Jelenlegi hely

Rendezkedj be a sulira ezekkel a praktikus íróasztal kellékekkel!

Ragasztóroller

Indul a suli, vissza kell állni a jegyzetelésre, házi feladatokra, beadandókra. A munkát és az áttekinthetőséget számtalan olyan íróasztal kellék segítheti, ami praktikus és filléres tétel, ezért érdemes őket még most beszerezni.

Az iskolakezdés sok stresszel jár. Érdemes néhány ötlettel kényelmesebbé tenni a tanulásba való visszaállást. Az anyagok feldolgozását segíthetik praktikus íróasztal kellékek is, amiket egyszerűen be tudsz szerezni egy papírboltban. Ezekre hozunk egy csokorra valót.

Iskolai kreatív feladatok elkészítésénél, de akár egy jegyzet összeollózásánál is szükség lehet ragasztásra. A ragasztóstiftek ügyesek, nem csöpögnek, ugyanakkor a felhordófelületük kerek és meglehetősen nagy, ami megnehezíti az igazán precíz felhordást.

Ezen a problémán segíthet egy még kevésbé ismert íróasztal kellék, a ragasztóroller. Ez a ragasztó rendkívül hasonít a hibajavító rollerhez formájában, és kis felületek rendkívül pontos ragasztását is lehetővé teszi.

Hibajavító roller

Ha már roller, ejtsünk szót egy nagy klasszikus íróasztali segédeszközről, a hibajavító rollerről. Ez az eszköz szintén pontossága miatt nyújt hatalmas segítséget és szemben a jó öreg „meszelővel”, ez azonnal szárad és akár rögtön át is írható.

Ragasztópötty

Akár a kollégiumi szobát dekorálnád, akár egy közös projektet kell letervezni a csoporttársakkal, a ragasztópötty óriási segítséget nyújt. Olyan ragasztást tesz lehetővé, ami bármikor áthelyezhető, többször is felhasználható és nem hagy nyomot a falon, ami miatt vagy otthon, vagy a kollégiumban vita támadhatna. Klasszikus kellék az íróasztalra minden olyan esetben, amikor a falat is munkafelületnek használnád.

Öntapadó ragasztócsík

A felületek optimális kihasználását segíti az is, ha olyan tárgyakat, amik mindig kellenek, de az íróasztalon útban vannak, fel tudsz rögzíteni valahová. Ilyen lehet például a ceruzatartó felerősítése az íróasztal oldalára, vagy akár a falra.

Ezt a leggyorsabban és legkönnyebben öntapadó ragasztócsíkkal tudod megtenni, ami bárhová felhelyezhető és aztán nyom nélkül el is távolítható, ezáltal rugalmas és biztonságos megoldást kínál bármit találsz is ki.

Post-it

Utoljára hagytuk nagy kedvencünket, az öntapadó jegyzettömb lapokat, vagy angolos nevén a post-itet. Ez a sokoldalú kellék bárhol bevethető, nem csak az íróasztalon. Amellett, hogy kiváló segítője a jegyzetelésnek, akár az ajtóra helyezett emlékeztetőként is funkcionálhat. Extra tipp: a nyelvtanulást is segítheti, ha a lakásban mindent felcímkézünk az idegennyelvi megfelelő szóval.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

A népmese napja és apró történetek a meséről

A népmese napja és apró történetek a meséről

Idén 17 éve, hogy szeptember 30., Benedek Elek születésnapja a népmese napja. Hoztunk Nektek sok apró érdekességet a népmesékről.
3 tipp, hogy szinten tartsuk a szeretettankunk!

3 tipp, hogy szinten tartsuk a szeretettankunk!

Vajon mennyire figyelünk oda, hogy tele legyen a saját és társunk szeretettankja? Mennyire befolyásolják a külső események, hírek a saját szerelmi életünket? Mit tehetünk azért, hogy boldogan éljünk, szeretetben? Van még ilyen? – Ihász Anita párkapcsolati tréner írása.
Amikor gördeszkától zajos a tér - legújabb kamaszoknak szóló könyvéről beszélgettünk Egressy Zoltán íróval

Amikor gördeszkától zajos a tér - legújabb kamaszoknak szóló könyvéről beszélgettünk Egressy Zoltán íróval

Nem sok közöm volt valaha a gördeszkás sporthoz, persze hogy deszkás fiatalokról szóló könyvet sem olvastam. Ahogy felnőttként kamaszoknak szólót se. Így igazi üdítő könyves kaland volt Egressy Zoltán új, (nem csak) kamaszoknak szóló könyve, A virágot jelentő deszkák.
Hogyan meséljünk a kamaszoknak? Létezik közös pont a szuperhősök és a mitológia között?

Hogyan meséljünk a kamaszoknak? Létezik közös pont a szuperhősök és a mitológia között?

Kamaszoknak mesélni? Kell nekik egyáltalán a mese? És a felnőtteknek? Zalka Csenge Virággal beszélgettünk a mesélés titkairól. Csenge maga is egy tüneményes mesélő. Főállásban mesevilág uralkodónője, mellékállásban pedig A MESEVILÁG nagykövete.
Ugrás az oldal tetejére