Jelenlegi hely

Csipcsirip Bölcsőde (Forradalom utcai)

Cím: Kecskemét, Forradalom u. 5.
Tel: 06-76/489-472
E-mail: bolcsode.forradalom@alapellatas.hu

Csipcsirip Bölcsőde

Férőhelyek száma: 102
Bölcsődevezető: Kócsó Lajosné

Kecskemét város északnyugati részén, a III. kerületben elhelyezkedő, közel 22 ezer lakosú Széchenyivárosi lakótelepen három bölcsőde található. A Csipcsirip bölcsődét az 5-ös jelzésű főút, Akadémia krt., Irinyi utca és a Március 15. utca határolja. Megközelíthető a városközpontból autóbusszal (10, 14, 20, 29 vonalak), a buszállomásról (21,22 vonalak) körülbelül 10 perc alatt, de a város más részéről is könnyen el lehet ide jutni. Autóval történő megközelítés esetén a parkolási lehetőség megoldott.

Az épületbe való bejutás akadálymentesített. Gyermekszobáink világosak, tágasak, terasszal közvetlenül kapcsolódnak a játszóudvarhoz. Játszószobáink berendezését úgy alakították ki, hogy balesetmentes és a gyermekek életkorának megfelelő legyen. Kialakításra kerültek szerepjátékokhoz szükséges és csendes, nyugodt pihenésre alkalmas (pl.: fodrász, főző, pihenő) játszósarkok. Játékkészletünkkel biztosítani tudjuk minden gyermekünknek az életkoruknak megfelelően a konstruáló (Lego, Dupló, építőkockák stb.) a nagymozgásos szobai, udvari (autók, dömperek, triciklik, futóbiciklik stb.), és az alkotó játék eszközeit (zsírkréta, só-liszt és főzött gyurma stb.).

Bölcsődénk rendelkezik egy mozgásfejlesztő eszközökkel (Wesco) felszerelt játszószobával, így az őszi, téli hónapokban, illetve kedvezőtlen időjárás esetén gyermekcsoportjaink felváltva használják ezt a helyiséget. Itt biztosítjuk, hogy a gyermekek természetes mozgásigénye minél több formában kielégüljön. A játszóudvarunk fákkal, bokrokkal árnyékolt, kellemes tartózkodási hely. Részben füves, részben burkolt területű. Teraszainkat napernyővel tudjuk védeni a túlzott napsütéstől, ill. esőtől. Udvari fa játékaink színesek (vonatok, egyensúlyozó padok). Homokozóink a fák árnyékában helyezkednek el. Nevelőnőink biztosítják a nyugodt, elmélyült játék feltételeit, a szabad levegőn való mozgást, az évszaknak megfelelő tevékenységeket. Fontosnak tartjuk gyermekeink számára az érzelmi biztonság nyújtását, a bölcsődébe kerüléssel járó nehézségek csökkentését, illetve lehetőség szerinti megelőzését.

Fontos, hogy nevelőnőink magatartásában az elfogadás, tolerancia domináljon. A gyermek nevelése elsősorban a család joga és kötelessége, éppen ezért tiszteletben tartjuk a családi nevelés szokásait, elismerve annak elsődlegességét. Célunk, hogy a kisgyermekek szívesen járjanak bölcsődénkbe, örömmel kapcsolódjanak be a közös tevékenységekbe. Szükségleteiket, érzelmeiket bátran, az életkori szintjüknek megfelelő módon nyilvánítsák ki.

Nevelési programunkban nagy hangsúlyt kapott a családok és a bölcsőde kapcsolatának erősítése. Közös programokat szerveztünk, amelyek kapcsolódtak az ünnepekhez, hagyományként őrzött jeles napokhoz és a családi délutánokhoz. Bölcsődénk szolgáltatásokat működtet, lásd az előzőekben.

www.eszii.hu

Hozzászólások

Azért szeretjük a bölcsödénket és azon belül a Ficánka csoportot, mert szeretettel és odafigyeléssel gondoskodnak az összes rájuk bízott gyerekről.

