Jelenlegi hely

Ingyenes alakformáló edzések indultak Kecskeméten

Mindig van egy tökéletes kifogás, hogy miért nem... jaj, hányszor fogalmaztam meg én is. De mindig van egy, de! És ez most olyan tényleg DE. Tombol kecskeméten a Mozdulj Kecskemét láz!

Ingyenes alakformáló edzés indult Kecskeméten, úgy hogy kaptunk is az alkalmon, hogy egy kicsit megismertessük veletek is ezt a lehetőséget.

Pankotai Kittit a szervezőt kérdeztük a részletekről, hogy  mikor lesznek, és hogy is indult az egész?

Mozdulj Kecskemét! elnevezéssel Szombat délelőttönként 10 órától 11-ig, a Móra Ferenc Általános Iskola Sportcsarnokába várunk szeretettel mindenkit. Katus Attilával már több alkalommal dolgoztam együtt, Kecskeméten én szoktam szervezni a roadshowját. Attila kollégája, Tóthpál Regina februárban keresett meg ezzel a programmal kapcsolatban, ami a "Fitt Egészséges Nemzetért Tárt Kapus Program", hogy Kecskeméten lenne-e kedvem csinálni.

Mivel edzőként és anyaként fontosnak tartom az egészséges életmódot és a rendszeres testmozgást, így gondolkodás nélkül igent mondtam.

Február végén született meg a kislányom, így két edző, Szabó-Répás Priszcilla és Csontos Lilla van a segítségemre, hogy a program zavartalanul működjön, amíg én babázok.

Kik mehetnek az edzésre?

Ez egy alakformáló edzés, mozogni vágyó kecskemétieknek, úgy hogy kortól, nemtől és edzettségi szinttől függetlenül Mindenkinek ajánlom!

Ami fontos, hogy nem csak az első alkalom az ingyenes, hanem minden edzés!

A "Fitt, Egészséges Nemzetért Tárt Kapus Program" a Magyar Szabadidősport Szövetség és az Emberi Erőforrások Minisztériuma jóvoltából ingyenes sportolási lehetőséget biztosít mindenki számára.

Kolléganőnk, Orsi is kipróbálta az edzést, és nagyon tetszett neki, sokan is voltatok már?

Igen, az első edzésen közel 40fő vett részt, az óra végén rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk, így remélem, ha több emberhez is eljut ez a program, akkor ez a létszám duplája vagy háromszorosa lesz a következő edzéseken, úgy hogy nagy szeretettel várunk mindenkit! 


Helyszín:
Móra Ferenc Általános Iskola
Kecskemét, Forradalom utca 1.
Minden szombaton 10:00 - 11:00

Ha kérdésetek lenne keressétek őket a  Mozdulj Kecskemét Facebook oldalukon vagy a 0670/775-3472-es telefonszámon.

Szóval edzésre fel, aki nyárra szeretné formába hozni magát, és ha tetszik a kezdeményezésük oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!

Makai Marianna - Kecskemétimami

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!