Jelenlegi hely

Hülye járás napja Kecskeméten

időpont: 2024. április 6. 17:00-19:00
Helyszín: Kecskemét, Főtér

Az alábbi program a szervezők ígérete szerint garantáltan nevetést okoz.

Bolondozzunk egyet a méltán híres Monty Python, Ministry Of Silly Walks, azaz a Hülye Járások Minisztériuma c. epizódja és a főszereplő John Cleese tiszteletére!

Kifejezetten alkalmas ez a program arra, hogy teret adjon a diákoknak egy kis vidámságnak érettségi vagy más vizsgák előtt, de családok számára is jó szórakozási lehetőség.


Gyülekező a Főtéren, az Emléktár részen, 17 órakor.
Séta után pedig megválasztják a Hülye Járások Minisztériuma Kecskeméti Járásának Helyben Járó Maniért Menő Miniszterét, aki oklevelet is fog kapni, illetve hosszúlépés verseny is megrendezésre kerül három kategóriában.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.
Ugrás az oldal tetejére