Egy hónapja járunk fiammal a Forradalom utcai bölcsi játszó csoportjába.Nagyon szereti a fiam minden alkalommal örömmel megy és nagyon meg vagyok elégedve a gondozó nökkel akik határtalan türelemmel foglalkoznak az én kis eleven gyerekemmel.Külön tetszik az hogy naponta hoz haza a gyerek valami kis alkotást amit anya apa eltehet emlékbe.Ezutom is köszönök mindent :) 

A kisfiam november óta jár a micimackó csoportba és nagyon szereti. Viki néni meg Edit néni mindent megtesz azért hogy a picik a lehető legjobban érezzék magukat. Köszönjük nekik.

Mi azért szeretjük a bölcsödénket mert a kislányom örömmel megy minden nap, sőt van hogy úgy kell noszogatni amikor érte megyek hogy most már megyünk haza. :)

Kislányunk két évet járt ebbe a bölcsődébe. Nagyon megszerette a helyet, a nevelőket (Icuka és Ági), és még mi szülők is sokat tanulhattunk tőlük. Folyamatosan tapasztalatokat cseréltünk a kislányunk fejlődéséről, bíztattak és támogattak bennünket ha esetleg elbizonytalanodtunk valamilyen gyereknevelési kérdésben. Láttuk rajtuk, hogy szerették a gyermekünket (a többit is) és ez nagyon megnyugtató érzés volt!!!! Mindenkinek csak ajánlani tudom a Forradalom u.-i bölcsődét!!!

Az iker fiaim 1 évet töltöttek a Forradalom Utcai Bölcsöde Ficánka csoportjában. Már a beszoktatás első napjától kezdve tudtam és éreztem, hogy a lehető legjobb helyre és legjobb gondozónénikhez kerültek a gyermekeim. Szeretetet, elfogadást, törődést, biztatást kaptak. 
Életünk egyik legjobb döntése volt, hogy oda írattuk be a gyermekeinket és persze nagyon hálásak vagyunk mindenért, amit tettek értük/értünk. A nagy adag szeretetért pedig külön köszönettel tartozunk Pappné Wéber Ágnesnek, sokat jelentett nekünk.

Egyszerűen csodálatos, ahogy bánnak a gondozók a gyerekemmel, imádja a bölcsit, még hétvégén is menni akar. Már a 3. gyerekem jár ebbe a bölcsibe, és nem is ajánlanék más bölcsit, mert az odaadásuk, a figyelmességük, az állandó mosolygásuk felbecsülhetetlen a gondozóknak. Köszönjük Pappné Wéber Ágnes és Polyák-Lakatos Orsolya

Kisfiam a Delfin csoportba jár és nagyon szereti a gondozóit,szerintem a legjobb csoportba kerültünk. Megnyugtat, hogy Ádámkát reggelente tárt karokkal fogadják (szószerint), itthon sokat mesél a foglalkozásokról, mesejátékokról, elmondja a mesét, amit a sószobában néztek diavetítőn. Köszönjük Zsóka és Terike. (Korábban a játszócsoportot is szívesen látogattuk.)

Mi azért szeretjük a Forradalom utaci bölcsödét, mert rendkívül türelmes, gondoskodó, kedves dadusok, nevelők vannak a gyerekekkel. Minden nap más, különböző fejlesztő foglalkozások vannak, odafigyelve az egyéni igényekre is! Odafigyelnek a gyerekek testi fejlődésére is, hiszen a napi torna mellett, számos más fejlesztő eszközzel, illetve játszó eszközzel fel van szerelve a bölcsöde. (benti csúszda, alagút stb)  Ezen kívül minden csoport, minden héten külön játszószobában játszik, ami remekül fel van szerelve, csúszdával, mászókával, alagúttal stb. A bölcsöde számos pozitív tulajdonsága mellett, az egyik, ami nekem nagyon tetszett, h saját sószobával is rendelkezik, ahová a téli időszakban minden csoportot bevisznek. A mi csoportunk (Delfin csoport) nagyon sok szép, igényes, fejlesztő játékkal van felszerelve kielégítve a kisfiúk és kislányok igényét is. A dadusaink (Terike és Zsóka) nagyon kedvesek, rendkívül segítőkészek, bármilyen problémával fordulhatok hozzájuk, mindenben segítenek, mindenre van megoldás! :) A kisfiam Ádi nagyon szeret ide járni, örömmel megy, soha nincs hiszti reggel abból, h bölcsikébe kell menni. (Delfin csoport)

Olyan bölcsőde, ahol nyugodtan hagyja az ember a kisgyerekét, mert a gondozónők igazi profik és sugárzik belőlük a gyerekek iránti szeretet ! A szobák és az udvar is elég tágas és mindenhol törekednek a szép és otthonos környezetre a lehetőségekhez mérten.

