Jelenlegi hely

Csipcsirip Bölcsőde (Forradalom utcai)

Cím: Kecskemét, Forradalom u. 5.
Tel: 06-76/489-472
E-mail: bolcsode.forradalom@alapellatas.hu

Csipcsirip Bölcsőde

Férőhelyek száma: 102
Bölcsődevezető: Kócsó Lajosné

Kecskemét város északnyugati részén, a III. kerületben elhelyezkedő, közel 22 ezer lakosú Széchenyivárosi lakótelepen három bölcsőde található. A Csipcsirip bölcsődét az 5-ös jelzésű főút, Akadémia krt., Irinyi utca és a Március 15. utca határolja. Megközelíthető a városközpontból autóbusszal (10, 14, 20, 29 vonalak), a buszállomásról (21,22 vonalak) körülbelül 10 perc alatt, de a város más részéről is könnyen el lehet ide jutni. Autóval történő megközelítés esetén a parkolási lehetőség megoldott.

Az épületbe való bejutás akadálymentesített. Gyermekszobáink világosak, tágasak, terasszal közvetlenül kapcsolódnak a játszóudvarhoz. Játszószobáink berendezését úgy alakították ki, hogy balesetmentes és a gyermekek életkorának megfelelő legyen. Kialakításra kerültek szerepjátékokhoz szükséges és csendes, nyugodt pihenésre alkalmas (pl.: fodrász, főző, pihenő) játszósarkok. Játékkészletünkkel biztosítani tudjuk minden gyermekünknek az életkoruknak megfelelően a konstruáló (Lego, Dupló, építőkockák stb.) a nagymozgásos szobai, udvari (autók, dömperek, triciklik, futóbiciklik stb.), és az alkotó játék eszközeit (zsírkréta, só-liszt és főzött gyurma stb.).

Bölcsődénk rendelkezik egy mozgásfejlesztő eszközökkel (Wesco) felszerelt játszószobával, így az őszi, téli hónapokban, illetve kedvezőtlen időjárás esetén gyermekcsoportjaink felváltva használják ezt a helyiséget. Itt biztosítjuk, hogy a gyermekek természetes mozgásigénye minél több formában kielégüljön. A játszóudvarunk fákkal, bokrokkal árnyékolt, kellemes tartózkodási hely. Részben füves, részben burkolt területű. Teraszainkat napernyővel tudjuk védeni a túlzott napsütéstől, ill. esőtől. Udvari fa játékaink színesek (vonatok, egyensúlyozó padok). Homokozóink a fák árnyékában helyezkednek el. Nevelőnőink biztosítják a nyugodt, elmélyült játék feltételeit, a szabad levegőn való mozgást, az évszaknak megfelelő tevékenységeket. Fontosnak tartjuk gyermekeink számára az érzelmi biztonság nyújtását, a bölcsődébe kerüléssel járó nehézségek csökkentését, illetve lehetőség szerinti megelőzését.

Fontos, hogy nevelőnőink magatartásában az elfogadás, tolerancia domináljon. A gyermek nevelése elsősorban a család joga és kötelessége, éppen ezért tiszteletben tartjuk a családi nevelés szokásait, elismerve annak elsődlegességét. Célunk, hogy a kisgyermekek szívesen járjanak bölcsődénkbe, örömmel kapcsolódjanak be a közös tevékenységekbe. Szükségleteiket, érzelmeiket bátran, az életkori szintjüknek megfelelő módon nyilvánítsák ki.

Nevelési programunkban nagy hangsúlyt kapott a családok és a bölcsőde kapcsolatának erősítése. Közös programokat szerveztünk, amelyek kapcsolódtak az ünnepekhez, hagyományként őrzött jeles napokhoz és a családi délutánokhoz. Bölcsődénk szolgáltatásokat működtet, lásd az előzőekben.

www.eszii.hu

Hozzászólások

Azért szeretjük a bölcsödénket és azon belül a Ficánka csoportot, mert szeretettel és odafigyeléssel gondoskodnak az összes rájuk bízott gyerekről.

