Jelenlegi hely

100 tábor, amit imádni fognak a gyerekek - indul a Hírös Agóra táborszezonja

Talán annyival vagyunk idén jobb helyzetben a tavalyihoz képest, hogy most biztosan tudjuk: nyáron lesznek táborok! Az idei tanév végére megint mindannyian kicsit elfogytunk, akár jókedvvel, vagy akár szabadsággal.

Normál esetben is gondot jelent a szülőknek a nyári szünet megoldása, de egy tavalyi évhez hasonló közel 6 hónapos szabitól mindannyian hanyadt dobjuk magunkat. Persze mindenki nagyon várja a nyarat, de azért hatalmas gondot jelent, hogy hová tegyük a gyereket. 11 hét, azért 11 hét és ennyi szabi senkinek sem jár! Viszont van nekünk Kecskeméten egy Hírös Agóránk, akik egész évben azért dolgoznak, hogy segítsék a szülőknek megoldani ezt az időt.

A hosszú bezárások ellenére is mindent megtettek a kecskeméti népművelők, hogy 5 telephelyen 100 féle nagyszerű táborral várják idén is a kiskorúakat.

„Alkoss, táncolj, játssz, sportolj, fedezz fel és nevess velünk!” érdeklődési körnek megfelelően többféle tartalmú tábor közül lehet választani. Június 21-től heti turnusokban, több korosztályban - 4,5-16 éves korig -  indítanak néptánc, ismeretterjesztő, sport, kézműves, művészeti, tánc, zene, játék és ovis közösségi foglakozásokat.

Már el is indultak a jelentkezések, de legyetek szemfülesek, mert hamar be fognak telni a táboraik! 

Aki el akarja kerülni a sorbaállást, az online, google űrlap kitöltésével is jelentkezhet. Személyesen beiratkozni a táborokra, a jelentkezési lap kitöltésével és a regisztrációs díj befizetésével lehet, a Hírös Agóra Kulturális Központ (Kecskemét, Deák Ferenc tér 1) és a Hírös Agóra Ifjúsági Otthon (Kecskemét, Kossuth tér 4.)  jegypénztáraiban.

A programjaik színesek és minden igényt kielégítőek, a helyek viszont gyorsan be is telnek, ezért érdemes időben jelentkezni, mert már most vannak olyan táborok, ahová nem tudnak több gyereket fogadni.

Gyermeknapi kedvezmény május 28-ig

Táborajánlataik nagyon kedvezményesek, már 18 ezer Ft-tól találhattok magatoknak, és akik május 28-ig befizetik a tábor teljes összegét, annak előzetesen befizetett regisztrációs díj 50%-át elengedik, ez gyerekenként 3000 Ft-ot jelent. Bővebb infót itt találtok a jelentkezésről!

Itt tudsz válogatni a táborok között: HÍRÖS AGÓRA NYÁRI TÁBORAI

Makai Marianna - Kecskemétimami

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Májusi bakancslista

Májusi bakancslista

Ebben a szép tavaszi hónapban új élmények, új lehetőségek, várnak: a szürkeséget megtöri a napfény, végre meleg van, virágillattal telik meg a levegő. A hosszú bezártság után jól esik kimozdulni, szabadtéri programokat tervezni, felfedezni természet szépségeit. Ehhez adunk néhány pofonegyszerű tippet!
Zöldebb lett a föld! - Kecskeméti alkotói pályázat

Zöldebb lett a föld! - Kecskeméti alkotói pályázat

Pályázat típusa: alkotóiKorosztály: 3 -18 éves - 4 korcsoportbanBeküldési határidő: 2021. május 20.
Egyedülálló lehetőség óvodáknak, iskoláknak: Várépítő pályázat! Ezt kár lenne kihagynod!

Egyedülálló lehetőség óvodáknak, iskoláknak: Várépítő pályázat! Ezt kár lenne kihagynod!

Ha a Ti ovitokra is ráférne a felújítás, vagy az iskolai mosdót kellene rendbetenni, akkor itt a nagy lehetőség: pályázzatok! Az idei évben több, mint 20 vállalat és szervezet csatlakozott a Várépítő pályázat felajánlói közé. Ezzel összesen 13,6 millió forint + ÁFA értékű termékre, 1,9 millió forint készpénzre, és számokban ki nem fejezhető, önkéntes munkában felajánlott szolgáltatásra lehet pályázni. 
Még hasznos is lehet, ha játszik a gyerek? – ezekkel a videojátékokkal tanulhat nyelvet

Még hasznos is lehet, ha játszik a gyerek? – ezekkel a videojátékokkal tanulhat nyelvet

Digitális bennszülötteknek hívjuk a Z generációs - 1990 után született – gyerekeket, ők már az internettel együtt nőttek fel, és annak minden előnyével és hátrányával meg kell küzdeniük. Nekünk, akik még előtte voltunk gyerekek, és a gyerekkori emlékeink a valós világról szólnak, sok esetben nehéz elfogadni, vagy épp támogatni gyerekünket a számítógépes világ kapcsán. Pedig számos előnnyel is járhat, csak ki kell nyitnunk a világra! - Dezsőfi Beatrix középiskolai angoltanár írása.
Ugrás az oldal tetejére