Nagyon sok jót hallottam erről a bölcsődéről, sok ismerősünk jár ide.Hasonló tapasztalatom van.Már belépsékor barátságos környezet fogadja az oda látogatókat.Ízlésesen, évszaknak megfelelően feldíszített csoportszobák hívogatják a kicsiket és szüleiket.Delfin csoportba már többször látogattam be, a gyerekek vidáman, önfeletten játszottak.

Az osztálytársam anyukája kisgyermeknevelőként dolgozik ott, többször voltam már bent. Barátságos légkör fogadott bennünket,a kisgyerekek nagyon jól érezték magukat. Szeretném hogy a jövőben az én gyerekem is ide járna , és ilyen szerető környezetben töltené a bölcsődés éveit. 

A kisfiam Ádi, imádja a bölcsibe járást és a csoportját (Delfin). Minden reggel rohan be a szobájukba, ahol a nevelők(Terike, Zsóka) tárt karokkal és puszikkal fogadják. Szülőként nekem öröm és megnyugvás ezt látni, hogy a gyerekemet szeretik és az egész napját kiegyensúlyozottan, boldogan tölti. Ez a nevelők odafigyelése, kedvessége, gondoskodása nélkül aligha menne. 

Mi azért szeretjük a forradalom utcai bölcsődèt, mert nagyon kedves a vezetőség és a gondozók (Terike, és Zsóka néni ) is odafigyelnek a gyerekekre. Köszönet ezért a delfin csoport segítőkész gondozóinak.

Az én gyermekem a Delfin csoportba jár. Örömmel tölt el, hogy látom, az első pillanattól kezdve jól érzi magát; barátainak tartja a csoporttársait és a nevelőket is. Délutánonként mi öltözünk a legtovább, mert közben annyi érdekes dolog akad a kijáratig, minden nap... :) A párommal összemosolygunk, amikor otthon bemutatásra kerülnek a bölcsiben tanultak.

.

Mi azert szeretjuk ezt a bolcsit, mert ez az intezmeny tenyleg a gyerekekrol szol. Kisfiam mar ket eve jar a Nyuszi csoportba es igen nagy fej fajast okoz az szamunkra,hogy lassan elballag onnan!!

Az en kisfiam rajtunk (szulein) kivul nem marad meg senkivel, viszont ha beteg es nem mehet a bolcsibe az igen nagy traumat okoz neki. ☺Karacsonykor is ketsegbe esett ,hogy mit fog o csinalni addig amig nem nyitja meg ujra a bolcsi a kapuit!!☺

Nagyon szeretem,hogy odafigyelnek a gyerekekre, mit esznek, mit nem, mivel es kivel szeretnek jatszani, mi a kedvenc kabalajuk, mi a kivansaguk.

A foglalkozasok szinvonala nagyon magas. Nagyon sokat ugyesednek a gyerekek kezugyessege is.Sok mondokat es meset tanulnak.

Ezuton is koszonjuk a munkajukat! Nagyon halasak vagyunk erte!

 

 

 

Mi korábban a baba-mama játszócsoportba jártunk ide kislányommal, Majával, úgyhogy nem volt kérdés, hogy ide fogunk járni bölcsibe is, mikor eljön az ideje. Már akkor nagyon megszerettük a bölcsit, a gondozónők kedvessége, gyermekszeretete megfogott bennünket. 

Kislányom novemberben kezdett a Delfin csoportban. Bár rögös volt az út, mire megszoktuk a bölcsibe járást, de a gondozónők (Terike és Zsóka) türelme, kedvessége meghozta a gyümölcsét. 

Maja ma már sokszor énekelgeti, mondja a dalokat, mondókákat, amiket a bölcsiben tanult. A szókincse látványosan növekedett, a beszéde egyre érthetőbb, mióta bölcsizünk.