Egy hónapja járunk fiammal a Forradalom utcai bölcsi játszó csoportjába.Nagyon szereti a fiam minden alkalommal örömmel megy és nagyon meg vagyok elégedve a gondozó nökkel akik határtalan türelemmel foglalkoznak az én kis eleven gyerekemmel.Külön tetszik az hogy naponta hoz haza a gyerek valami kis alkotást amit anya apa eltehet emlékbe.Ezutom is köszönök mindent :) 

A kisfiam november óta jár a micimackó csoportba és nagyon szereti. Viki néni meg Edit néni mindent megtesz azért hogy a picik a lehető legjobban érezzék magukat. Köszönjük nekik.

Mi azért szeretjük a bölcsödénket mert a kislányom örömmel megy minden nap, sőt van hogy úgy kell noszogatni amikor érte megyek hogy most már megyünk haza. :)

Kislányunk két évet járt ebbe a bölcsődébe. Nagyon megszerette a helyet, a nevelőket (Icuka és Ági), és még mi szülők is sokat tanulhattunk tőlük. Folyamatosan tapasztalatokat cseréltünk a kislányunk fejlődéséről, bíztattak és támogattak bennünket ha esetleg elbizonytalanodtunk valamilyen gyereknevelési kérdésben. Láttuk rajtuk, hogy szerették a gyermekünket (a többit is) és ez nagyon megnyugtató érzés volt!!!! Mindenkinek csak ajánlani tudom a Forradalom u.-i bölcsődét!!!

Az iker fiaim 1 évet töltöttek a Forradalom Utcai Bölcsöde Ficánka csoportjában. Már a beszoktatás első napjától kezdve tudtam és éreztem, hogy a lehető legjobb helyre és legjobb gondozónénikhez kerültek a gyermekeim. Szeretetet, elfogadást, törődést, biztatást kaptak. 
Életünk egyik legjobb döntése volt, hogy oda írattuk be a gyermekeinket és persze nagyon hálásak vagyunk mindenért, amit tettek értük/értünk. A nagy adag szeretetért pedig külön köszönettel tartozunk Pappné Wéber Ágnesnek, sokat jelentett nekünk.

Egyszerűen csodálatos, ahogy bánnak a gondozók a gyerekemmel, imádja a bölcsit, még hétvégén is menni akar. Már a 3. gyerekem jár ebbe a bölcsibe, és nem is ajánlanék más bölcsit, mert az odaadásuk, a figyelmességük, az állandó mosolygásuk felbecsülhetetlen a gondozóknak. Köszönjük Pappné Wéber Ágnes és Polyák-Lakatos Orsolya

Kisfiam a Delfin csoportba jár és nagyon szereti a gondozóit,szerintem a legjobb csoportba kerültünk. Megnyugtat, hogy Ádámkát reggelente tárt karokkal fogadják (szószerint), itthon sokat mesél a foglalkozásokról, mesejátékokról, elmondja a mesét, amit a sószobában néztek diavetítőn. Köszönjük Zsóka és Terike. (Korábban a játszócsoportot is szívesen látogattuk.)

Mi azért szeretjük a Forradalom utaci bölcsödét, mert rendkívül türelmes, gondoskodó, kedves dadusok, nevelők vannak a gyerekekkel. Minden nap más, különböző fejlesztő foglalkozások vannak, odafigyelve az egyéni igényekre is! Odafigyelnek a gyerekek testi fejlődésére is, hiszen a napi torna mellett, számos más fejlesztő eszközzel, illetve játszó eszközzel fel van szerelve a bölcsöde. (benti csúszda, alagút stb)  Ezen kívül minden csoport, minden héten külön játszószobában játszik, ami remekül fel van szerelve, csúszdával, mászókával, alagúttal stb. A bölcsöde számos pozitív tulajdonsága mellett, az egyik, ami nekem nagyon tetszett, h saját sószobával is rendelkezik, ahová a téli időszakban minden csoportot bevisznek. A mi csoportunk (Delfin csoport) nagyon sok szép, igényes, fejlesztő játékkal van felszerelve kielégítve a kisfiúk és kislányok igényét is. A dadusaink (Terike és Zsóka) nagyon kedvesek, rendkívül segítőkészek, bármilyen problémával fordulhatok hozzájuk, mindenben segítenek, mindenre van megoldás! :) A kisfiam Ádi nagyon szeret ide járni, örömmel megy, soha nincs hiszti reggel abból, h bölcsikébe kell menni. (Delfin csoport)

Olyan bölcsőde, ahol nyugodtan hagyja az ember a kisgyerekét, mert a gondozónők igazi profik és sugárzik belőlük a gyerekek iránti szeretet ! A szobák és az udvar is elég tágas és mindenhol törekednek a szép és otthonos környezetre a lehetőségekhez mérten.

