Jelenlegi hely

A természet tálcán kínálja a fiatalság elixírjét

Évtizedek, évszázadok óta kutatják a tudósok a fiatalság titkát. Azt a forrást, amit fogyasztva beköszönt az örök ifjúság kora. És bár egyelőre ebben a formában a keresés eredménytelenül zárult, azért bőven akadnak fantasztikus hatású értékek a természet kincsestárában.

Testi és szellemi fittségre fel!

A fizikai üdeség önmagában még semmit sem jelent, viszont szellemi helytállással kombinálva készen is van a fiatalságot adó képlet. Nem csoda tehát, hogy az évezredek óta ismert és elismert maca napjainkban éli újra virágkorát. Bár női kék pirulának is becézik sokan, viszont pozitív hatásai nem merülnek ki annyiban, hogy fokozza a szexuális potenciált, és kiegyensúlyozza a hormonháztartás működését. Ennél sokkal többre képes!

A mentális erőnlét megtartása, sőt fejlesztése legalább annyira fontos, mint a vázrendszer edzése vagy az izomzat építése, formálása. Ha ezek együttesen vannak jelen, akkor az egészséges teljesség megteremthető. S nem kizárólag a változókor idején, igaz kétségtelen tény, hogy sokan alkalmazzák klimax sújtotta időszakokban, lévén rengeteget segíthet a szervezet komplett állapotának javításában.

Divatos szóval élve valódi szuperfood, szuperélelmiszer. Fehérjéket, aminosavakat, antioxidánsokat is tartalmaz, ezért aztán a szó nemes értelmében táplál. Nem véletlen, hogy a perui kis növényt az őslakosok előszeretettel fogyasztották. Megjelenésében egy kisméretű retekre hajaz, de ahogy a mondás is tartja: kicsi a bors, de erős.

A belső után jöhet a külső?

E kettő együttesen alkot harmóniát. Úgyhogy míg a bensőben zajló folyamatok kiegyenlítődnek, a külső megjelenés is változhat. A ritkaságnak számító fügekaktusz olaja valódi kuriózum, ami a hidratálásban, a ráncok, szem alatti táskák eltüntetésében és a bőr komplex vitalizálásában főszerepet játszhat. Az alkalmazása roppantul egyszerű: pár csepp a pipetta segítségével az érintett felületre könnyedén felkenhető, zsíros hatás nélkül, naponta egy-két alkalommal.

A fotó forrása:

Luna Vandoorne/ Shutterstock.com

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.
Ugrás az oldal tetejére