Nagyon tetszik, hogy az ide járó gyerekek ingyenesen használhatják a sószobát, illetve, hogy mozgásigényüket az udvaron kívül a játszószobában is levezethetik, ahová a nevelők időről időre átviszik őket.

Azért szeretjük a mi bölcsinket,mert a Delfincsoportos Nevelőnénik,nagyon kedvesek , szeretetteljesek a gyerekekkel és a kislányom nagyon szereti őket, így tudom jó helyen van,míg én nem tudok vele lenni.

Kisfiam, Márk októberben kezdte a bölcsit a delfin csoportban, és mióta ide jár nagyon sokat fejlődött, köszönhető ez a gondozónők, Terike és Zsóka mindennapos munkájának és odafigyelésének. Tetszik, hogy sokat tornáznak, mondókáznak illetve az ünnepeknek, évszakoknak megfelelő alkotásokat készítenek a gyerekekkel.

Kisebbik fiunk 1 éven át töltötte napjait a Napsugár Játszócsoportban. Imádta L. is és mi is a családias hangulatú helyet. Nelli, Évike és Márti pedig megkoronázták mindezt. Köszönjük!

Sziasztok! A mi bölcsinkben mind a nevelők és a közösség nagyon jó. Kis fiam is megszerette. Jó kedvvel jár ebbe a bölcsibe. ☺

Sziasztok! Kislànyom Maja pàr hónapot jàrt a jàtszó csoportba első héten félve visszahúzodva ment be ,Kicsit nehezen elszakadva töllem ,mert jàtszani.De a gyakorlott gondozónőknek segitségével gyorsan beilleszkedett nagyon szeretett a oda jàrni ,sokat tanult ,fejlődött ,megszerette a mondókàkat  !Gondosan, munkàjukat szeretve fejlesztették a gyerekeket!

Első közösségi élményünk volt a Forradalom utcai bölcsőde játszócsoportja Nelli és Évi, illetve Mártika dadus vezetésével. Másfél - két évesen kezdtük, heti két alkalommal volt ott a lányom 9-12 óra között. Az első elválások nem voltak zökkenőmentesek, de a gondozónők nagyon sokat segítettek nekünk ebben, és nagyban megkönnyítették ezt az időszakot, a kislányom megszerette őket, és azóta is pozitívan emlegeti a játszóbölcsit. Szeretettel gondolunk vissza rájuk! Ezúton is köszönet!

A játszócsoportban Zsuzsika "néni " volt a nagy kedvenc,ezután a Méhecske csoportba nyert felvételt kislányom.Szandra és Anett maximálisan egyengeti Patrícia mindennapjait.Rengeteget fejlődött mióta ebbe a csoportba jár ,ezer köszönet és hála érte.Megemlíteném még Margót is,aki a csoportindulás kezdetén velük volt.És nem utolsó sorban ,köszönet Margó igazgatónőnek,aki mindig figyelmes,segítőkész és az összes gyerek nevét ismeri.

Mi azért szeretjük ezt a bölcsit, mert itt tényleg minden a gyerekekről szól. Évekkel korábban a nagyobb Fiam a Ficánka csoportba járt, imádta.
Jelenleg a kisebbik Gyermekem a Méhecske csoportba jár, Dakó Anett és Suler Szandra gondjaira bízva. Ha most választanom kellene, a Méhecskébe kérném a gyermekem. Minden nap jókedvűen szalad be a bölcsi ajtaján (szó szerint) a Nevelőnők karjába, akik mérhetetlen türelemmel, kedvességgel és következetességgel egyengetik a gyerekek mindennapjait. Köszönjük!