Nagyon sok jót hallottam erről a bölcsődéről, sok ismerősünk jár ide.Hasonló tapasztalatom van.Már belépsékor barátságos környezet fogadja az oda látogatókat.Ízlésesen, évszaknak megfelelően feldíszített csoportszobák hívogatják a kicsiket és szüleiket.Delfin csoportba már többször látogattam be, a gyerekek vidáman, önfeletten játszottak.

Az osztálytársam anyukája kisgyermeknevelőként dolgozik ott, többször voltam már bent. Barátságos légkör fogadott bennünket,a kisgyerekek nagyon jól érezték magukat. Szeretném hogy a jövőben az én gyerekem is ide járna , és ilyen szerető környezetben töltené a bölcsődés éveit. 

A kisfiam Ádi, imádja a bölcsibe járást és a csoportját (Delfin). Minden reggel rohan be a szobájukba, ahol a nevelők(Terike, Zsóka) tárt karokkal és puszikkal fogadják. Szülőként nekem öröm és megnyugvás ezt látni, hogy a gyerekemet szeretik és az egész napját kiegyensúlyozottan, boldogan tölti. Ez a nevelők odafigyelése, kedvessége, gondoskodása nélkül aligha menne. 

Mi azért szeretjük a forradalom utcai bölcsődèt, mert nagyon kedves a vezetőség és a gondozók (Terike, és Zsóka néni ) is odafigyelnek a gyerekekre. Köszönet ezért a delfin csoport segítőkész gondozóinak.

Az én gyermekem a Delfin csoportba jár. Örömmel tölt el, hogy látom, az első pillanattól kezdve jól érzi magát; barátainak tartja a csoporttársait és a nevelőket is. Délutánonként mi öltözünk a legtovább, mert közben annyi érdekes dolog akad a kijáratig, minden nap... :) A párommal összemosolygunk, amikor otthon bemutatásra kerülnek a bölcsiben tanultak.

.

Mi azert szeretjuk ezt a bolcsit, mert ez az intezmeny tenyleg a gyerekekrol szol. Kisfiam mar ket eve jar a Nyuszi csoportba es igen nagy fej fajast okoz az szamunkra,hogy lassan elballag onnan!!

Az en kisfiam rajtunk (szulein) kivul nem marad meg senkivel, viszont ha beteg es nem mehet a bolcsibe az igen nagy traumat okoz neki. ☺Karacsonykor is ketsegbe esett ,hogy mit fog o csinalni addig amig nem nyitja meg ujra a bolcsi a kapuit!!☺

Nagyon szeretem,hogy odafigyelnek a gyerekekre, mit esznek, mit nem, mivel es kivel szeretnek jatszani, mi a kedvenc kabalajuk, mi a kivansaguk.

A foglalkozasok szinvonala nagyon magas. Nagyon sokat ugyesednek a gyerekek kezugyessege is.Sok mondokat es meset tanulnak.

Ezuton is koszonjuk a munkajukat! Nagyon halasak vagyunk erte!

 

 

 

Mi korábban a baba-mama játszócsoportba jártunk ide kislányommal, Majával, úgyhogy nem volt kérdés, hogy ide fogunk járni bölcsibe is, mikor eljön az ideje. Már akkor nagyon megszerettük a bölcsit, a gondozónők kedvessége, gyermekszeretete megfogott bennünket. 

Kislányom novemberben kezdett a Delfin csoportban. Bár rögös volt az út, mire megszoktuk a bölcsibe járást, de a gondozónők (Terike és Zsóka) türelme, kedvessége meghozta a gyümölcsét. 

Maja ma már sokszor énekelgeti, mondja a dalokat, mondókákat, amiket a bölcsiben tanult. A szókincse látványosan növekedett, a beszéde egyre érthetőbb, mióta bölcsizünk.

