Jelenlegi hely

EDU ÁSZ díj a legászabb pedagógusoknak a Móra kiadótól

Fantasztikus a bölcsiben a gondozó nénitek, az oviban az óvónénitek, óvóbácsitok vagy a suliban a tanító nénitek, tanító bácsitok? Ha igen, szerezzétek meg neki a Móra Kiadó EDU ÁSZ díját!  Pszt! A jelöltek előtt tartsátok titokban! 

Nálatok ki az EDU ÁSZ?

Sok megkeresés érkezett hozzánk az elmúlt években, amikor különféle díjakat osztottunk általános iskolai pedagógusoknak, hogy az óvónők és a bölcsődei nevelők miért nem kaphatnak ilyet.Most, hogy minden nevelő hatalmas erőkkel dolgozik a távoktatásban, nem halogathatjuk tovább, és meghirdetjük a bölcsődei nevelőket, dadusokat, óvónőket és iskolában oktató pedagógusokat is jutalmazó EDU ÁSZ díjat, melyet a gyermekek és szülők jelölése és támogatása alapján minden nevelő megkaphat, aki a pályázat feltételeinek megfelel.

Az EDU ÁSZ díjat elnyert pedagógusok az EDU ÁSZ Oklevél mellé a Móra kiadó ajándékcsomagját kapják, melyet elpostázunk a megadott címre, hogy átadhassátok pedagógusnapon. 

Ki lehet EDU ÁSZ nevelő?

Az első, ami minden korosztályra érvényes, hogy legalább a csoport vagy osztály fele támogassa a jelölést, a többi elvárás azonban korosztályonként eltérő.

Bölcsődések

A bölcsődések szülei fogalmazzák meg és vessék papírra az indokokat, miért érzik kiemelkedőnek a nevelőt, mivel érdemli ki a díjat. Örömmel veszünk pacaalkotásokat vagy kollázst a gyerekek közös munkájaként, de ez nem feltétele a nevezésnek ebben a korosztályban. 

Óvodások

A bölcsődésekhez hasonlóan a szülőktől várjuk, hogy fogalmazzák meg és vessék papírra az indokokat, miért érzik kiemelkedőnek a nevelőt, mivel érdemli ki a díjat. A gyerekektől pedig rajzos, festős, színezős alkotásokat várunk az óvodapedagógussal kapcsolatban.

Iskolások

Az iskolásoktól írást és rajzokat, fotókat, vagy bármilyen formájú képi megjelenítést egyaránt kérünk, amiből megtudjuk, milyen különleges dolgokat tesz a jelölt, mit szeretnek benne a gyerekek, milyen közös emlékek, élmények vannak, vagy miért hálásak neki.

Hova küldhetitek a műveiteket?

A szkennelt vagy lefotózott rajzot és az ajánláste-mailben küldjétek el a jatek@mora.hu e-mail-címre. A tárgyba írjátok bele: EDU ÁSZ díj bölcsőde/óvoda/ iskola

A pályaművel együtt elküldendő adatok minden korosztály esetén: az intézmény neve, címe; a kapcsolattartó e-mail-címe, telefonszáma, postacíme; pedagógusotok neve (esetleg beceneve), e-mail-címe; a csoport- vagy osztálylétszám. Nevezési határidő: 2021. május 28. éjfél

 

ADL - Debrecenimami

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

13+1 tipp az influenza ellen az otthonunkhoz

13+1 tipp az influenza ellen az otthonunkhoz

Minden évben drukkolunk, hogy idén ne kapjuk el az influenzát, és most már a covid is erre a listára került. Tudtad, hogy az omikron vírus műanyag felületen akár 200 órán keresztül is életképes? 13+1 tipp, amire eddig nem is figyeltünk, hogyan védekezzünk ellene otthon.
100 DIY jelmezötlet kartonból - avagy varrni nem tudó anyuk figyelem

100 DIY jelmezötlet kartonból - avagy varrni nem tudó anyuk figyelem

Tételezzük fel, hogy te is abba a táborba tartozol, aki nem vesz bolti jelmezt farsangra a gyerkőcnek, hanem magának varr egyet. De tételezzük fel, hogy nem tudsz varrni és ez örökké csak álom marad…
Nem hajlandó köszönni a büdös kölke!? Kell neki egyáltalán?

Nem hajlandó köszönni a büdös kölke!? Kell neki egyáltalán?

Előfordult már veled, hogy bármennyire is szeretted volna, drága gyermeked nem nyitotta ki a száját és nem köszönt ismerősnek, barátnak, szomszéd néninek, bárkinek? Felhúztad magad vagy elfogadtad, hogy ő ilyen és kész? Teveliné Horváth Melinda szakpszichológus véleményét kérdeztük a "nemköszönés" jelenségről.
Felsőoktatási Képzőművészeti Ösztöndíj

Felsőoktatási Képzőművészeti Ösztöndíj

Pályázat típusa: ösztöndíjBeküldési határidő: 2022. február 10.Korcsoport: felsőoktatásban tanulók részére
Ugrás az oldal tetejére