Mi azért szeretjük a forradalom utaci bölcsit mert a kislányom minden nap szivesen megy, sosem volt semmilyen probléma sem hiszti, nagyon szereti a gondozónőit ( Anettet és Szandrát a Méhecske csoportbol) minden nap még itthon is emlegeti őket, ami nem utolsó hogy nem sirással válunk el minden nap, és olyan helyen van ahol szeret lenni :) Nagyon sok fejlesztő játék és foglalkozás van, látni hogy minden nappal ügyesebben és gyorsabban mennek a dolgok, A bölcsinek külön játszóháza van amit egyszerüen ( szerintem ) minden gyekem imád, nagyon jol felszerelt, mindenre gondolnak igy egy olyan gyermek akinek nagy a mozgás igénye kiválóan le tudja kötni magát. Amikor lehetőség van rá kinn vannak az udaron, a friss levegőn. Én nagyon meg vagyok elégedve mind a bölcsivel mind a nevelőkkel, nagyon jol döntöttem hogy oda iratam a lányom :) Mindenkinek csak ajánlani tudom :) Nem fog csalodni. De ami szintén fontos hogy remek a kommunikáció köztünk szülők és a nevlők között, nyugodtan fordulhatok hozzájuk bármilyen kérésel, mindenben segitenek. Egy nagyszerű csapat vagy inkább család dolgozik a Forradalom utcai bölcsiben, ahol minden szülő nyugodtan hagyhatja ott legféltettebb kincsét, mert tudja hogy a legjobb kezekben van.!! :)

A keresztunokám jár ebbe ebbe a bölcsődébe.A játszócsoportban kezdte (Évinél,ésNellinél) nagyon szeretett oda járni,a nevelők is szívélyesen fogadták.,nagyon szeretett oda járni.Majd átmenet a Delfin csoportba!!!!!.Minden reggel nevetve örömmel megy a bölcsibe.Terikének .és Zsókának köszönhetően sokat fejlődött.Télen sószóbába jártak ahol vetítéssel foglalták le a gyerekeket.Sokat tornáznak énekelnek foglalkoznak velük.Minden elismerésem a nevelőknek.Bárkinek ajánlani tudom a Delfin csoportot.

Az unokám a Delfin csoportba jár. Többször mentem már érte a bölcsibe, és mindig vidáman és néha szó szerint dalolva ugrott a nyakamba. Az öltözőben a napi élményeket mondogatta, mutogatta el nekem. Biztos vagyok benne, hogy nagyon sok, tartalmas és hasznos inger éri őt és a kis társait a nap folyamán, amit aztán otthon elmesélhetnek, bemutathatnak.Nagyon szép csoportszobájuk van, a nevelők, dadusok (Terike, Zsóka) tündériek. Csak jót tudok mondani a bölcsiről és a Delfin csoportról, így a saját példámon keresztül csak ajánlani tudom a Forradalom utcai bölcsit.

Akkoriban,és most is nagyon sok jót hallottunk a Forradalom utcai bölcsikéről! Ezért is esett vàlasztàsunk rà!Az akkor közel 2,5 éves kisfiammal,a jàtszó Napsugàr csoportban kezdtünk! Hamar beszokott,köszönhető a kedves,türelmes és segítőkész gondozónéniknek,Nellikének,Màrtikànak,Évikének és az akkor még ott dolgozó Piroskanéninek!Később bekerültünk a Nyuszi csoportba,Orsikàhoz és Erikàhoz! Itt is gondtalan,boldog napokat,heteket hónapokat töltöttünk! Bàtran és szívből ajànlom minden bölcsi vàlasztàs előtt àlló anyukànak ezt a közösséget,hiszen Margó a bölcsivezető,Zsuzsika és Katinéni és mindenki aki ott dolgozik a kicsi gyerekekért vannak!

Nagyon meg vagyok/vagyunk elégedve a Forradalom utcai bölcsödével! Nagyobb gyermekem is oda járt, és most a testvére is. 

Kisebbik gyermekem a Ficánka csoportba jár. Idén második éve jár oda, de számomra fontos, hogy szereti nagyon a gondozónéniket! Reggelente egyszer sincs sírás, hogy ott kell maradni! Sőt: ha itthon rossz kedve van valamiért, beérünk a bölcsibe és mintha elvágták volna, nevetve szalad be a csoportszobába! Sokat "kreatívokdank", foglalkoztatják a gyerekeket! A gondozónők is segítenek bármiben, nagyon együttműködőek! 

Kisebbik kisfiunk a Méhecske csoportba jár, Anett és Szandra a gondozónénije. Mindkettőjüknek köszönettel tartozunk azért, hogy gyorsan beszokott a bölcsibe, szeret ide járni, hiszen kedvességük, elhivatottságuk, a sok törődés, figyelem, játék, élmény, amit tőlük és általuk kap, jelenti neki azt a közösséget, ahol jól érzi magát, ahová szívesen megy. Nekünk, szülőknek pedig azt a megnyugtató érzést, hogy biztonságos, szerető környezetben hagyhatjuk ott reggelente.