Nagyon tetszik, hogy az ide járó gyerekek ingyenesen használhatják a sószobát, illetve, hogy mozgásigényüket az udvaron kívül a játszószobában is levezethetik, ahová a nevelők időről időre átviszik őket.

Azért szeretjük a mi bölcsinket,mert a Delfincsoportos Nevelőnénik,nagyon kedvesek , szeretetteljesek a gyerekekkel és a kislányom nagyon szereti őket, így tudom jó helyen van,míg én nem tudok vele lenni.

Kisfiam, Márk októberben kezdte a bölcsit a delfin csoportban, és mióta ide jár nagyon sokat fejlődött, köszönhető ez a gondozónők, Terike és Zsóka mindennapos munkájának és odafigyelésének. Tetszik, hogy sokat tornáznak, mondókáznak illetve az ünnepeknek, évszakoknak megfelelő alkotásokat készítenek a gyerekekkel.

Kisebbik fiunk 1 éven át töltötte napjait a Napsugár Játszócsoportban. Imádta L. is és mi is a családias hangulatú helyet. Nelli, Évike és Márti pedig megkoronázták mindezt. Köszönjük!

Sziasztok! A mi bölcsinkben mind a nevelők és a közösség nagyon jó. Kis fiam is megszerette. Jó kedvvel jár ebbe a bölcsibe. ☺

Sziasztok! Kislànyom Maja pàr hónapot jàrt a jàtszó csoportba első héten félve visszahúzodva ment be ,Kicsit nehezen elszakadva töllem ,mert jàtszani.De a gyakorlott gondozónőknek segitségével gyorsan beilleszkedett nagyon szeretett a oda jàrni ,sokat tanult ,fejlődött ,megszerette a mondókàkat  !Gondosan, munkàjukat szeretve fejlesztették a gyerekeket!

Első közösségi élményünk volt a Forradalom utcai bölcsőde játszócsoportja Nelli és Évi, illetve Mártika dadus vezetésével. Másfél - két évesen kezdtük, heti két alkalommal volt ott a lányom 9-12 óra között. Az első elválások nem voltak zökkenőmentesek, de a gondozónők nagyon sokat segítettek nekünk ebben, és nagyban megkönnyítették ezt az időszakot, a kislányom megszerette őket, és azóta is pozitívan emlegeti a játszóbölcsit. Szeretettel gondolunk vissza rájuk! Ezúton is köszönet!

A játszócsoportban Zsuzsika "néni " volt a nagy kedvenc,ezután a Méhecske csoportba nyert felvételt kislányom.Szandra és Anett maximálisan egyengeti Patrícia mindennapjait.Rengeteget fejlődött mióta ebbe a csoportba jár ,ezer köszönet és hála érte.Megemlíteném még Margót is,aki a csoportindulás kezdetén velük volt.És nem utolsó sorban ,köszönet Margó igazgatónőnek,aki mindig figyelmes,segítőkész és az összes gyerek nevét ismeri.

Mi azért szeretjük ezt a bölcsit, mert itt tényleg minden a gyerekekről szól. Évekkel korábban a nagyobb Fiam a Ficánka csoportba járt, imádta.
Jelenleg a kisebbik Gyermekem a Méhecske csoportba jár, Dakó Anett és Suler Szandra gondjaira bízva. Ha most választanom kellene, a Méhecskébe kérném a gyermekem. Minden nap jókedvűen szalad be a bölcsi ajtaján (szó szerint) a Nevelőnők karjába, akik mérhetetlen türelemmel, kedvességgel és következetességgel egyengetik a gyerekek mindennapjait. Köszönjük!

