Jelenlegi hely

8 kép, ami bizonyítja, hogy a gyerekek bárhol képesek elaludni

A nyár a szabadságok, a feltöltődés időszaka, vagy legalábbis mindannyian arra vágyunk, hogy kicsit végre lazíthassunk, megújuljunk, új erőre kapjunk. Ebből kiindulva most mi sem egy komoly cikkel jelentkezünk, hanem egy teljesen ellenkező témájú írást mutatunk Nektek. Ugyanúgy kapcsolódik a gyermekekhez, mint eddig, annyi különbséggel, hogy sokkal viccesebb dologról lesz szó. A célunk az, hogy kicsit megnevettessünk Titeket, hogy így is hozzájáruljunk a pihenésetekhez.

Az alvásról van szó. Bővebben pedig arról, hogy külföldön olyan gyermekeket kaptak a szüleik lencsevégre, akik képesek voltak a bevásárlókocsiban,  a legók között, vagy éppen a szennyeskosárban elszundikálni...minden előzmény nélkül, és spontán, mert nekik éppen így esett jól. Köztudott, hogy gyermekkorban rengeteg energiát emésztenek fel azok a tevékenységek is, amiket már később meg sem érzünk. A gyerekek minden erejüket megmozgatják egy-egy játék érdekében, aminek a vége az lesz, hogy utána bárhol is vannak, simán elpillednek. 

A képek alapján tényleg BÁRHOL. Mi nagyokat nevettünk rajtuk, reméljük, Nektek is hasonló reakcióitok lesznek.

Jó szórakozást kívánunk! 1.


 

2.


 

3.


 

4.


 

5.


 

6.


 

7.


 

8.

Fotók forrása: www.lifebuzz.com

 

N.H.Helga - Kecskemétimami

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

13+1 tipp az influenza ellen az otthonunkhoz

13+1 tipp az influenza ellen az otthonunkhoz

Minden évben drukkolunk, hogy idén ne kapjuk el az influenzát, és most már a covid is erre a listára került. Tudtad, hogy az omikron vírus műanyag felületen akár 200 órán keresztül is életképes? 13+1 tipp, amire eddig nem is figyeltünk, hogyan védekezzünk ellene otthon.
100 DIY jelmezötlet kartonból - avagy varrni nem tudó anyuk figyelem

100 DIY jelmezötlet kartonból - avagy varrni nem tudó anyuk figyelem

Tételezzük fel, hogy te is abba a táborba tartozol, aki nem vesz bolti jelmezt farsangra a gyerkőcnek, hanem magának varr egyet. De tételezzük fel, hogy nem tudsz varrni és ez örökké csak álom marad…
Nem hajlandó köszönni a büdös kölke!? Kell neki egyáltalán?

Nem hajlandó köszönni a büdös kölke!? Kell neki egyáltalán?

Előfordult már veled, hogy bármennyire is szeretted volna, drága gyermeked nem nyitotta ki a száját és nem köszönt ismerősnek, barátnak, szomszéd néninek, bárkinek? Felhúztad magad vagy elfogadtad, hogy ő ilyen és kész? Teveliné Horváth Melinda szakpszichológus véleményét kérdeztük a "nemköszönés" jelenségről.
Felsőoktatási Képzőművészeti Ösztöndíj

Felsőoktatási Képzőművészeti Ösztöndíj

Pályázat típusa: ösztöndíjBeküldési határidő: 2022. február 10.Korcsoport: felsőoktatásban tanulók részére
Ugrás az oldal tetejére