Jelenlegi hely

Új tanoda várja a nagycsoportos, illetve 1-8 osztályos gyerekeket Kecskeméten

Egy újabb olyan hely nyílt Kecskeméten, ahol az iskolai tanulásban kaphatnak segítséget a gyerekek és ezáltal a szülők.

A Kecskeméti Belvárosi Tanoda nagycsoportos, illetve 6-14 éves gyerekeket vár, ahol a gyerekek szívesen és jókedvűen töltik értékes tanulással az idejüket. A cél az, hogy a gyermekek megtalálják a tanulás örömét, és megtanuljanak önállóan is tanulni a későbbiekben, mindezt egy nagyon támogató és szeretetteljes közegben. Egy kicsit megkértem Melindát, hogy meséljen nekünk erről a lehetőségről.

Ki vezeti a tanodát, mit kell tudnunk róla?

Pető Melinda vagyok. Húsz éves állami és alternatív iskolai valamint magántanári tapasztalattal az a célom, hogy a gyerekeket hozzásegítsem az örömteli tanulás során szerzett használható és értékes tudás megszerzéséhez.

Hogyan történik a tanulás és helyileg hol?

Egyéni felkészítéssel vagy kiscsoportos keretek között, személyre szabott tempóban és módszertannal tanulunk együtt a gyerekekkel. Helyileg a város központjában található a Klapka utcán egy irodahát 3.emeletén. Egész pontosan Klapka u. 9-11. Klassz irodaház III. em. 323. ajtó.

Kiket a vársz a tanodába?

6-14 éves korú gyereket várok, akik szeretnének még jobb tanulók lenni, vagy aki nem tudja otthon megtanulni a leckét. Természetesen azokat is várom, akik nem értenek egy-egy tantárgyat és szeretnének kicsit javítani belőle, vagy épp biztosra akarnak menni majd a felvételinél, illetve a nagycsoportos óvodásokat is várom iskolaelőkészítő foglalkozásaimra.

ISKOLAELŐKÉSZÍTŐ

Speciális módszertannal, a gyerekek napirendjéhez alkalmazkodva fejlesztjük azokat a képességeket, amelyek a sikeres iskolakezdéshez szükségesek, és megelőzik a tanulási nehézségek kialakulását az egyre növekvő követelmények mellett.

FELVÉTELI ELŐKÉSZÍTŐ

Tapasztalataink szerint már hetedik osztályban el kell kezdeni készülést a 2022. januárjában sorra kerülő középiskolai felvételire. Az iskolai tanórák anyaga kevés a jó eredményekhez, a több hónapos online oktatás miatt tovább halmozódó hiányokat pedig nem lehet bepótolni pár hét jelenléti tanítással.

FELZÁRKÓZTATÁS MINDEN TANTÁRGYBÓL ELSŐTŐL NYOLCADIK OSZTÁLYIG

A két tanéven átívelő több hónapos online oktatásból adódó lemaradásokat intenzív, személyre szabott egyéni foglalkozásokon kompenzáljuk.

Már most lehet nyárra is foglalni „időpontot”, hiszen a digitális oktatás sok esetben hiányos tudást biztosított a gyerekeknek és sok szülő szeretné, legalább a felvételi tantárgyakból bepótoltatni a gyerekekkel a kimaradt tananyagot, erre pedig a nyári időszak lehet ideális.

Hol lehet jelentkezni a tanodába?

Telefonon lehet a 0630/373-6246 számon, de megtaláltok minket a Facebook oldalunkon is.

Makai Marianna - Kecskemétimami

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Májusi bakancslista

Májusi bakancslista

Ebben a szép tavaszi hónapban új élmények, új lehetőségek, várnak: a szürkeséget megtöri a napfény, végre meleg van, virágillattal telik meg a levegő. A hosszú bezártság után jól esik kimozdulni, szabadtéri programokat tervezni, felfedezni természet szépségeit. Ehhez adunk néhány pofonegyszerű tippet!
Zöldebb lett a föld! - Kecskeméti alkotói pályázat

Zöldebb lett a föld! - Kecskeméti alkotói pályázat

Pályázat típusa: alkotóiKorosztály: 3 -18 éves - 4 korcsoportbanBeküldési határidő: 2021. május 20.
Egyedülálló lehetőség óvodáknak, iskoláknak: Várépítő pályázat! Ezt kár lenne kihagynod!

Egyedülálló lehetőség óvodáknak, iskoláknak: Várépítő pályázat! Ezt kár lenne kihagynod!

Ha a Ti ovitokra is ráférne a felújítás, vagy az iskolai mosdót kellene rendbetenni, akkor itt a nagy lehetőség: pályázzatok! Az idei évben több, mint 20 vállalat és szervezet csatlakozott a Várépítő pályázat felajánlói közé. Ezzel összesen 13,6 millió forint + ÁFA értékű termékre, 1,9 millió forint készpénzre, és számokban ki nem fejezhető, önkéntes munkában felajánlott szolgáltatásra lehet pályázni. 
Még hasznos is lehet, ha játszik a gyerek? – ezekkel a videojátékokkal tanulhat nyelvet

Még hasznos is lehet, ha játszik a gyerek? – ezekkel a videojátékokkal tanulhat nyelvet

Digitális bennszülötteknek hívjuk a Z generációs - 1990 után született – gyerekeket, ők már az internettel együtt nőttek fel, és annak minden előnyével és hátrányával meg kell küzdeniük. Nekünk, akik még előtte voltunk gyerekek, és a gyerekkori emlékeink a valós világról szólnak, sok esetben nehéz elfogadni, vagy épp támogatni gyerekünket a számítógépes világ kapcsán. Pedig számos előnnyel is járhat, csak ki kell nyitnunk a világra! - Dezsőfi Beatrix középiskolai angoltanár írása.
Ugrás az oldal tetejére