Mi azért szeretjük a forradalom utaci bölcsit mert a kislányom minden nap szivesen megy, sosem volt semmilyen probléma sem hiszti, nagyon szereti a gondozónőit ( Anettet és Szandrát a Méhecske csoportbol) minden nap még itthon is emlegeti őket, ami nem utolsó hogy nem sirással válunk el minden nap, és olyan helyen van ahol szeret lenni :) Nagyon sok fejlesztő játék és foglalkozás van, látni hogy minden nappal ügyesebben és gyorsabban mennek a dolgok, A bölcsinek külön játszóháza van amit egyszerüen ( szerintem ) minden gyekem imád, nagyon jol felszerelt, mindenre gondolnak igy egy olyan gyermek akinek nagy a mozgás igénye kiválóan le tudja kötni magát. Amikor lehetőség van rá kinn vannak az udaron, a friss levegőn. Én nagyon meg vagyok elégedve mind a bölcsivel mind a nevelőkkel, nagyon jol döntöttem hogy oda iratam a lányom :) Mindenkinek csak ajánlani tudom :) Nem fog csalodni. De ami szintén fontos hogy remek a kommunikáció köztünk szülők és a nevlők között, nyugodtan fordulhatok hozzájuk bármilyen kérésel, mindenben segitenek. Egy nagyszerű csapat vagy inkább család dolgozik a Forradalom utcai bölcsiben, ahol minden szülő nyugodtan hagyhatja ott legféltettebb kincsét, mert tudja hogy a legjobb kezekben van.!! :)

A keresztunokám jár ebbe ebbe a bölcsődébe.A játszócsoportban kezdte (Évinél,ésNellinél) nagyon szeretett oda járni,a nevelők is szívélyesen fogadták.,nagyon szeretett oda járni.Majd átmenet a Delfin csoportba!!!!!.Minden reggel nevetve örömmel megy a bölcsibe.Terikének .és Zsókának köszönhetően sokat fejlődött.Télen sószóbába jártak ahol vetítéssel foglalták le a gyerekeket.Sokat tornáznak énekelnek foglalkoznak velük.Minden elismerésem a nevelőknek.Bárkinek ajánlani tudom a Delfin csoportot.

Az unokám a Delfin csoportba jár. Többször mentem már érte a bölcsibe, és mindig vidáman és néha szó szerint dalolva ugrott a nyakamba. Az öltözőben a napi élményeket mondogatta, mutogatta el nekem. Biztos vagyok benne, hogy nagyon sok, tartalmas és hasznos inger éri őt és a kis társait a nap folyamán, amit aztán otthon elmesélhetnek, bemutathatnak.Nagyon szép csoportszobájuk van, a nevelők, dadusok (Terike, Zsóka) tündériek. Csak jót tudok mondani a bölcsiről és a Delfin csoportról, így a saját példámon keresztül csak ajánlani tudom a Forradalom utcai bölcsit.

Akkoriban,és most is nagyon sok jót hallottunk a Forradalom utcai bölcsikéről! Ezért is esett vàlasztàsunk rà!Az akkor közel 2,5 éves kisfiammal,a jàtszó Napsugàr csoportban kezdtünk! Hamar beszokott,köszönhető a kedves,türelmes és segítőkész gondozónéniknek,Nellikének,Màrtikànak,Évikének és az akkor még ott dolgozó Piroskanéninek!Később bekerültünk a Nyuszi csoportba,Orsikàhoz és Erikàhoz! Itt is gondtalan,boldog napokat,heteket hónapokat töltöttünk! Bàtran és szívből ajànlom minden bölcsi vàlasztàs előtt àlló anyukànak ezt a közösséget,hiszen Margó a bölcsivezető,Zsuzsika és Katinéni és mindenki aki ott dolgozik a kicsi gyerekekért vannak!

Nagyon meg vagyok/vagyunk elégedve a Forradalom utcai bölcsödével! Nagyobb gyermekem is oda járt, és most a testvére is. 

Kisebbik gyermekem a Ficánka csoportba jár. Idén második éve jár oda, de számomra fontos, hogy szereti nagyon a gondozónéniket! Reggelente egyszer sincs sírás, hogy ott kell maradni! Sőt: ha itthon rossz kedve van valamiért, beérünk a bölcsibe és mintha elvágták volna, nevetve szalad be a csoportszobába! Sokat "kreatívokdank", foglalkoztatják a gyerekeket! A gondozónők is segítenek bármiben, nagyon együttműködőek! 

Kisebbik kisfiunk a Méhecske csoportba jár, Anett és Szandra a gondozónénije. Mindkettőjüknek köszönettel tartozunk azért, hogy gyorsan beszokott a bölcsibe, szeret ide járni, hiszen kedvességük, elhivatottságuk, a sok törődés, figyelem, játék, élmény, amit tőlük és általuk kap, jelenti neki azt a közösséget, ahol jól érzi magát, ahová szívesen megy. Nekünk, szülőknek pedig azt a megnyugtató érzést, hogy biztonságos, szerető környezetben hagyhatjuk ott reggelente.