Bár már ovis, de két évig a Süni csoport kis bölcsise volt a másik kisfiunk, akinek az itt töltött két évét Franciska és Mártika tette szebbé a sok-sok szeretettel, nevetéssel, mondókával, énekkel.  

Köszönjük a gondozónéniknek, dadusoknak, és természetesen a vezetőknek azt, hogy hozzájárulnak gyermekeink fejlődéséhez, figyelnek és vigyáznak a rájuk. 

Nagyon szeretem a forradalom utcai bölcsibe vinni a gyermekemet. Sok kis játszópajtás jár ide. Kisfiam nagyon szereti a gondozónéniket is. Nagyon kedvesek,barátságosak,megértőek. Szívből ajánlom mindenkinek a mi bölcsödénket.:-)

Szép környezet, felkészült és tapasztalt nevelők, hozzáértő vezetés. És a legfontosabb, hogy a gyermekem jól érzi magát. Már a kezdetektől éreztük, hogy jó helyen vagyunk. Kisfiam nem nyűgös, nem sír, érdeklődve megy be a csoportszobába. Napról-napra látjuk mennyit tanul, új információkat szerez. Csak köszönni tudom az ott dolgozóknak.

Kislányom közel egy évig járt a Napsugár Játszócsoportba, hetente 2-3 alkalommal. Barátságos, családias környezetben, imádnivaló gondozók között tudni a gyermeket a legfontosabb dolog egy anyának. Nagyon jó döntés volt ezt a bölcsit választani. Nelli, Évi és Mártika örökre belopták magukat a szívünkbe. Ezúton is köszönöm Nekik a sok törődést! 

14 hónapos kisfiam a Napsugár játszócsoportba jár. Én is, Ő is nagyon szeretjük. Többek között azért a szeretetért amivel fogadott minket Nelli, Mártika, Évi  és amivel nap mint nap elárasztják a kisfiamat. Végtelen türelemmel, kedvességgel és odafigyeléssel bánnak a gyerekekkel, egyéni igényeiket is figyelembe véve.  Különböző programokkal, feladatokkal teszik még színesebbé a mindennnapjaikat. Nyugodt szívvel hagyom rájuk a gyermekem mert tudom, a legjobb kezekben van. Ezúton is köszönjük Nekik a munkájukat! :)

Sziasztok! A Forradalom utcai bölcsiben a Micimackó csoport (is) király! Kislányom nem volt még 2 éves, mikor beszokott, szerencsére azóta is ügyesen jár (amikor nem beteg). :-) Ő is szereti, mert kedvesek a gondozónők, és én is szeretem, hogy tudom jó helyen van, Sokat fejlődik a beszédkészsége és a kézügyessége is.  

Közel egy éve járunk a bölcsibe, nagyon gyorsan beszokott a kis fiam a csoportba, szereti a nevelőket, mert szeretettel, gondoskodással bánnak a gyerekekkel. Köszönet Nekik, méhecske csoport.

Kisfiam a bölcsi játszó csoportjába jár. Számára ez volt az első hely ahol közösséggel találkozott. Szeret ide járni, nagy élmény számára. Örömmel hozza haza minden alkalommal alkotásait. Köszönet a nevelőknek!

Örülünk, hogy a Forradalom utcai bölcsődét választottuk, szerencsésnek mondhatjuk magunkat hogy a Micimackó csoportba kerültünk. Nagyon szeret a kisfiam idejárni, a gondozók (Edit és Viki)szívvel lélekkel látják el feladatukat, így a gyerekek is örömmel járnak a bölcsibe.

Örülök,hogy a Micimackó csoportba került a kisfiam! Viki és Edit nagyon jó gondozók. Balint nagyon szeret bölcsibe járni,és ezt nekik köszönhetjük. :)

A kisfiam idén januártól kezdett el aktívan járni a Napsugár játszó csoportba. Eleinte sírt, de a gondozónők dajkálása, szeretete megnyugtatta. Nagyon ügyesen lekötik a különböző kézműves foglalkozásokkal. Ezeket a munkákat nagy becsben tartjuk és mutogatjuk büszkén a család tagjainak. Köszönjük az odaadó munkát Nellinek, Mártikának, Évinek !

