen volt a Reno Kutyaotthon is bizonytalan időre bezárni, de a kutyusok megéheznek minden nap, esetleg lebetegednek, vitaminokra, féregtelenítésre, bolha és kullancsirtásra, áramra, fertőtlenítésre zárva tartás idején is szükségük van.

Csak annyira lenne szüksége, hogy havonta rendszeresen 1 kávé árával támogató angyalkákat találjunk a számukra. Hiszem, s bízom benne, hogy ebben a kiszámíthatatlan időszakban is sikerülhet ez.

Kérlek Benneteket, fogjunk össze és mutassuk meg a közösség erejét, ahogy erre gyönyörű példák születtek már! Ne csak akkor vegyük észre a kiszolgáltatott állatokat, amikor lincselni akarunk egy-egy állatkínzót, hanem a mindennapokban a mostani nehéz helyzetben is!

Utalni ide tudtok:

Reno Kutyaotthon Alapítvány
K&H Bank
10402599-50526751-75871018

IBAN HU28
SWIFT OKHBHUHB
Adószám: 18870190-1-03

1 kutya 1 napi élelme kb. 300 Ft
1 kutya 1 heti élelem kb. 2000 Ft
1 kutya 1 havi élelme kb. 9000 Ft
                          * a Hangya Közösség Alapítvány

Ha fel szeretnétek velük felvenni a kapcsolatot, bármilyen támogatás céljából akkor a +36 20 431 8777 telefonon eléritek Adriennt!
Sajnos internet hiányában, Fb oldalukon nem biztos, hogy megkapja az üzenetet!

Vagy kérünk szépen mindenkit, akinek lehetősége van támogassa a hozzá legközelebbi menhelyet civil állatvédőt, hisz most nagyobb szükség van rá, mint valaha!!

Akár csak egy napi élelem árával is, de segítsd a gazdátlan, menhelyi állatokat.

Vince Vilmosné
Makai Marianna - Kecskemétimami

 

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Te mit viszel a játszótérre? Hasznos tippek és vélemények anyukáktól.

Te mit viszel a játszótérre? Hasznos tippek és vélemények anyukáktól

Kezdő anyukák első játszóterezéseik előtt gyakori kérdés: - Ti mit vesztek fel? Mit visztek magatokkal? Mi kérdeztünk, ti meséltetek. Néhány hasznos tipp gyakorlott játszóteres anyukáktól.
A játszótér ingyenes képességfejlesztő, tudtad?

A játszótér ingyenes képességfejlesztő, tudtad?

Játszótér, fejlesztés, iskolaérettség... Gondolnád, hogy ezek a szavak szoros összefüggésben vannak egymással?
A játszótér ingyenes képességfejlesztő - és melyik játék miben fejleszt?

A játszótér ingyenes képességfejlesztő - és melyik játék miben fejleszt?

Játszótér, fejlesztés, iskolaérettség... Hol az összefüggés? Nézzük meg, melyik játék miben fejleszt!
Zöldséges tócsni - mert nem csak krumpliból lehet

Zöldséges tócsni - mert nem csak krumpliból lehet

Zöldséges tócsni (neve tájegységenként változik): úgy készül, hogy a krumpliból készült tócsnitól eltérően a krumpli helyett különféle zöldségeket használunk. Felhasználás egyik feltétele, hogy a zöldség reszelhető legyen
Ugrás az oldal tetejére