Bár már ovis, de két évig a Süni csoport kis bölcsise volt a másik kisfiunk, akinek az itt töltött két évét Franciska és Mártika tette szebbé a sok-sok szeretettel, nevetéssel, mondókával, énekkel.  

Köszönjük a gondozónéniknek, dadusoknak, és természetesen a vezetőknek azt, hogy hozzájárulnak gyermekeink fejlődéséhez, figyelnek és vigyáznak a rájuk. 

Nagyon szeretem a forradalom utcai bölcsibe vinni a gyermekemet. Sok kis játszópajtás jár ide. Kisfiam nagyon szereti a gondozónéniket is. Nagyon kedvesek,barátságosak,megértőek. Szívből ajánlom mindenkinek a mi bölcsödénket.:-)

Szép környezet, felkészült és tapasztalt nevelők, hozzáértő vezetés. És a legfontosabb, hogy a gyermekem jól érzi magát. Már a kezdetektől éreztük, hogy jó helyen vagyunk. Kisfiam nem nyűgös, nem sír, érdeklődve megy be a csoportszobába. Napról-napra látjuk mennyit tanul, új információkat szerez. Csak köszönni tudom az ott dolgozóknak.

Kislányom közel egy évig járt a Napsugár Játszócsoportba, hetente 2-3 alkalommal. Barátságos, családias környezetben, imádnivaló gondozók között tudni a gyermeket a legfontosabb dolog egy anyának. Nagyon jó döntés volt ezt a bölcsit választani. Nelli, Évi és Mártika örökre belopták magukat a szívünkbe. Ezúton is köszönöm Nekik a sok törődést! 

14 hónapos kisfiam a Napsugár játszócsoportba jár. Én is, Ő is nagyon szeretjük. Többek között azért a szeretetért amivel fogadott minket Nelli, Mártika, Évi  és amivel nap mint nap elárasztják a kisfiamat. Végtelen türelemmel, kedvességgel és odafigyeléssel bánnak a gyerekekkel, egyéni igényeiket is figyelembe véve.  Különböző programokkal, feladatokkal teszik még színesebbé a mindennnapjaikat. Nyugodt szívvel hagyom rájuk a gyermekem mert tudom, a legjobb kezekben van. Ezúton is köszönjük Nekik a munkájukat! :)

Sziasztok! A Forradalom utcai bölcsiben a Micimackó csoport (is) király! Kislányom nem volt még 2 éves, mikor beszokott, szerencsére azóta is ügyesen jár (amikor nem beteg). :-) Ő is szereti, mert kedvesek a gondozónők, és én is szeretem, hogy tudom jó helyen van, Sokat fejlődik a beszédkészsége és a kézügyessége is.  

Közel egy éve járunk a bölcsibe, nagyon gyorsan beszokott a kis fiam a csoportba, szereti a nevelőket, mert szeretettel, gondoskodással bánnak a gyerekekkel. Köszönet Nekik, méhecske csoport.

Kisfiam a bölcsi játszó csoportjába jár. Számára ez volt az első hely ahol közösséggel találkozott. Szeret ide járni, nagy élmény számára. Örömmel hozza haza minden alkalommal alkotásait. Köszönet a nevelőknek!

Örülünk, hogy a Forradalom utcai bölcsődét választottuk, szerencsésnek mondhatjuk magunkat hogy a Micimackó csoportba kerültünk. Nagyon szeret a kisfiam idejárni, a gondozók (Edit és Viki)szívvel lélekkel látják el feladatukat, így a gyerekek is örömmel járnak a bölcsibe.

Örülök,hogy a Micimackó csoportba került a kisfiam! Viki és Edit nagyon jó gondozók. Balint nagyon szeret bölcsibe járni,és ezt nekik köszönhetjük. :)

A kisfiam idén januártól kezdett el aktívan járni a Napsugár játszó csoportba. Eleinte sírt, de a gondozónők dajkálása, szeretete megnyugtatta. Nagyon ügyesen lekötik a különböző kézműves foglalkozásokkal. Ezeket a munkákat nagy becsben tartjuk és mutogatjuk büszkén a család tagjainak. Köszönjük az odaadó munkát Nellinek, Mártikának, Évinek !