Kislányom szeptember óta jár a Forradalom utcai bölcsi Micimackó csoportjába.Nagyon elégedett vagyok a nevelőivel, sok törődést és odafigyelést kapunk, mindenről időben tájékoztatnak minket. Beszámolnak a gyermek napi tevékenységéről is. Kislányom sokat emlegeti Edit és Viki nénit itthon is, hétvégén pedig sokszor megkérdezi megyünk- e bölcsibe? Köszönjük szépen a türelmes eredményes kitartó munkájukat!

 

Most kezdtük a bölcsödét a kislányommal,de nagyon örülök, hogy idehozztam.

A bölcsis gondozók nagyon kedvesek, mindenről tájékoztatnak, hogy a kislányom mit csinált a bölcsiben, hogy érezte magát és nagyon kedvesek, aranyosak!

Nagyon szépek és színesek a rajzok a csoport falán.Nagyon kreatívak a csoportunkban a gondozók.

Én teljes mértékben meg vagyok elégedve a bölcsivel és a Ficánka csoporttal.

Jó oda vinni a kislányomat mindennap!!!!

A kislånyom Léna nagyon szeret a bölcsibe járni, nagyon könnyen beilleszkedett.Mindig örömmel megy a Mici Mackó csoportba.Köszönjük a kitartó munkát Editke és Viki néninek.

A mi kisfiunk viszonylag korán került a Forradalom utcai bőlcsibe (ő volt akkor a legkisebb a csoportban), de a gondozó nénik (Ági és Orsi) fokozott figyelemmel fordultak a gyerek felé, így mondhatni, hogy szinte zökkenőmentesen zajlott a beszoktatás. Azóta pedig egyre jobban szeretünk a Ficánka csoportba járni. A gondozó nénik figyelmesek, kedvesek és nagyon rugalmasak.

Azért szeretjük a Forradalom utcai bölcsődét, mert kellemes környezetben nagyon barátságos, segítőkész gondozók foglalkoznak a gyerekekkel.Kisfiunk a Ficánka csoportba jár, nagyon szereti a gondozóit, szerintem a lehető legjobb választás volt. Ági és Orsi rendkívül türelmesek, segítőkészek, sugárzik róluk a gyermekek iránt érzett odaadás és szeretet.

Mi miért szeretjük a bölcsödénket?Sokmindent írtak már le a kedves szülők nem szeretném leírni ugyanazt!Azt a sok jót!A Delfin csoportba  járunk és tudjuk,hogy a legjobb helyen vagyunk.Nyugodt szívvel viszünk Léna kislányukat mindennap,és ezt Nektek,Terike és Zsóka dadusainknak  köszönhetjük! A legjobb páros!!Nagyon köszönjük,mindig hálásak leszünk!!!

Kedvesek, aranyosak, gyermekünk boldogan szalad be reggelente a szobába!

Oldalak

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

23 mondat, amit ne mondj annak, aki bajban van

23 mondat, amit ne mondj annak, aki bajban van

Te is tudsz ilyen „jó szándékú”, de romboló mondatokat? Nekem a „kedvenceim” az „Engedd el!” a „Másoknak sokkal nehezebb” és a „Tudom, mit érzel”. Ilyenkor szívesen visszakérdeznék: Tényleg tudod?! Szerintem fogalmad sincs…
Love my Snowboard – Fotó- és videópályázat

Love my Snowboard – Fotó- és videópályázat

Pályázat típusa: fotó- és videó pályázatBeküldési határidő: 2022. március 30.
Novellapályázat Preyer Hugo emlékére 2022

Novellapályázat Preyer Hugo emlékére 2022

Pályázat típusa: sci-fi novellák írásaBeküldési határidő: 2022. március 31.Korcsoport: 3-12. osztályos gyerekek
Távoli világok meghódítói – Makettépítő pályázat

Távoli világok meghódítói – Makettépítő pályázat

Pályázat típusa: makettépítő pályázatBeküldési határidő: 2022. március 31.Korcsoport: 3-12. osztályos gyerekek
Ugrás az oldal tetejére