Jelenlegi hely

Szoptatásra felkészítés a kórházi védőnőkkel a Kecskeméti Kórházban

A meghírdetett időpontokon 16 órától kezdődik! 
Helyszín: szülészet 4. emelet, Szülészeti Referáló

Amiről beszélni fogtok:

  • aranyóra a szülőszobán
  • szoptatási pozíciók
  • anyatejről, amit tudni kell
  • mikor éhes a babám
  • Rooming-in

Az apuka is mehet nyugodtan a kismamával, de nem feltétele az apás szülésnek!

Időpontok 2020-ban: 

  • Jan. 29.,
  • Febr. 19.,
  • márc. 4. 18.,
  • ápr. 1. 15.,
  • máj. 6., 20.,
  • júni. 10.,
  • júli. 8.,
  • aug. 12.,
  • szept. 2., 16.,
  • okt. 7. 21.,
  • nov. 4. 18.,
  • dec. 16.

Szükséges az előzetes bejelentkezés!

Orosz Helga - kórházi védőnő
06 20 3948 916

Részvétel ingyenes.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Te mit viszel a játszótérre? Hasznos tippek és vélemények anyukáktól.

Te mit viszel a játszótérre? Hasznos tippek és vélemények anyukáktól

Kezdő anyukák első játszóterezéseik előtt gyakori kérdés: - Ti mit vesztek fel? Mit visztek magatokkal? Mi kérdeztünk, ti meséltetek. Néhány hasznos tipp gyakorlott játszóteres anyukáktól.
A játszótér ingyenes képességfejlesztő, tudtad?

A játszótér ingyenes képességfejlesztő, tudtad?

Játszótér, fejlesztés, iskolaérettség... Gondolnád, hogy ezek a szavak szoros összefüggésben vannak egymással?
A játszótér ingyenes képességfejlesztő - és melyik játék miben fejleszt?

A játszótér ingyenes képességfejlesztő - és melyik játék miben fejleszt?

Játszótér, fejlesztés, iskolaérettség... Hol az összefüggés? Nézzük meg, melyik játék miben fejleszt!
Zöldséges tócsni - mert nem csak krumpliból lehet

Zöldséges tócsni - mert nem csak krumpliból lehet

Zöldséges tócsni (neve tájegységenként változik): úgy készül, hogy a krumpliból készült tócsnitól eltérően a krumpli helyett különféle zöldségeket használunk. Felhasználás egyik feltétele, hogy a zöldség reszelhető legyen
Ugrás az oldal tetejére