Kislányom szeptember óta jár a Forradalom utcai bölcsi Micimackó csoportjába.Nagyon elégedett vagyok a nevelőivel, sok törődést és odafigyelést kapunk, mindenről időben tájékoztatnak minket. Beszámolnak a gyermek napi tevékenységéről is. Kislányom sokat emlegeti Edit és Viki nénit itthon is, hétvégén pedig sokszor megkérdezi megyünk- e bölcsibe? Köszönjük szépen a türelmes eredményes kitartó munkájukat!

 

Most kezdtük a bölcsödét a kislányommal,de nagyon örülök, hogy idehozztam.

A bölcsis gondozók nagyon kedvesek, mindenről tájékoztatnak, hogy a kislányom mit csinált a bölcsiben, hogy érezte magát és nagyon kedvesek, aranyosak!

Nagyon szépek és színesek a rajzok a csoport falán.Nagyon kreatívak a csoportunkban a gondozók.

Én teljes mértékben meg vagyok elégedve a bölcsivel és a Ficánka csoporttal.

Jó oda vinni a kislányomat mindennap!!!!

A kislånyom Léna nagyon szeret a bölcsibe járni, nagyon könnyen beilleszkedett.Mindig örömmel megy a Mici Mackó csoportba.Köszönjük a kitartó munkát Editke és Viki néninek.

A mi kisfiunk viszonylag korán került a Forradalom utcai bőlcsibe (ő volt akkor a legkisebb a csoportban), de a gondozó nénik (Ági és Orsi) fokozott figyelemmel fordultak a gyerek felé, így mondhatni, hogy szinte zökkenőmentesen zajlott a beszoktatás. Azóta pedig egyre jobban szeretünk a Ficánka csoportba járni. A gondozó nénik figyelmesek, kedvesek és nagyon rugalmasak.

Azért szeretjük a Forradalom utcai bölcsődét, mert kellemes környezetben nagyon barátságos, segítőkész gondozók foglalkoznak a gyerekekkel.Kisfiunk a Ficánka csoportba jár, nagyon szereti a gondozóit, szerintem a lehető legjobb választás volt. Ági és Orsi rendkívül türelmesek, segítőkészek, sugárzik róluk a gyermekek iránt érzett odaadás és szeretet.

Mi miért szeretjük a bölcsödénket?Sokmindent írtak már le a kedves szülők nem szeretném leírni ugyanazt!Azt a sok jót!A Delfin csoportba  járunk és tudjuk,hogy a legjobb helyen vagyunk.Nyugodt szívvel viszünk Léna kislányukat mindennap,és ezt Nektek,Terike és Zsóka dadusainknak  köszönhetjük! A legjobb páros!!Nagyon köszönjük,mindig hálásak leszünk!!!

Kedvesek, aranyosak, gyermekünk boldogan szalad be reggelente a szobába!

Oldalak

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Anyai bűntudat, meg amit akartok

Anyai bűntudat, meg amit akartok

Van az úgy, hogy a szakember is csetlik-botlik... ;-) Elrontja, elfelejti, elbizonytalanodik, megkérdőjelezi magát, sőt segítséget is kér. Kis-Kovácsné Vancsa Barbara írása.
A lelkét is tápláld! – 30 megerősítő szülői mondat

A lelkét is tápláld! – 30 megerősítő szülői mondat

A pozitív megerősítések, dicsérő szavak a felnőtteknek is fontosak, de a gyerekeknek szárnyakat adnak, növelik az önbizalmukat. Néhány egyszerű szó, mondat, amit érdemes kipróbálni. A szokásos kérések, fegyelmezések után íme a pozitív lista:
Színes Állatvilág Rajzpályázat

Színes Állatvilág Rajzpályázat

Pályázat típusa: alkotópályázatBeküldési határidő: 2023. október 1.Korcsoport: 4 - 12 éves gyerekeknek
Ásd bele magad!

Ásd bele magad!

Pályázat típusa: alkotópályázatBeküldési határidő: 2023. október 15.Korcsoport: 9. - 12. osztályos diákoknak
Ugrás az oldal tetejére