Jelenlegi hely

Szereted a Kecskemétimamit? Ha igen, így nem maradsz le a cikkeinkről!

Szóval, ha szereted a Kecskemétimamit, ha érdekesnek találod a cikkeinket, ha fontosak számodra a családokat érintő helyi híreink, vagy ha nem szeretnél lemaradni egy jó kecskeméti családi programról, akcióról, lehetőségről, akkor jelöld be Facebook oldalunkat, hogy követed, egyébként sajnos nem fogsz tudni értesülni ezekről a hírekről. Tudjátok a Facebook megváltoztatta az elérési lehetőségeket, ezért már nem elég, ha tetszikelsz egy oldalt, követőként elsőként kell jelölnöd.

Ha kell segítség, így csináld, hogy továbbra is olvashass minket:

Felmész a Kecskemétimami Facebook-oldalunkra, a „Követés” lenyíló fülre rákattintva legördül egy lista, és ott választd ki a „Megjelenítés elsőként”-et. Ennyi.

Tudod, csak is olyanokat osztunk meg, amik vagy nőket, vagy anyákat, vagy gyerekeket érintő érdekes tartalmak. Hisz szeretnénk neked megmutatni milyen Kecskemét, ha már gyermeked van és milyen itt élni gyermekkel családosan, megmutatni úgy, ahogy mi látjuk, és mindent benne, ami értéket képvisel egy édesanyának.

Köszönjük, hogy lassan hat éve az olvasóink vagytok! Maradjatok velünk továbbra is és szóljatok hozzá posztjainkhoz, természetesen inkább segítő szándékkal, mint vita kiváltása képen!

Szeretettel:
Makai Marianna

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.
Ugrás az oldal tetejére